Pinterest - hääsuunnittelijan apuri

Kuinka monelta häitään suunnittelevalta löytyy jo oma pinterest-tili? Mikäli et ole vielä tutustunut tuohon Pinterestin inspiroivaan maailmaan, suosittelen mitä lämpimimmin tutustumaan pinnailuun. Teitä, joilta tili jo löytyy mutta käyttö on ehkä jäänyt vähemmälle, kehoitankin kaivamaan tunnukset uudelleen esiin.


Heti hääjärjestelyiden alkumetreillä on hyvä päättää juhlapaikan ohella hääjuhlan teema tai tyylisuunta. Joillakin se voi olla heti kirkkaana mielessä, mutta suurelle osalle voi olla apuna kuvien ja erilaisten häiden selailu. Inspiraation- ja ideakuvia tulee helposti tallennettua kovalevyt täyteen ja myöhemmin tietyn kuvan löytäminen tietokoneen syövereistä voi olla aikaa vievää.
Niille, jotka eivät vielä ole pinterestiin tutustuneet, voi omalle "sivulleen" luoda aihealueittain omia tauluja. Kuhunkin tauluun voi pinnata kuvia, jolloin ne eivät tallennu koneellesi, vaan löytyvät kätevästi omasta Pinterest-tililtäsi. Pinnaamaasi kuvaan tallentuu automaattisesti linkki, mistä sivustolta kuva on tallennettu, jolloin pääset myöhemmin helposti selaamaan vaikka juuri kyseistä postausta/sivua. Näin ollen sinun ei myöskään tarvitse tallentaa koneellesi erillisiä linkkilistoja hyödyllisistä sivuista, vaan kaikki löytyy samasta paikasta ja aihealueeseen liittyvästä kansiosta.

Pinterestistä löytyy jo miljoonittain kuvia pelkästään hääaiheesta, joten voit selailla kuvia suoraan Pinterestin omasta Häät-kansiosta tai käyttää hakutoimintoa (tässä toimii parhaiten englanninkieliset hakusanat). Löytäessäsi kivoja & inspiroivia pinterst-tilejä, voi klikata itsesi seuraajaksi, jolloin kaikki käyttäjän pinnaamat kuvat näkyvät omassa pinterestissäsi ja voit tallentaa niitä itsellesi.

Oma Pinterst-tilini löytyy täältä. Sinne on ehtinyt jo kerääntyä aika paljonkin häämateriaalia eri aihealueista ja eri teemoihin liittyen. Mikäli haluat mennä selailemaan suoraan hääaiheisia kansioita, suosittelen selaamaan suoraan sivun loppuun, josta löytyy omat hääaiheiset pinnailuni. Mikäli haluat seurata esimerkiksi vain jotakin tiettyä kansiota, voit klikata kyseisen kansion alla sijaitsevaa Follow-palkkia. Näin omassa Pinterestissäsi näkyy vain kyseiseen kansioon pinnatut kuvat.

Ja ennenkuin syöksyt Pinterestin maailmaan, pieni varoitus - pinnailuun jää koukkuun! ;)

Onko jollekin Pinterest vielä löytämättä? Entä käyttäjät, oletko hyödyntänyt Pinterestiä hääsuunnittelussa?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti