Synttäriarvontojen voittajat arvottu!

Iso kiitos kaikille synttäriarvontoihin osallistuneille, osallistumisia tuli ihan ennätysmäärä, yhteensä noin 550kpl! Mielelläni olisin palkinnut jokaisen osallistujan, niin ihania viestejä ja perusteluita olitte jättäneet. Näistä olisi ollut mahdotonta valita voittajaa, joten arpojana sai luvan toimia hyväksi havaittu random.org, lukuunottamatta DMK Photographyn arvontaa, jonka voittaja valittiin yhdessä kuvaajan kanssa. Pidemmittä puheitta voittajiin!


Mia Höydön luonnonkosmetiikkapaketti (sis. Lempeä Uni -seerumin sekä Valo -silmänympärysvoiteen), voittaa kommentti

Anonyymi27. helmikuuta 2016 klo 23.28
Seerumia tarvitsisin tällä hetkellä. Lempeä uni -seerumia olisi kiva kokeilla, sillä se kuulostaa juuri sopivalta tuotteelta iholleni.
heidimalinen(at)hotmail.comHuikea 100e arvoinen Elämyslahjat.fi -lahjakortti lähtee seuraavalle kommentoijalle:

Anonyymi23. helmikuuta 2016 klo 12.16
Kesän 2016 morsian haluaisi yllättää sulhon :) nonurmi(at)gmail.comValtavan osallistujamäärän vuoksi ihana Dominika halusi lahjoittaa yhden sijasta kaksi valokuvaustuokiota. Valinta oli vaikea, mutta voittajiksi selviytyivät seuraavat kaksi kommenttia, jotka saavat molemmat kuvauslahjakortin DMK Photographylle

Jenni24. helmikuuta 2016 klo 16.16
Meillä on häät kesällä Puolassa ja budjettisyistä kuvat jää täällä ottamatta, joten olisi kyllä ihana saada hääkuvat täältä Suomesta ja nimenomaan kotipaikkakunnalla täällä pk-seudulla <3 jenni.korelin(at)gmail.comHeidi25. helmikuuta 2016 klo 17.42
Oih, ihana palkinto. Menemme naimisiin mieheni kanssa kesällä 2017 ja haaveilemme save the date -kuvauksista kesäkuussa Haagan alppiruusupuistossa, kun metsän keskeltä paljastuva suorastaan maaginen kukkameri on kauneimmillaan. Minulla on sellainen mututuntuma, että Dominikan tyyli sopisi näihin kuvauksiin täydellisesti. :) (Heidi.a.hanninen(a)gmail.com)
 MakeaDesignin graafisen suunnittelun lahjakortin voittaja löytyy seuraavan kommentin takaa

Karoliina Leinonen25. helmikuuta 2016 klo 13.34
Seuraan sinua sekä täällä bloggerissa että Facebookissa :) Hääkutsumme on jo ideoitu, mutta lahjakortin käyttäisin ehdottomasti meidän näköisiin ja häidemme teemaan sopivasti linkittyviin kiitoskortteihin!
loveisamillionlittlethings(at)gmail.com

Ja viimeisenä lähtee Hotel Havenin UPEA lahjakortti, jonka onnellinen voittaja on

heidikoskela26. helmikuuta 2016 klo 12.29
Oi,tämä hotelli jos joku olisi ihana loppu ihanalle hääpäivälle ja ihana startti ihanalle häämatkalle! <3 en tiedä mitään mitä toivoisin lisättäväksi blogiisi,täällä on ollu niin kattavasti monen moista mistä on ollut hyötyä hääsuunnittelussa! :) kiitos siis siitä!
heidimaria.koskela(at)gmail.com


Onnea kaikille voittajille, teille on lähetetty sähköpostia! Kiitos kaikille osallistujille ja yrityksille, jotka lähtivät innokkaana mukaan arvontatempaukseen. Toivottavasti saadaan tulevaisuudessa järjestää yhtä huikeita arvontoja. Jos ruudun takana on jokin taho, joka mielellään lähtisi mukaan esimerkiksi vastaavaan yhteistyöhön, niin laitahan viestiä niin katsotaan mitä keksitään lukijoideni iloksi! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti