Trash the Dress - Värileikkejä

Kuinkas moni kesämorsian on aikonut toteuttaa jonkinlaisen trash the dress -kuvauksen hääpäivän jälkeen?
Tässä inspiraatioksi kuvia puvun tuhoamisesta parhaimmillaan.
Eikä taatusti lähde pesussa! ;)
 Uskaltaisitko? :)

8 kommenttia:

 1. On ajateltu kuvausta mut mekkoa ei pilata, jotta myynti onnistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaa ollakin vähän yleisempää, mukavaa että näitä kuitenkin otetaan muistoksi hääpuvusta ja lookista. Sitäpaitsi kuvien välityksellä tulee ainakin sellainen mielikuva, että näissä kuvauksissa on aina hauskaa! :) Tulossa on muuten jossain vaiheessa postaus myös niistä ideoista, joissa puku ei tuhoudu.

   Poista
 2. Näistä kuvista tuli sellainen fiilis, että pitäisi hankkia jostain joku edullinen hääpuku, jonka kanssa pääsisi leikkimään tällaisia juttuja :). Omaani en ehkä ihan raaski tuohon kuntoon laittaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on kyllä hauska tunnelma. Mikä ettei trash the dress -kuvia ylipäätänsäkin voisi ottaa jossakin edullisemmassa "kakkoshääpuvussa", jos kuvaus kiinnostaa, mutta hääpäivän pukua ei syystä tai toisesta halua tahria :)

   Poista
 3. Ei ei. En missään nimessä malttais tuhota, jotain niin nättiä ja hintavaa kuin hääpuku. Kyllä mun pukuni saa sitten roikkua kaapissa muistona, ainakin jonkun aikaa. Tuskin ihan heti sitä malttaisin edes myydä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, taitaa olla yksi tuhannesta morsiamesta, joka loppujenlopuksi nuin radikaaliin puvun sotkemiseen lähtee mukaan ;)

   Poista
 4. Kuvat on hauskoja, mutta silti... en pystyis. Olen nössö ja suhtaudun liian tunteella kauniiseen pukuuni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, no onneksi voi aina ihalla näitä kuvia muiden otattamina. Tosin tuo Hannan ajatus toisesta puvusta on aika mahtava ;)

   Poista