Tuhti lukupaketti hääpukumuodista 2016 - Häät digilehti


Kiinnostaako 2016 vuoden häämuoti? Siinä tapauksessa kannattaa kurkata Häät.fi sivuston aihetta koskeva digilehti, jonka pääsee nyt katsomaan ilmaiseksi! Lehteen on koottu satoja hääpukuja, kenkiä ja asusteita, miesten muotia unohtamatta, aikamoinen inspiraatiopaketti siis.

Poimin muutamia omia suosikkijuttujani digilehdestä.

Asiantuntijat ovat keränneet 10 vinkkiä helpottamaan hääpuvun valintaa, tässä jutussa on todella hyvää infoa sinulle, joka et ole vielä ehtinyt aloittaa oman hääpukusi metsästystä. Tästä jutusta jäi päällimmäisenä mieleen, että kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeella. Unelmien puvun saamisessa vaatekaappiisi saattaa mennä tovi jos toinenkin!

Lehdessä esitellään paljon eri hääpukuvalmistajien/hääpukuliikkeiden uutuuksia ja asiaan kuuluvasti myös hääpukurintaman trendeja ja uusia tuulia. Vuoden 2016 hääpukumuodista löytyy paljon esimerkiksi hihoja, avonaisia selkämyksiä ja syvään uurrettuja kaula-aukkoja.

Häätyyleistä on nostettu esiin näyttävän lumoava Art deco sekä ihanan rento ja boheemi hipsterityyli.
Miesten muotia koskevat jutut löydä täältä ja täältä.


Samalla kannattaa osallistua 1000 euron arvoiseen hääpukulahjakorttiin äänestämällä kaunein hääpuku 2016 -kilpailussa. Suoraan äänestykseen pääset tästä.

Inspiroivia lukuhetkiä! Mikä olis sinun suosikkijuttusi tai löytyikö lehdestä unelmiesi puku? :)

2 kommenttia:

  1. Samuli Putron "Rakastan sinua. Siinä kaikki." löytyy meiltä kotoakin liitutauluun rustattuna. Sisältää kaikessa yksinkertaisuudessaan kaiken tarvittavan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tuo on kyllä ihana <3 Viesti oli varmaankin tarkoitettu tuohon seuraavaan postaukseen. Lisätään tämä listan loppuun, suomenkielisiä lainauksia siellä ei vielä ollutkaan :)

      Poista