PhotoBooth

Aika monella hääparilla on nykyään ohjelmalistalla PhotoBooth.
Ideahan on mitä hauskin ja melko helppo ja halpa toteuttaa.
Vieraskirja saa hauskan lisän, kun tervehdystekstin viereen lisätään henkilöstä juhlan aikana napattu PhotoBooth -hassuttelukuva.


 Kuvat: Janina/MakeaWeddingBlog

Kenelle on PhotoBooth tulossa osaksi hääohjelmaa?
Minkälaisesta rekvisiitasta se teidän häissä koostuu?

Edellislauantain PhotoBoothista inspirointuneena päätin tehdä jotain teille.
Tässäpä photoboothia aikoville tulostettavat mallit viiksiin ja huuliin.
Klikkaa kuva suuremmaksi, tallenna koneellesi ja tulosta.
Leikkaa viikset tukevasta pahvista, kuumaliimaa grillitikun päähän ja PhotoBooth -rekvisiittasi on valmis!

Ikean mustat  Ung Drill -kehykset toimivat hyvin kuvauksessa ja
vieraatkin tarttuivat niihin innokkaasti! Kehykset näyttivät myös kuvissa kivoilta :)
 Kuvat: Janina/MakeaWeddingBlog

10 kommenttia:

 1. Miten häissä toimittiin Photo Boothin osalta? Printattiinko kuvat jo tilaisuudessa vai hääpari vasta häiden jälkeen? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Photoboothin kuvaaminen oli järjestetty pääosin bestmanin tehtäväksi, mutta hänkään ei päivystänyt kuvauspaikalla jatkuvasti. Kuvaamaan mentiin, kun huomattiin jonkun photobooth-paikalla olevan.

   Mitään kuvia ei printattu paikanpäällä, vaan se oltiin suosiolla jätetty myöhemmälle, jolloin hääpari kokoaa kuvista ja vieraskirjasta kokonaisen. Vieraskirjaan oli pyydetty jättämään tila kuvalle kirjoittamalla yhdelle sivulle aina yhden perheen/pariskunnan terveiset.

   Ehdottomasti suosittelen photoboothia järjestäville ilmoittamaan erikseen esim. seremoniamestarin toimesta viereaille photoboothista, jotta kaikki huomaavat käydä kuvassa. Ehkä tähän olisi toimiva tapa järjestää esimerkiksi tunniksi joku kuvaamaan tilannetta.

   Kuvien printtaamisesta juhlapaikalla ylipäätänsä sen verran, että eräissä häissä kaasot ja bestmanit tappelivat tarratulostimen kanssa lähes koko illan, milloin oli virta laitteista loppu tai muuten ongelmia. Että sitäkin kannattaa miettiä, kun suunnittelee kuvien tuolostamista/teettämistä :)

   Poista
  2. Kiitos kovasti vastauskesta! Joo, näin mekin olemme ajatelleet, ettei aleta paikan päällä niiden kuvien tulostamisen kanssa tappelemaan! Sitäpaitsi, ihmiset voi illan tullen innostua ottamaan lisää kuvia niin on sitten hauska, että voi useammasta valita sen parhaan otoksen kirjaan (: Ollaan jopa mietitty jotain irtolappusia, joille tervehdyksiä voi kirjoitella ja sitten liimattaisiin myös ne kirjaan, mutta katsotaan nyt miten se tullaan toteuttamaan. Meillä oli ajatuksena, että kirkon jälkeen menemme itse kuvattavaksi niin siinä on tunti aikaa ihmisillä käydä kuvassa. Sen jälkeen sitä voi jatkaa pitkin iltaa (:

   Poista
  3. Nuo irtolappuset toimii varmasti vielä valmista vieraskirjaa paremmin. Sitten voi varmasti helpommin yhdistää nimenomaa ne lappuset tietyssä kuvassa oleviin henkilöihin, koska kuvia varmasti otatetaan erilaisilla kokoonpanoilla. Ihan hyvä ajatus järjestää vieraille "tekemistä" siksi aikaa, kun olette kuvattavana, toisaalta myöhemmin illasta vieraat saattavat innostua vähän enemmän photoboothista :)

   Poista
 2. Kiitos viiksimalleista, olenkin etsinyt sopivia ja nämä käyvät täydellisesti meidän askarteluihin :)

  -Annica-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä, mukavaa jos näistä oli apua askarteluun :)

   Poista
 3. Ihana, kun sinulla on kaikkea DIY -juttuja täällä! Näistä saa ihania inspiksiä tehdä jotain myös itse. Nimimerkillä siitä mistä aita on matalin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua, jos niistä on hyötyä. Siitä vaan printtaamaan photoboothiin rekvisiittaa, laita sitten linkkiä, minkälaisia tuli ;)

   Poista
  2. Ensiviikolla kartonki ostoksille. Pitää kertoa lopputulos, jos se on kehumisen arvoinen :D

   Poista
 4. Great post. I used to be checking constantly this weblog and I'm impressed! Extremely useful information specially the closing part :) I maintain such information much. I was once seeking this kind of information for a extended time. Thanks and best of luck. my sites:where to rent a photo booth for a party

  VastaaPoista