Will you be my maid?

  

Kaasoksi valinta on kunnia-asia, siksi myös itse tehtävään pyytäminen on arvokas hetki. Wedding Chicks -sivulta löytyi ihastuttava idea avuksi kaason tehtävään pyytämiseen. Omaan boksiin voi kerätä kaasolle tunnelmakollaasit tulevien häiden tunnelmasta värikarttoineen, pienen infopaketin kaason tehtävistä ja vaikkapa kirjeen, miksi juuri hän olisi paras kaaso. Mikään ei estä inspiroimaan sisältöä eteenpäin, esimerkiksi lisäämällä laatikkoon tavaroita, joita kaaso saattaa tarvita tulevina kuukausina :)


Hääjuhlan keskellä kannattaa muistaa otattaa muistoksi tällaiset yhteiskuvat ja ilahduttaa sillä kaasoja häiden jälkeen!

Millä tavoin te pyysitte ystäviänne kaasoksi?


Huomasin myös, että 100 lukijaa googlen käyttäjäraadin kautta on tullut täyteen, ihan mahtavaa! Olisikin mukava tietää ketä siellä ruudun takana blogia seurailee, myös bloggerin ja muiden kautta.
Toki mielellään kuulisi myös, mitkä jutut kiinnostaa ja mitä toivotaan lisää! :)


10 kommenttia:

 1. Ihana idea! Mulla kaason pyytäminen meni suunnilleen näin: juttelin parhaan ystäväni kanssa puhelimessa niitä näitä ja sitten sanoin, että "Mun on pitänyt kertoa sulle yks juttu." Toisesta päästä kuului heti, että "Te meette naimisiin?" ja kun kerroin ystäväni arvanneen oikein, rupesi kuulumaan niiskutusta, mikä vain yltyi kysyessäni seuraavaksi olisiko hän kaasoni. Ihanasti arkisesta puhelusta tuli hetkessä lämmin ja ikimuistoinen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan liikuttava kaason reaktio. Ei kaasoksi pyytämiseen taida olla yhtä oikeaa tapaa :)

   Poista
 2. Tämä on muuten loistava idea! Itsehän olen jo kaasoni pyytänyt, ja vieläpä yhden koruttomasti puhelimessa, mutta josko meidän pieneen kuoharia ja häähöpinää-iltaan tekisin tällaiset! Olisi se kiva, että tytöillä olisi kuitenkin sitten joku tämänkaltainen konkreettinen muistokin tehtävästään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei ole myöhäistä toteuttaa tosiaankaan tätä ideaa, kaaso yllättyy varmasti :)

   Poista
 3. Olen jo kaasoni valinnut, mutta aion pyytää heitä vielä virallisesti kaasoikseni tammikuussa,kun he matkustavat täne meille häämessujen merkeissä viettämään tyttöjen vikonloppua. Olen teettänyt heille uniikit korut, jotka aion laittaa pakettiin pienen kirjeen kanssa ja ojentaa heille yllätyksenä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana idea ja huomaavaista, kaasoille kertyy varmasti jonkin verran hommia, joten pieni lahja lienee paikallaan. Sinun lahjasi kuulostaa täydelliseltä :)

   Poista
 4. ostin kaasoilleni sellaiset perinteiset *ystävän korut* joista voi antaa toisen puoliskon sydäntä kaverille ja toisen itselle, rasiaan laitoin viestin *i can't say i do without you, tuletko kaasokseni?*. Alkuperäinen ideani oli etsiä avautuva medaljongi mutta valitettavasti tarpeeksi isoa ei löytynyt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koru on aina hyvä lahja ja ilahdutti varmasti :)

   Poista
 5. Laitoin kolmelle kaasolleni sähköpostia heti kun hääpäivä varmistui. Kasvotusten pyytämisestä olisi tullut ainakin minun osaltani yhtä itkua, näin pääsin välttämään sen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, sähköposti tai tekstari on varmasti useammalle helpompi tapa välttää suuret itkut tässä asiassa. :)

   Poista