Vuoden 2016 hääpukutrendi, kaksiosaiset hääpuvut Jonkinaikaa olen jo leikkinyt trendiennustajaa ja uumoillut kaksiosaisten hääpukujen nousemista lähiaikoina pinnalle. Asiaa hieman tutkittuani huomasinkin, että itse asiassa aika monelta suunnittelijalta löytyy juurikin 2016 kevätmallistoista kaksiosaisia hääpukuja. 

Hauskaksi tämän tekee se, että oikeastaan pukua voi olla myös itse rakentamassa hankkimalla erikseen ala- ja yläosan. Paljon näytti olevan pitsistä tai hyvinkin pelkistettyä, jopa arkista, yläosaa pitkään yhdistettynä tyllihameeseen.Tosi kaunis tämä viimeisen kuvan väriyhdistelmä!

Miltä ajatus kaksiosaisesta häämekosta tuntuu?
7 kommenttia:

 1. Musta nää on ihanan näkösiä! Crop top -muoti rantautuu häämekkoihinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, jotakin ihan erilaista ja uutta hääpukurintamallekin! :)

   Poista
 2. Heh, luulin olevani epätoivoinen, mutta hyvä että oonkin trendikäs 😊 talvihäihin halusin pitkähihaisen puvun, mikä ei ollukaan niin helppo juttu. Nyt mulle on tulossa olkaimeton puku ja hihallinen yläosa erikseen, toki ne ommellaan kevyesti yhteen ☺ kivaa, että hääpukumuoti muuttuu ainaisista olkaimettomista mielenkiintoisemmaksi!

  VastaaPoista
 3. Heh, luulin olevani epätoivoinen, mutta hyvä että oonkin trendikäs 😊 talvihäihin halusin pitkähihaisen puvun, mikä ei ollukaan niin helppo juttu. Nyt mulle on tulossa olkaimeton puku ja hihallinen yläosa erikseen, toki ne ommellaan kevyesti yhteen ☺ kivaa, että hääpukumuoti muuttuu ainaisista olkaimettomista mielenkiintoisemmaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, hienoa että osataan ja uskalletaan olla erilaisia. Tuleva pukusi kuulostaa kauniilta. Kivasti varmasti kuultaa tuon päällimmäisen pitsiyläosan läpi varsinaisen mekon yläosa! :)

   Poista
 4. Hienoja!! Joillakin toisilla kun itsellä :D Minäkin haluan hihallisen samoin kuin Iida, mutta tuo crop toppi-villitys saa jäädä kesävaatteisiin :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tämä tyyli varmasti jakaa mielipiteitä. Hihallisia pukuja on myös paljon ensi vuoden hääpukumuodissa, joten ihan trendeissä ollaan sielläkin mukana ;)

   Poista