Hääteemana matkustus

Yksi inspiroivimpia hääteemoja on varmasti matkailu! Yhä enemmän tämä myös näkyy hääkutsujen suunnittelussa, toivotaan pieniä aiheeseen liittyviä vinkkejä hääkutsuihin tai rakennetaan kaikki paperituotteet teeman pohjalta. Tässä minun suosikki-ideoita matkustusteemaisiin häihin.


Yksinkertaiset pöytänumerot saat kehystämällä vanhoja karttoja ja joko liimaamalla päälle puisen tai metallisen numeron tai maalamalla se suoraan kartan päälle. Mikset korvaisi pöytänumeroinnin nimeämällä pöydät eri maiden tai kaupunkien nimillä.


Ihanat matkalaukkutagit ja kompassit toimivat huikean hienoina vieraslahjoina ja samalla paikkakortteina!
 

 Tuo perinteiseen photoboothiin lisäsäväystä suunnittelemalla se tietenkin myös teemaan sopivaksi passikuvauksineen.Pöytäkartan roolia näyttelee maailmankartta ja onnentoivotukset kirjataan karttapalloon. Ihana vieraskirjaidea, josta voikin valita tulevia matkakohteita vaikkapa vieraiden suosikkipaikkojen perusteella.


 Yksinkertaisen kaunista kakkutaidetta.


Paperilentokoneista syntyy kauniita taustoja photoboothiin tai lahjapöydän taakse. Somistukseen saa hauskan yksityiskohdan puisesta kyltistä. Lisää maiden perään vielä kilometrit juhlapaikalta :)


Älä unohda teemaa hääkuvissa. Poseeratkaa upeaan tyyliin esimerkiksi lentokentällä!

IMAGE & DESIGN: MAKEADESIGN

Vieraiden ensikosketus hääteemaanne on tietenkin hääkutsut! Nämä suunnittelemani kortit valmistuivat ihan hiljattain ja kutsuvat juhlaväkeä kauempaakin maailmalta.

Jos kaipaat lisää ideoita matkustusaiheisiin juhliin, kurkkaa millaiset matkahäät Sinun ikuisesti -blogin Katja sekä Fiilistelijän pilvilinnoja -blogin Rimma järjestivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti