Hauskat confettivihkiohjelmat

Ihania ideoita vihkiohjelman ja confettien yhidstämiseen. Miksei näitä voisi soveltaa myös 
terälehtiin tai muihinkin vaihtoehtoihin, jos confettien heittäminen kirkon portailla ei tunnu omalta.


Samaa ideaa voi toteuttaa hääjuhlan ohjelmassa ja confettien tilalle voi vaihtaa vieraslahjan.

9 kommenttia:

 1. Aivan ihana idea!!! Vois niin harkita tollaisten hommaamista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Konfetit näyttää hyvältä, harmi vaan, että ovat aika roskaavia ja hankalasti siivottavia. Muuten niitä käytettäisiinkin varmasti paljon enemmän :)

   Poista
 2. Tuonne ohjelmalehtisen väliin saisi myös kätevästi tähtisädetikun, joka talvihäissä olisi ihana tapa juhlia kirkosta poistuvaa hääparia. Muutama asia vaan niissä tähtisädetikuissa vielä epäilyttää... Onko niiden käyttö ensinnäkin laitonta muulloin kuin uutena vuotena? Kun ei niitä ainakaan muulloin myydä eli lasketaanko ne ilotulitteeksi. Toisaalta niiden käyttö tuskin olisi sellainen rike, johon kukaan viitsisi puuttua. Ja toiseksi: kuinka iso on se riski, että vieraat saavat kipinöillä poltettua reiän morsiuspukuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä kuulostaa ja helppo toteuttaa.Periaatteessahan sen voi varmaankin pujottaa kiinni ohjelmakortttiin aika kätevästi! Luulisin, että sädetikkujen käyttö on ihan sallittua muulloinkin kuin uutena vuotena, ehkä joku lukija on asiasta viisaampi? En usko, että kipinät polttavat hääpukua, jmutta ehkä vieraita on viisaampi kehoittaa pysymään vähän kauempana varmuuden vuoksi :)

   Poista
  2. Joo. En oikeen usko, että poliisit vaivautuvat paikalle morsianta ja sulhasta pidättämään... Ainoastaan voisin hiukan pelätä kipinöiden tekemiä reikiä morsiuspuvussa. Mutta eiväthän ne sädetikut polttele edes käsiä, kun niitä pitelee, joten pelko on varmaan aiheeton. Voisi ihan tosissaan harkita noiden sädettikkujen jakamista konfettien tai vastaavien sijaan :)

   Poista
 3. Aivan ihania! Mä sytyin tuolle edellisen kommentin tähtisädetikkuajatukselle... hmmmm.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistä ihmeessä hyvä idea talteen, niin nähdään sitten kolmen kuukauden kuluttua idea tositoimissa :)

   Poista
 4. Hei aivan ihana idea! En ollut tullut ajatelleeksi, että sitähän voiheitellä vaikka mitä muutakin kuin riisiä tai ruusunlehtiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinoä, ainakin konfetteja, viljanjyviä ja jopa merisuolaakin joskus lentelee :)

   Poista