10 vaihtoehtoa hääautolle

1) Klassinen hääauto
Vanha 1920-1960 vuoden klassikkoauto on aina varma valinta hääautoksi. Vanhat autot huokuvat tyylikkyyttä ja ovat itsessään tosi kauniita. Ne eivät välttämättä kaipaa edes ylimääräisiä koristuksia. (Photos: Paula O’Hara via RuffledCarrie Patterson Photography via The Knot / Anneli Marinovich via Belle & Chic )


2) Hevosvaunut
Romanttisten häiden ehdoton ykkösvalinta on varmasti hevosten vetämät kärryt. Matka taittuu kavioiden kopseessa varmasti ikimuistoisesti! (Photos: Katie Stoops  / Jeremy Harwell via Snippet & Ink)



3) Vintageskootteri tai moottoripyörä
Valitse häiden menopeliksi suloisen karkkivärinen vintageskootteri. Muista kuitenkin varoa hameenhelmoja! Tämä on oma suosikkini :) (Photos: Kimbry Studios via Magnolia Rouge / Jessica Claire via Green Wedding Shoes)



4) Polkupyörä
Polkupyörällä taittuu lyhyt matka näppärästi taluttaen tai polkien. Se on myös budjettiystävällinen vaihtoehto, ja silti tosi romanttinen! (Photos: Amy Cloud McFarland via  Wedding Chicks / Martina Wendland)


5) Veneet
Purjehdi pois vettä pitkin, tämä on aivan ehdoton jos vihkikirkko ja juhlapaikka sattuvat sijaitsemaan vesiteiden varrella. Siirry romanttisesti soudellen tai näyttävästi purjeveneellä tai isommalla paatilla! (Photos: Jeremy Chou Photography via RuffledAnastasiya Belik via Magnolia Rouge  / Michael Barnholdt Photography)


6) Ilmojen halki
Hämmästytä vieraat ja tee näyttävä lähtö valitsemalla pienoiskone, helikopteri tai kuumailmapallo. Suuremman budjetin vaihtoehto, mutta tämä muistetaan varmasti ikuisesti. (Photos: Larsson via Heli weddings  / Natalie Franke Photography via Ruffled)



7) Eksoottiset ja erikoiset 
Valitse kulkupeli yhteisten harrastustenne kautta. Innokas golfaajapari valitsee tietenkin golfauton, matkailuun hurahtaneet nappaavat alleen riksan, rentoihin häihin sopii mikä ettei skeittilaudat. (Photos: C. Lynn via Pinterest / KT Merry via Southern weddings / Caroline Lima)




Mikä on sinun suosikkisi? Millaisella kulkuvälineellä teidän matka juhlapaikalle taittuu? :)


3 kommenttia:

  1. Skootteri olisi ihan mahtava! Minulla oli mopoiässä valkoinen Vespa, joka olisi täydellinen kulkuväline! :D meillä on vihkiminen juhlapaikalla, joten ei tarvita hääautoa tai muutakaan kulkupeliä ollenkaan :) Sinänsä hyvä että löytyy ainakin joku mistä säästetään:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Vespa olisi ollut kyllä ihan täydellinen, jos teillä olisi ollut edes hieman tuota siirtymää :) Toisaalta kuitenkin todella näppärää, että vihkiminen on samassa paikassa, niin aikaa ei kulu siirtymisiin ja on vieraillekin helpompaa :)

      Poista
  2. Todella kaunis, pidän tästä ideasta kovasti, teit hienoa työtä

    VastaaPoista