Tekokukka.fi - juhlakukat kaikkiin vuodenaikoihin + alekoodi!


Kukat kuuluvat juhlaan. Ne luovat tunnelmaa ja tuovat tilaan juhlavuutta. Kukkien avulla on helppo kontrolloida myös juhlasomistuksen toivottua yleisilmettä. Aidot kukat ovat useimmiten monen haaveena, mutta aina ne eivät ole vaihtoehto tai edes välttämättömyys. Esteenä aidoille kukille voi olla allergiat, toivottujen lajien saatavuusongelmat ja tietysti myös budjetti. Näissä tilanteissa ei kuitenkaan tarvitse jäädä kokonaan kukitta, sillä markkinoilla on nykyään myös kauniita, aidon näköisiä tekokukkia, jotka parhaimmillaan eivät erotu aidoista elävistä kukista. Tällaisia kauniita tekokukkia ei onneksemme tarvitse lähteä hankkimaan merten takaa, sillä myös Suomesta löytyy kokonaan tekokasveihin keskittynyt yritys, Tekokukka.fi.

Kuvat: Tekokukka.fi

Tekokukka.fi on vuonna 1995 perustettu kotimainen perheyritys, joka maahantuo kaikki kauneimmat tekokasvit. Yrityksen valttikortteihin kuuluu sujuva, nopea ja asiantunteva asiakaspalvelu, joka on valmis auttamaan erilaisiin tilaisuuteen ja mieltymyksiin sopivien kukkien etsinnässä. Kaikki kukkatilaukset voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden perusteella, aivan kuten floristinkin kanssa asioidessa, tämä konsepti on Suomessa ainutlaatuinen! Tekokukissa monen mielestä tärkeintä on varmasti kukkien kauneus, värit ja aidonnäköisyys. Näihin myös Tekokukka.fi on panostanut. Koska yritys maahantuo itse kaikki valikoimissaan olevat tuotteet, pystyvät he valitsemaan tuotevalikoimaansa aina kaikkein näteimmät ja laadukkaimmat kukat. Yritys toimii kokonaan netissä, mutta tuotteisiin tutustuminen ennakkoon on tietenkin mahdollista. Yritys myös kuljettaa kukat tarvittaessa suoraan juhlapaikalle, mikä takaa palvelun helppouden asiakkaan näkökulmasta.

Kuvat: Tekokukka.fi

Tekokukka.fi yrityksen Susanne kertoo tekokukkien käytön lisääntyneen viime vuosina huomattavasti niin juhlissa kuin sisustuksessakin.
- Euroopassa niiden käyttö on jopa jo yleisempää kuin aitojen kukkien. Syynä tekokasvien suosioon lienee niiden helppohoitoisuus, kukkien kestävyys ja monikäyttöisyys. Kukkia voi yleensä taivuttaa ja muotoilla uudelleen. Ne kestävät myös loistavasti sääolosuhteita kuten pakkasta ja vesisadetta, joten niitä voi huoletta käyttää myös pihalla.

Hääparien näkökulmasta tekokukissa on tietysti positiivista, että kukat eivät kerää hyönteisiä eivätkä ne sotke vuokratekstiileitä. Tekokukat eivät myöskään nuupahda, joten ne voi tilata juhlaan jo hyvissä ajoin. Häiden jälkeen kukkia voi käyttää yhä uudelleen kodin sisustuksessa tai tulevissa juhlissa esimerkiksi ristiäisissä, jolloin muisto häistä säilyy pitkään.

Tekokukka.fi haluaa tarjota blogini lukijoille 15% alennuksen kaikista tuotteista. Alennuksen saat käyttämällä koodia haat18 ja alennuskoodi on voimassa 31.8.2018 asti.

Postaus toteutettu yhteistyössä Tekokukka.fi kanssa.



2 kommenttia:

  1. Aww thanks! I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site,

    genuine guard post Keep making such stunning post,

    Pest Control Services in Jaipur:

    Are you troubled with cockroaches, mosquitoes, ants, insects, lizards in the house? These insect-moths not only spoil your beautiful house and furniture but also threaten your health.

    Thanks for sharing.



    Pest Control in Jaipur



    Regards

    Sameer

    VastaaPoista