Kokemuksia Helsingin Sokos Hotel Tornista


Joko kesän hääpareilla on hotelliasiat kunnossa? Vierailin maaliskuussa ensimmäistä kertaa Sokos Hotel Tornissa Helsingissä ja yllätyin positiivisesti kokemastani. Upeasti sisustetut huoneet, kattava huonevarustelu ja huippusijainti aivan Helsingin ytimessä. Erityiskiitos asiakaspalvelusta, joka oli ihan ykkösluokkaa, todella ystävällistä, asiallista, ripeää! Mikäli olet vielä vailla hääyönviettopaikkaa tai kaipailet vinkkiä vieraiden majoittamiseen, voin lämpimästi suositella Tornia.Hääpareilla valittavana on joko Art Deco tai Jugend -tyylisuuntainen sviitti. Itse majoittauduin Art Deco Suiteen, joka tuntui sopivan omaan makuuni paremmin. Huoneet olivat todella tilavat, tunnelmallisesti ja ylellisesti sisustetut. Valtavaa makuuhuonetta sekä oleskelu/työaluetta rajasivat ihanat pariovet!Ylelliset, pehmoiset petivaatteet ja laadukkaat Tempur-patjat takaavat rentouttavat yöunet!Huone oli varusteltu hyvin, löytyi hiustenkuivaaja, kahvikapselikone yms. Mukava lisä oli huonevaraukseen kuuluva kuohuva sekä Tornin historiasta kertova kirja. Kattava huoneaamiainen olisi ollut myös saatavilla, mutta valitettavasti aamiainen jäi tälläkertaa omasta kiireisestä aikataulustani johtuen nauttimatta. Suosittelen kuitenkin huoneaamiaisen kokeilemista, niin herkulliselta se kuulosti. Hääpaketteihinhan se sisältyy automaattisesti :) Ihastuttava kylpyhuone tassuammeella ja hyväntuoksuiset kylppärituotteet <3 Sokos Hotel Torni on kevään aikana laatinut uuden hääpaketin. Hääpaketti sisältää majoituksen ylellisessä sviitissä (voit valita joko Jugend tai Art Deco -tyylisuuntaisen huoneen), huoneaamiaisen valitsemananne ajankohtana, pullon kuohuviiniä tai alkoholittoman vaihtoehdon, sekä Torni-kirjan.

Sokos Hotel Torni Helsinki tarjoaa hääpaketin hintaan 239e / 2hlöä / sviitissä. Tarjous voimassa tämän vuoden loppuun asti. Paketteja on saatavilla rajoitetusti, joten kannattaa pitää kiirettä, mikäli kiinnostuit Tornista hääyönviettovaihtoehtona. Kannattaa myös tiedustella majoitusvaihtoehtoja häävieraillenne sekä hääjuhlan, polttareiden ja dinnereiden mahdollisuutta.

Postaus toteutettu yhteistyössä Sokos Hotel Tornin kanssa. Mielipiteet ja kokemukset ovat kuitenkin minun omia.

Onko joku lukija mahdollisesti varannut Tornin hääyöksi tai häitä edeltäväksi illaksi ja aamun valmistautumiseen? :)
5 kommenttia:

 1. Torni on meidän ykkösvaihtoehto hääyöpaikaksi, joten oli todella kiva nähdä kuvia sviitistä. Harmi, että ei voida hyödyntää tuota tarjousta koska häät ovat vasta 2016. Toivottavasti samanlaisia paketteja tulisi varattavaksi myös ensi vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kumpaa huonetyyliä olette ajatelleet? :)
   Tuli mieleen, että kannattaa kuitenkin tiedustella tarjousta, sillä en ole ihan varma onko tarjous voimassa vain tämän vuoden päiville vai tämän vuoden aikana varaaville. Varmistan asian ja korjaan tekstiin :)

   Poista
  2. Tuo art deco -sviitti on ainakin todella upea! Tosi kiva, jos voit vielä varmistaa ja voin toki tiedustella asiaa itsekin. Ehdottomasti haluaisimme hyödyntää tarjouksen, jos vain mahdollista.:)

   Poista
  3. Tarjous on tosiaan tänä vuonna yöpyville. Kannattaa kuitenkin olla yhteydessä hotelliin, varmasti jokin vastaava hääpaketti tulee tarjolle myös ensi vuodeksi :)

   Poista
  4. Ok. Kiitos, että varmistit! :) Päädytään todennäköisesti Torniin myös ilman alennuksia, mutta olisihan se kiva saada hyvä diili huoneesta.:)

   Poista