Arvonnan voittaja

Kiitos kaikille arvontaan osallistujille ja erityisesti kaikista postaustoiveista, jotka on laitettu korvan taakse :)

Osallistujiakin oli kiitettävä määrä, mukavaa, että kiinnostusta painettuihin häämateriaaleihin löytyy näinkin paljon! Arpoja oli yhteensä 105 kappaletta. Kumpa pystyisin palkita ihan jokaisen osallistuneen.


100 euron arvoisen suunnittelulahjakortin voittaja on löytynyt, palkinto lähtee tällä kertaa Lauralle seuraavalla viestillä:

Laura 
 tammikuuta 2013 14.30
Minä tulen vastavuoroisesti ehdottomasti osallistumaan tähän mahtavaan arvontaan, ja linkkaan arvonnan toki omaan blogiinikin! :) Kolmella arvalla siis mukana ja kutsuihin käyttäisin. Lukisin ja katselisin mielelläni lisää inspiraatiokuvia kutsujen ym. paperituotteiden malleista ja ideoista. Ajatuksia on päässä niin paljon ja ne on ihan sekaisin! :D

Yllätyksenä laitan jakoon vielä lohdutuspalkinnot seuraaville kolmelle nopeimmalle osallistujalle: Onnea voittajille!
Ottakaahan pikimmiten yhteyttä :)

Kaikki palkinnoitta jääneet ja muutkin graafista suunnittelua kaipaavat saavat uusista tilauksista -10% alennusta. Voimassa tämän kuun loppuun saakka varaaville. Tarjous ei koske pelkästään hääprinttejä, vaan myös perhejuhlien ja muiden tapahtumien graafista suunnittelua, käyntikortteja, bannereita jne.

4 kommenttia:

 1. Apua! :o Voi, ihanaa! Laitan sulle sähköpostia! <3

  VastaaPoista
 2. En kestä miten epistä, että Laura voitti silloin Kittyn blogissa kihlakuvauksen ja nyt tämän! Mikä uskomaton arpaonni :D Haha! No ei vaan! Ihanaa, oikeeseen osoitteeseen meni. Odotan innolla meidän ylläripalkintoa (: Kiitos Janina mahtavasta arvonnasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, laitahan sinäkin sähköpostia tulemaan :)

   Poista
 3. Ei oo todellista, en kyllä nyt usko tätä munkkia itekään!! Ootko nyt IHAN varman että arvoit oikean henkilön? ;D Kiitos ihan mielettömästi! Täytyy tässä heti laittaa viestä, niin päästään suunnittelemaan! Kutsut pitäis saada lähtemään tämän kuun lopussa :) JEEEE!

  VastaaPoista