Uusia tuulia ja käytettyjä hääpukuja

Toivottavasti syksy on alkanut siellä ruudun toisella puolella mukavissa merkeissä, kynttilöitä sytytellen ja tunnelmoiden!

Kaikenlaisia suunnitelmia blogin varalle on kytenyt ajatuksissa ja niitä toteutellaan sitä mukaa kun ehditään, pikkuhiljaa siis. Syyspäivät ovat viimeaikoina vallanneet loppuvuoden Save the Date -projektit ja tulevan vuoden hääkutsut, vielä tehdään myös viimeisiä kiitoskortteja tälle vuodelle. Kiitos kaikille uusille asiakkaille (wau, mitä upeita juhlia ensi vuodelle onkaan tulossa!) ja tietenkin myös teille ihanille vanhoille asiakkaille yhteistyöstä!Pitkään mielessäni on pyörinyt uuden välilehden lisääminen blogiini ja nyt se vihdoin on siellä: Myytävät hääpuvut! Lukijoiden joukossa on paljon morsiamia, jotka eivät kirjoita omaa blogia, tässä on siis yksi väylä tuoda upea, unelmien hääpukusi mahdollisten ostajien tietoisuuteen. Mikäli sinulta löytyy vielä myymättä oleva hääpukusi, ota yhteyttä niin katsotaan, josko joku onnellinen tuleva morsian löytäisi sen tätä kautta.

Minulla on myös ilo esitellä ensimmäinen välilehdelle lisätty ihana hääpuku. Mirella luopuu kauniista merenneitomallisesta David Tuteran suunnittelemasta Grantham -puvustaan. Lue lisää ja katso kuvat hääpuvusta täältä.Graafisen suunnittelun -välilehdelle on ilmestynyt muutamia uusia printtikuvia ja kotisivujeni puolella on myös uusia tuulia, nimittäin graafisen suunnittelun osioon on nyt ilmestynyt järkevämmät kategoriat, mm. Hääkutsut, Save the Date -kortit, Hääjuhlan printit ja kiitoskortit, helpottaakseen korttimallien selaamista.
Lisäksi sivuilta löytyy Asiakasgalleria, josta löydät suunnitteluasiakkaideni minulle lähettämiä kuvia suunnittelmistani printeistä juhlatilassa. Kannattaa kurkata minkälaisia upeita somistuksia hääparit ovat loihtineet korttien ympärille!

PS. Olettekos muistaneet äänestää upeinta morsianta, finalistien joukosta on bongattu ainakin kaksi blogimorsianta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti