Hevosia hääkuvissa

Hevoset on ihania, niissä on jotain mystistä kauneutta.
Jotain tällaista haluan vielä joskus päästä kuvaamaan.
UPEITA!!9 kommenttia:

 1. Oi että! Haluaisimme ottaa kihlajaiskuvat harmajan hevoseni kanssa, että siinä olisi kyllä kuvaajalle tarvetta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta! Jos asuisin vähääkään lähempänä pääkaupunkiseutua, niin olisin siellä heti huomenna kamera kädessä laitumella oottamassa ;)

   Poista
  2. Hihi, kuvilla ei ole kiirettä, joten kerro vain jos joskus tulet huudeille ja kuvaus kiinnostaa ;) Ihmismallien edustuskelpoisuudesta en tiedä, mutta hevonen on ainakin kaunis kuin karkki! :D

   Poista
  3. Pidän ehdottomasti mielessä, siinä olisi kyllä aivan ihana mahdollisuus toteuttaa tuo haave :)

   Poista
 2. Juuri pari päivää sitten kirjoittelinkin blogissani, että olisipa ihanaa jos saisi hääkuviin hevosia mukaan :) Näissä kuvissa on kyllä ihana tunnelma. Hevoset tuovat kuviin mukaan sellaista maagista hohdetta! Tuo Rimman idea kihlajaiskuvista hevosen kanssa olisi kyllä huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkaamassa. Harmi, että tuonne Suomenlinnaan hevosen vieminen ei EHKä ole kaikkein helpointa järjestää :) Mutta onneksi on tosiaan tuo kihlakuvamahdollisuus! :)

   Poista
 3. Ihanaa, heppakuvia:) Mäkin haluaisin kuvat kahden valkean hevoseni kanssa, mutta koska nykyään asumme noin 400 km päästä toisistamme (hevoset ovat siis vanhenpieni hellässä huomassa)on varsinkin hääpäivänä kuvien ottaminen täysi mahdottomuus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi valkoista hevosta, kuulostaa hyvältä. Jos ostat hääpuvun omaksi niin ehkä voitte joskus otattaa hääkuvat häiden jälkeen, taikka kihlakuvat :)

   Poista