Uusi, upea Häät -lehti on ilmestynyt!


 Kaksi kertaa vuodessa olo on kuin joulua odotellessa, kun postilaatikkoon kolahtaa painotuore Häät -lehti! Tätä lokakuun numeroa olen erityisesti odotellut ja nyt se on viimein täällä! Kauppojen hyllyiltä lehti löytyy keskiviikkona 14.10. Lehti on taas täynnä kivoja hääideoita ja erityisesti oikeat häät olivat tällä kertaa todella mielenkiintoisia. Innolla odotin juttua NHL-tähti Antti Raannan ja hänen vaimonsa Annan häitä koskevaa juttua. MakeaDesign sai olla onnekas ja päästä keväällä toteuttamaan Antin ja Annan hääkutsut ja hääjuhlan paperituotteet. Valitettavasti kortteja ei jutun kuvissa näy, mutta katsotaan jos jossakin vaiheessa ne esittelisin täällä blogissa. Upeat häät Rauman Helmirannassa!



Merihenkiset häät jaksaa vuosi vuodelta ihastuttaa ja nämä Susannan ja Miikan häät näyttävät huikeilta viimeiseen asti harkituin yksityiskohdin. Samaa juttua koskevassa Get the look -osiossa on muutama MakeaDesignin suunnittelema teemaan sopiva kutsumalli esillä.



 Olisi mahtavaa päästä joskus osalliseksi Art Deco tyylisiin häihin tai päästä toteuttamaan teemaan sopivia paperituotteita, niin inspiroiva oli tämä art deco -juttu upeine kuvineen. 

Tässä minun poiminnat uudesta numerosta, mitkä jutut siellä kiinnosti? :)


 Kuvat napattu Häät -lehden numerosta 2/2015.

2 kommenttia:

  1. Jee, vihdoin.. ! Ihana päästä lueskelemaan syysillassa tuota teekupin kanssa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta, pitää yrittää lukea säästellen ;)

      Poista