Bestmanlahjat

Hauskoja tapoja lahjoa tulevia parhaita miehiä. Miten teillä sulhaset hoitivat bestmanpyynnöt? :)

11 kommenttia:

 1. Meillä bestmanpyynnöt meni vain pyytämällä, mutta kaapissa odottaa isot pullot hyvää viskiä bestmanien kiittämistä silmällä pitäen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa se aika monesti mennä ihan vain pyytämällä, mutta eiköhän lahjat ilahduta sitten kiitoksena jälkikäteen ihan yhtä paljon! :)

   Poista
 2. Ai mitkä ihanat rusetit! :D Tuo lahjaboksi taas näyttää kovasti isyyspakkaukselta, joka aikoinaan tuli koottua ;) Voikun mieheltä (tai mihiltä ylipäätään!) löytyisi tämmöistä inspistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo rasiat on tosi hauskoja, jos viitsii nähdä pientä vaivaa niiden eteen! :)

   Poista
 3. Hei, pistin muuten blogiin pystyyn arvonnan synttärien kunniaksi, ei muuta kun osallistumaan! :) http://paulanprinsessaunelmia.blogspot.fi/2014/04/arvonta-lahjakortti-somistevuokraamoon.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, yritän muistaa lisätä linkin sivupalkin arvontoihin jossakin vaiheessa :)

   Poista
 4. Nuo rusetit on älyttömän söpöjä. Miehet itse kyllä varmaan arvostavat viskipulloja enemmän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostakin kumman syystä nuo rusetit on ihan ykkössuosikki mullekin. Onkohan syynä nuo herkulliset värit + raidat ja ruudut ;)

   Poista
 5. Mä rakastuin tähän ideaan, ja varmasti kaasoja pyydän jotenkin "suurehko"eleisesti! Miehelle kun näytin tätä, ja ehdotin tota Jackpullo-juttua, oli kommentti vaan et "no vähän neitiä, mä kysyn seuraavan kerran salilla.." et ei kai sitten oo niin heidän juttu :DD

  VastaaPoista
 6. Meillä bestmanin pyytö oli aika hauska tilanne. Juttelin sulhasen kanssa kaasovalinnoista sulhasen ystävän kuunnellessa ja sulhanen vaan ohimennessä pyysi tätä kaveria bestmaniksi. Koska annan kaasoille jotkut pussukat, voisi sulhokin antaa bestmanille. Nämä ideat on tosi kivoja, vähän tosin näyttää siltä että häähullu morsio on askarrellut sulhasen puolesta ;)

  VastaaPoista
 7. Meillä on tulossa just tämän tyyppinen setti bestmaneille! :) Tosin rusettien sijasta teemana on viikset. Kaasot on pyydetty jo aika päivää sitten ja heillekin kasasin kaaso survival kitin, joten tottahan toki bestmaneille pitää myös jotain olla :) Viskipullo omalla etikellä ajaa varmasti asian!

  VastaaPoista