Hääbingo

Tämän kesän ehdoton hitti häiden ohjelmanumerona taitaa olla hääbingo!
Bingot ovat olleet varsin kysyttyjä ja monenlaiseen teemaan niitä onkin väsätty.
Ohjelmanumerona hääbingo on omasta mielestäni ihan mahtava idea, hauskaa tekemistä vieraille
 muun ohjelman sivussa. Extra hauskuutta ja innokkuutta bingoiluun varmasti tuo, jos parhaalle 
bingoajalle on varattu yllätyspalkinto!

Alkavan heinäkuun kunniaksi tarjoan huikea edun omaa bingoa suunnitteleville.

Uniikin teemaan sopivan hääbingon suunnittelun heinäkuun aikana varaaville -25% hinnoista.


Bingoillaanko teidän häissä? :)

12 kommenttia:

 1. Me taidettiin olla ekoja hääbingoilijoita ja oli kyllä aivan loistava ohjelmanumero! :) Ei ihme, että hääbingo on levinnyt ja kerännyt suosiota, sillä tämä sopii tosi kivasti suomalaiseen juhlamenteliteettiin hauskana ja kevyenä juttuna, jonka voi personoida teksteillä hääparin näköiseksi. Näkyy omien bingojen vaikutus näissäkin bingomalleissa. Minultahan myös saa näitä hääbingoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin oon kuullut ainoastaan pelkkää hyvää näistä hääbingoista ja vieraiden innokkuudesta! Nämä on tosiaankin hauskoja myös siksi, että niistä on niin helppo tehdä omanlainen ja omaan hääjuhlaan sopiva valikoimalla tekstit sen mukaan, mikä itselle ja omiin juhliin sopii. Ja tietty ulkoasu voi toistaa muita printtejä ja hääteemaa, niin tulee kiva kokonaisuus :)

   Poista
  2. Nyt kun tarkemmin vielä katsoo, niin näyttää aika tutuilta nuo bingojen tekstit sanamuotoja myöten. Tykkään toki, kun ideoitani kopioidaan, mutta aina toivoisin, että alkuperäinen tekijä saisi kunnian luomuksestaan tai antamastaan inspiraatiosta. Se on hyvä tapa ja tuo tekijälle hyvän mielen. :)

   Poista
  3. Selvitykseksi, että minun työhöni sisältyy ainoastaan hääbingon graafisen ilmeen ja tyylin suunnittelu ja toteutus häiden muiden paperituotteisiin/häiden teemaan sopivaksi. Kaikki tekstit sanamuotoineen ja jopa järjestyksineen tulevat suoraan asiakkailta, enkä puutu niihin. Sitä minä en valitettavasti osaa sanoa, mistä asiakkaat ovat ideat hääbingon virkkeisiin ammentaneet, mutta ideoita on varmasti hyvinkin bongattu jo tehdyistä, teidänkin bingosta, omiin juhliin sovellettuina. Tämä siksi, että ulkopuolisena on hyvin vaikea tietää niin yksityiskohtaisesti tulevasta hääjuhlasta, että pystyisi valitsemaan sopivat bingon kohdat, eikä pelistä haluta tietenkään liian helppoa tai mahdotonta!

   Poista
  4. Kiitos vastauksesta. Tämä selittääkin yhtäläisyyksiä. Hääbingoni ovat ehdottomasti blogini suosituimmaksi muodostunut juttu ja olen todella iloinen, että olen onnistunut luomaan jotain mistä näinkin moni innostuu ja saa inspiraatiota. Olisikin tietysti kiva, jos ihmiset muistaisivat lähettää kiitosta sinnekin, mistä ovat innostavat ideansa löytäneet. Tuntuu niin hassulta törmätä lähes suoriin kopioihin omista töistään, kun ne esitetään omina. Mitään tekijänoikeuksia näihin ei tietenkään ole ja idea alkaa pian elää omaa elämäänsä, mutta jokainen varmasti ymmärtää, että näissäkin asioissa on kohteliasta joko kehitellä ideaa sisällöllisesti omaksi tai suoraan sisältöä kopioidessa muistaa viitata sinne mistä alkuperäinen työ on peräisin. :) Mukavaa kesää sinulle häiden parissa!

   Poista
  5. Bingo on ihan huippu, joten en lainkaan ihmettele sen suosiota! :) Ulkomaalaisilla sivuistoilla olen törmännyt enemmänkin hääbingoilun maailmaan ja varmasti täälläkin bingoa on näkynyt jo aikaisemminkin yksittäisissä häissä. Varmasti Suomessa kuitenkin levinnyt hääparien suosioon, kun olet idean blogissa esitellyt, blogit kun tavoittavat aika paljon ihmisiä! Tiedän kyllä tunteesi samaan asiaan törmänneenä, pieni vinkkaus ja kiitos on aina tervetullut ja mielelläänhän sitä kuulee minkälaisiin projekteihin esimerkiksi printattavia juttuja tai muita ideoita on käytetty. Kuin myös, aurinkoista kesää! :)

   Poista
 2. No meillä ainakin bingoillaan! (: Pitäisikin muistaa alkaa keksiä niitä kohtia.. Hups!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Siitä vain kehittelemään just teidän juhliin passaavia virkkeitä! :)

   Poista
 3. Mitä siis mahtaisi maksaa 90 bingokuponkia? Tulisiko sinulle laittaa sähköpostia,?

  VastaaPoista
 4. Heips! Minuakin kiinnostaisivat tarkemmat hinnat bingosta. :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymit: Graafisen suunnittelun hinnoittelun osalta pyydän lähettämään tarjoustiedustelua suoraan sähköpostiini, joka löytyy tuosta ylhäältä oikealta sivupalkista. Hinnat sisältävät suunnittelun ja asiakas saa painattaa kortit haluamassaan paikassa tai halutessaan tulostaa itse!

  VastaaPoista
 6. Olen ensimmäisen hääbingon nähnyt sukulaisen häissä yli kuusi vuotta sitten. Eivätkä hekään sitä omaksi ideakseen myöntäneet ;) kyllä bingoilut on olleet häissäkin jo aikaa sitten olemassa.

  VastaaPoista