DIY - kullankimallusta somistukseen spraymaalilla

Helppo tapa tuunata vaikkapa kirpparilöydöt omaan hääteemaan soivaksi on tarttua spraymaaliin ja tuoda esimerkiksi tällä hetkellä niin suosittua kullan kimallusta somistukseen. Tässä muutama idea, mihin kaikkeen maali soveltuu.


Maalaa eri kokoiset ja muotoiset lasipullot, purkit ja maljakot ja tee niistä kauniita astelelmia. Kehykset saavat ihan uutta ilmettä maalikerroksesta, katsopa vaikka nämä jo perinteikkäät Ikean kaksipuoliset kehykset!


Maalaa hedelmät ja vihannekset, niistä saa hauskat paikkakortin pidikkeet, kuten nämä halloweenteemaan sopivat söpöt kurpitsat!


 Luonnosta löytyy paljon ilmaista somistuksessa hyödynnettävää materiaalia. Erilaiset oksat näyttävät upeilta myös maalattuna. Kokeile myös esimerkiksi sulhasen viehettä ja hääkimppua!


Paikkakortin pidikkeissäkin voi käyttää mielikuvitusta, eläinfiguureita, pikkuautoja, käpyjä..

  
Hauskoja maljakoita saa maalatuista säilyketölkeistä. Miltä näyttäisi maalatut kakkupaperit?

Oletko sinä maalannut somisteita ja miten se onnistui?

4 kommenttia:

 1. Nämä on kyllä ihania, olen ihan armoton kulta-fani!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, toivottavasti näistä löytyy sovellettavia ideoita :) Jos haluaa vielä extrablingiä, niin maalatun pinnan tai osan siitä voi dipata glitteriin ;)

   Poista
 2. Nuo maalatut oksat on aivan ihania! Ovat olleet mulla harkinnassa hääkoristeiksi jo pitkään. Saa nähdä toteutuvatko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, äkkiäkös haet oksia ja maalailet teemaan sopiviksi ;)

   Poista