Liukuvärjätty hääpuku

Nämä kuvat upean utuisesta, vesivärityylisestä liukuvärjätystä hääpuvusta oli pakko jakaa kanssanne. Näitä helmasta värjättyjä pukuja näkyi ulkomaisilla hääsivustoilla muutamia jo viime vuonna, jokohan nyt tästä nousuisi oikea trendi? Tähän kevyeen hääpukuun ripaus sinisten sävyä sopii kauniisti jatkamaan häiden merellistä tyyliä. Lisää kuvia puvusta löytyy Love my dress -sivustolta.

Nyt olisi kiva kuulla, mikäli joku morsian kaavailee itselleen liukuvärjättyä hääpukua :)


 Photos: Meredith Lord  via Love my dress

4 kommenttia:

 1. Vitsiläinen, tuommoinen liukuvärjäys näyttää kyllä kauniilta! Itse olen siinä pisteessä, että vuosi häihin aikaa ja pukuasiat on mielessä harvase päivä. :) Näiden kuvien mekon tapaisia liehuhelmoja omista haavekansioista löytyy monenlaisia, mutta liukuvärjättyihin kaunokaisiin en ole vielä törmännyt. Tiedänpähän mitä googletella tänä iltana. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulipas postaus hyvän saumaan, niin ehdit vielä pohdiskella tällaistakin vaihtoehtoa. Jokatapauksessa liehuhelma kuulostaa hyvälle, liukuvärillä tai ilman! :)

   Poista
 2. Oih! Rakastan ideaa, näyttää kevyeltä ja niin eteeriseltä. Tulee mieleen vedenhengen tai haltian häämekko. Toki ehkä se punainen tai musta olisi enemmän omaan makuuni. Kirjoittelin itse vähän erilaisesta värjäyksestä viime viikolla omassa blogissani: Häähurmeessa: Gootti-henkinen häämekko aikaan kynäruiskulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Itse pidän tuosta miten väriä on käytetty vain hitusen ja värikään ei ole mitenkään liian kirkas. Mutta rohkeammalle persoonalle varmasti ihana idea tuollainen rockimpi punainen tai musta. Puhumattakaan linkkaamastasi puvusta joka on jo hieman rohkeammalla tyylillä värjätty :)

   Poista