10 vaihtoehtoa hääautolle

1) Klassinen hääauto
Vanha 1920-1960 vuoden klassikkoauto on aina varma valinta hääautoksi. Vanhat autot huokuvat tyylikkyyttä ja ovat itsessään tosi kauniita. Ne eivät välttämättä kaipaa edes ylimääräisiä koristuksia. (Photos: Paula O’Hara via RuffledCarrie Patterson Photography via The Knot / Anneli Marinovich via Belle & Chic )


2) Hevosvaunut
Romanttisten häiden ehdoton ykkösvalinta on varmasti hevosten vetämät kärryt. Matka taittuu kavioiden kopseessa varmasti ikimuistoisesti! (Photos: Katie Stoops  / Jeremy Harwell via Snippet & Ink)3) Vintageskootteri tai moottoripyörä
Valitse häiden menopeliksi suloisen karkkivärinen vintageskootteri. Muista kuitenkin varoa hameenhelmoja! Tämä on oma suosikkini :) (Photos: Kimbry Studios via Magnolia Rouge / Jessica Claire via Green Wedding Shoes)4) Polkupyörä
Polkupyörällä taittuu lyhyt matka näppärästi taluttaen tai polkien. Se on myös budjettiystävällinen vaihtoehto, ja silti tosi romanttinen! (Photos: Amy Cloud McFarland via  Wedding Chicks / Martina Wendland)


5) Veneet
Purjehdi pois vettä pitkin, tämä on aivan ehdoton jos vihkikirkko ja juhlapaikka sattuvat sijaitsemaan vesiteiden varrella. Siirry romanttisesti soudellen tai näyttävästi purjeveneellä tai isommalla paatilla! (Photos: Jeremy Chou Photography via RuffledAnastasiya Belik via Magnolia Rouge  / Michael Barnholdt Photography)


6) Ilmojen halki
Hämmästytä vieraat ja tee näyttävä lähtö valitsemalla pienoiskone, helikopteri tai kuumailmapallo. Suuremman budjetin vaihtoehto, mutta tämä muistetaan varmasti ikuisesti. (Photos: Larsson via Heli weddings  / Natalie Franke Photography via Ruffled)7) Eksoottiset ja erikoiset 
Valitse kulkupeli yhteisten harrastustenne kautta. Innokas golfaajapari valitsee tietenkin golfauton, matkailuun hurahtaneet nappaavat alleen riksan, rentoihin häihin sopii mikä ettei skeittilaudat. (Photos: C. Lynn via Pinterest / KT Merry via Southern weddings / Caroline Lima)
Mikä on sinun suosikkisi? Millaisella kulkuvälineellä teidän matka juhlapaikalle taittuu? :)


2 kommenttia:

  1. Skootteri olisi ihan mahtava! Minulla oli mopoiässä valkoinen Vespa, joka olisi täydellinen kulkuväline! :D meillä on vihkiminen juhlapaikalla, joten ei tarvita hääautoa tai muutakaan kulkupeliä ollenkaan :) Sinänsä hyvä että löytyy ainakin joku mistä säästetään:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Vespa olisi ollut kyllä ihan täydellinen, jos teillä olisi ollut edes hieman tuota siirtymää :) Toisaalta kuitenkin todella näppärää, että vihkiminen on samassa paikassa, niin aikaa ei kulu siirtymisiin ja on vieraillekin helpompaa :)

      Poista