Wedbox - ilmainen kuvasovellus häihin

Vuoden kiireisin hääseseonki on ihan juuri alkamassa. Ennen kiireisintä heinä-elokuun sesonkia ehdin vielä vinkata kesän (ja tietysti kaikille myöhemmin juhliville) hääpareille  loistavasta ilmaisesta hääkuvasovelluksesta, jolla keräät helposti vieraiden ottamat kuvamuistot juhlistasi talteen. Ja mikä parasta kaikki on toteutettu kerrankin helppokäyttöisesti ja tyylikkäästi, mikä ainakin miellyttää omaa visuaalista silmää!


Kyseessä on tanskalaisen yrityksen kehittämä sovellus nimeltä Wedbox, jonka avulla vieraasi voivat jakaa ottamiaan kuvia hääpäivästäsi mahdollisimman helposti. Sovellus on markkinoiden ainoa monikielinen hääsovellus, joten suurella todennäköisyydellä kaikki vieraasi pystyvät käyttämään sitä omalla äidinkielellään. Se toimii siis myös täysin suomenkielisenä versiona, jonka myötä sen käyttö on helppoa kaikille iästä ja kielitaidosta riippumatta. Laadukkaiden kännykkäkameroiden myötä häistä otetaan kuvia yhä enemmän puhelimella, mutta suurin osa niistä jää hääparilta näkemättä. Koska sovellus on ilmainen, kaikki vieraat pystyvät lataamaan sen näppärästi vaikka hääpäivän aamuna ja lisäämään päivän aikana ottamansa kuvat suoraan hääparille. Poikkeuksellisen sovelluksesta tekee se, että sen avulla pystyy jakamaan valokuvien lisäksi myös pidempiä videoita, jolloin pystytään taltioimaan myös ohjelmanumeroita, kuten häätanssit ja pidemmätkin puheet.



Testasin Wedboxia ja kokemukseni perusteella sovelluksen käyttöönotto on todella helppoa. Aluksi luodaan ruudulle tulevien ohjeiden avulla oma häätunnus: näppäillään morsiamen ja sulhasen nimi sekä oma hääpäivä ja halutessasi yhteiskuvanne. Voit myös luoda hääsuunnittelusajasta ja hääpäivästänne aikataulun, jolloin älykäs sovellus automaattisesti kategorisoi vieraiden ottamat kuvat jatkossa niiden ottamisajankohdan mukaan. Löydät siis helposti haluamasi kuvat tietystä tilanteista kuten polttareista, vihkimisestä, ruokailusta tai iltatansseista. Monista somekanavista poiketen, kuvat eivät näy julkisesti. Voit itse päättää kenellä on pääsy sisältöön luomalla sovellukseen haluamasi salasanan ja jakamalla sen vieraille ja niille kutsutuille, jotka eivät jostain syystä pääse mukaan juhlimaan.


Kaikki juhlistasi otetut kuvat siis säilyvät yhdessä paikassa ja mahdollisimman laadukkaina. Monista somekanavista poiketen sovellus tallentaa kuvat parhaalla mahdollisella laadulla, jolloin pystyt lataamaan kuvat myöhemmin koneellesi ja jopa teettämään niistä paperikuvia. Koska sovelluksen käyttö ei koske vain hääpäivää, kannattaakin se ladata puhelimeen jo hääsuunnitteluvaiheessa. Tällöin kuvia voidaan jakaa aina mekkosovitteluista polttareihin ja ihanat muistot suunnitteluajalta pysyvät varmasti tallessa ja päätyvät hääparin hyppysiin.

Aika monestikin olen törmännyt ongelmaan miten saada vieraiden ikuistamat kuvat kätevästi itselleen ilman että niitä täytyisi erikseen lähteä lähettämään sähköpostitse tai muistikuilla. Wedbox ratkaiseen ongelman kerta heitolla. Sovelluksen voi ladata Wedboxin sivuilta ja se löytyy myös iPhonen App Storesta ja Androidin Google Playsta. Sovelluksen voi ladata tarvittaessa myös selainversiona.

Huom! Piditkö sovelluksesta? Wedbox tarjoaa lukijoilleni ilmaisen premium paketin (arvo 49,99€). Saat lunastettua paketin jakamalla sovelluksen millä tahansa hääfoorumilla tai facebook-hääryhmässä. Ota kuvakaappaus jaetusta postauksesta ja lähetä se osoitteeseen support@wedbox.com (viesti englanniksi). Saat sähköpostiisi premium-paketin.Voimassa toistaiseksi.

Postaus toteutettu yhteistyössä Wedboxin kanssa.



6 kommenttia:

  1. Mahtavaa! Kävin heti lataamassa sovelluksen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtavaa! Tämä vaikutti kyllä pätevältä sovellukselta kaikin puolin :)

      Poista
  2. Hi all readers of Janinas blog.
    1)
    We want to also give you this offer....
    If you like the app and want to use it, we will give you a free premium package worth 49,99 Euros if you share the app in a wedding forum or wedding group on facebook.
    Simply send me a screendump of the sharing post and I send you the premium package
    casper@wedbox.com

    2)
    We have just translated the app to Finnish!
    If you find any finish translations, that are not correct, please send me the wrong text and the correct text at casper@wedbox.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Casper. I will add this offer also in the blog post, so as many reader as possible can see it. Thank you for the collaboration!

      Poista
  3. Vaikuttaapa aika hyvältä sovellukselta! Pitää itse ladata ja testata heti. :)

    VastaaPoista