Ideoita photoboothiin

Photobooth taitaa olla edelleen suosittu viihdyke hääjuhlaan ja vieraskirjaan. Näyttävät 
taustat askartelee hyvinkin helposti tuunaten omiin juhliin sopiviksi. Kesällä taustat on kätevä 
virittää ulos vaikkapa puunoksista roikkumaan. Ohessa inspiraatioksi 
erilaisia keinoja piristää kuvausnurkkausta!

Tulostettavat viikset photoboothiin saat aikaisemmasta postauksesta.

 


Image 1, 2
Image 1, 2

Tuleekos teille kuvausnurkka?

5 kommenttia:

 1. Oi, tommosen ilmapallotaustan mä kyllä haluan! Vaikkei se taida ollakaan ihan mahdollinen :) Kiitos vinkeistä, justiin eilen nimittäin pohdiskelin tuota taustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi makee! Miksei muka ole mahdollinen, siitä vaan kuule toteuttamaan! :)

   Poista
 2. Musta tuntuu, että me ollaan ainoita, joille ei photoboothia tule! Sulho nyt ei edes tiedä sellaisesta mahdollisuudestakaan, mutta tiedän, ettei tykkäisi. Mä en jostain syystä tykkää tästä ideasta lainkaan (ei millään pahalla ketään kohtaan!).. Voi johtua siitä, että mä vihaan valokuvissa olemista, tai siis vihaan omaa naamaani valokuvissa, ja musta ois kauheeta, jos joutuisin ite tollaseen jonkun häissä. .
  Että katsotaan, saadaanko meistä yhtään potrettikuvaa, jonka kelpuutan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että olette ainoita, joille tällaiset kuvailut eivät tunnu omilta! Onneksi ideoita on joka lähtöön, niin jokainen pari löytää varmasti itselleen sopivat :) Ideoista, jotka eivät sellaisenaan sytytä voi kuitenkin saada inspiraation johonkin muuhun. Vaikkapa näistä photoboothiin tarkoitetuista taustoista, voihan näitä kyhätä vaikkapa lahjapöydän taakse tai taustaksi ihan perinteisiin ryhmäkuviin :)

   Poista
 3. Me toteutettiin photobooth Fujin Instax-kameralla, eli ns polaroid-kameralla. Jokaisesta vieraasta räiskäistiin instagram-henkinen kuva, joka liimattiin kansioon. Siihen sitten saivat vieraat raapustella meille terveisensä illan mittaan. Aika kiva muisto jäi!

  Lisää hääkokemuksiani löytyy täätä blogistani.

  VastaaPoista