Telttahäät

Upeita juhlatelttoja, täydellinen valo ja ihana tunnelma.
Onkos kukaan haaveilemassa telttahäistä?


Image 1, 2
Image 1, 2

8 kommenttia:

 1. Telttahäät olis kyllä ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, kumpa tämä tapa yleistyisi Suomessakin! :)

   Poista
 2. Täällä haaveiltiin jonkin aikaa, mutta sopivaa paikkaa ei löytynyt tuollaiselle isolle teltalle :( Ja lisäksi tuo vaikuttaisi olevan melko kallis ja työläs vaihtoehto ja eipä unohdeta tätä ihanaa Suomen ilmastoa josta ei voi koskaan olla varma..Tästä varmaan huomaakin että kun omat haaveet meni tämän osalta pieleen niin olen keksinyt vaikka mitä syitä että miksi on vaan parempi näin :D No ei mutta olisi se kyllä varmasti tosi hienoa ja sen kaiken vaivan arvoista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa on kyllä paljon hyviä pointteja. Vaikka nykyään on jos jonkinlaisia lämmittimiä tätäkin tarkoitusta ajatellen, ei sitä täällä pohjolassa koskaan tiedä minkälainen myrskytuuli tai sadesää yllättää, siinä ei paljon lämmittimet mieltä lämmitä. Viimeisen päälle toteutettuna kuitenkin varmasti upea, tunnelmallinen ja hintansa arvoinen :)

   Poista
 3. Riskialtishan telttaratkaisu on sään vuoksi. Ei pelkästään sateen, vaan myös liiallisen tuulen tai kylmän ilman vuoksi. Muutoin tykkään kyllä ideasta. Vähän kuin tuotaisiin juhlahuone puutarhaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Idea on loistava, harmi, että toteutus täällä pohjolassa on vähän riskialtista. Puutarhahäät kuitenkin ajatuksena <3

   Poista
 4. Itse rakastan tätä ideaa, mutta mekin luovuttiin tästä ideasta ihan käytännön syistä: ei löydetty mieleistä telttaa, ilmasto ymym. Hienosti toteutettuna mitä upein juhlapaikka! Meille on kyllä näillä näkymin tulossa teltta juhlapaikan pihaan vilvoittelupaikaksi. Jostain pitäisi vain tuo teltta löytää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että tämä epävarma ilmasto on vähän haittana tässä muuten upeassa ideassa. Tsemppiä teltan metsästykseen! :)

   Poista