ARVONTA: Voita graafisen suunnittelun lahjakortti!

LUUKKU 12


VOITA LAHJAKORTTI MAKEAN GRAAFISEEN SUUNNITTELUUN!
Palkinnon arvo 200e.

Suunnittelulahjakortilla voidaan toteuttaa hääjuhlasi tyyliin sopivat paperituotteet oman valintasi
 mukaan (save the date, hääkutsu, hääinfo, menukortit, ohjelmalehtiset, häälehti, hääbingo, tietovisat, 
vihkiohjelmat, kiitoskortit, etiketit..)

Osallistut arvontaan seuraavasti:
1. arvan saat jättämällä kommenttikenttään viestin ja kertomalla
mihin sinä käyttäisit lahjakortin ja millainen graafinen ilme häissänne oli/tulee olemaan
2. arvan saat jakamalla arvontalinkkiä blogissasi 
3. arpaan oikeuttaa liittyminen blogin lukijaksi google käyttäjäraadin, bloglovin tai 
blogilistan kautta
Muistathan ilmoittaa kuinka monella arvalla osallistut arvontaan!
Anonyymit osallistujat, ilmoittaa nimimerkki tai sähköpostiosoite.

Osallistumisaikaa on 24.12.2013 klo. 24.00. saakka.
Voittaja julkaistaan blogissa 31.12.2013 mennessä.

Huom. Lahjakortti käy ainoastaan tuotteiden suunnitteluun, ei painattamiseen.
Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi.

EDIT: Voittaja julkaistaa 5.1.2014 mennessä.


67 kommenttia:

 1. Vau, mikä arvonta! Palkinnon käyttäisin luultavasti kiitoskortteihin, sillä kaikki muu on häiden osalta aikalailla valmiina/suunniteltu. Graafinen ilme meidän häissä ei ole kummoinen, sillä kaikki on tähän mennessä itse tehtyä.

  Osallistun kolmella arvalla. Jaan arvontalinkin omassa blogissani tällä viikolla :)

  VastaaPoista
 2. Vau, ihan mahtava arvonta! Harvemmin osallistun näihin, mutta nyt on pakko kokeilla onneaan. Olemme viettämässä erittäin yksinkertaiset ja pienet häät. Käyttäisin lahjakortin melko varmasti kutsuihin, koska haaveilen kutsukorteista, jotka olisivat "liitutaulumaiset" yksinkertaiset mutta tyylikkäät. :)

  Osallistun kahdella arvalla, koska seuraan blogia bloglovinin kautta.

  -Mirkkis

  VastaaPoista
 3. Käyttäisin tämän ehdottomasti häälehden visuaalisen ilmeen kohentamiseen! Sisältö on kunnossa, mutta olisi ihanaa saada ammattilaisen kädenjälki näkymään.

  Kolmella arvalla mukana! Jaan postauksen blogissa illalla.

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla mukaan. Antaisin lahjakortin työkaverilleni, joka menee ensi syksynä naimisiin… ja jatkuvasti pyytää, että auttaisin suunnittelemaan häät kun he eivät rouvan kanssa kuulemma saa aikaiseksi. Olen suositellut tätä blogia… jos minä saan päättää, heidän häänsä ovat kuninkaalliset ja hyvin elegantit. :)

  VastaaPoista
 5. Mahtava arvonta! Käyttäisin lahjakortin kutsuihin, että saataisiin hienot kutsut. Vielä ei ole edes tiedossa millaista kutsukortteja olisimme tekemässä. Häiden teemavärillä olisi silti kutsut hienoa saada.

  Olen kahdella arvalla mukana. Olen jo blogin lukija :)

  VastaaPoista
 6. Mukana kahdella arvalla, seuraan bloglovinin kautta nimellä marsanarsa :)

  Kutsujen suunnitteluun menisi tämä kovasti kaivattu lahjakortti! Pari suunnittelijaa on jo tavattu, mutta päätettiin tällä tietoa säästää ja suunnitella kutsut itse tietokoneella, joten apu olisi kyllä huippua! Häämme tulevat olemaan yksityiskohtaiset ja pirteät, toivon mukaan iloiset ja vapautuneet! Kutsut olisivat melko yksinkertaiset ja niissä olisi jokin pieni juju ;)

  VastaaPoista
 7. Oi mikä arvonta! pihistelin häiden kutsut niin haluaisin kyllä räväyttää sitten kiitoskortteihin tämän! :)

  Olen kolmella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 8. Meillä on jo Save The Datet, joten voisin pistää lahjakortin kutsukortteihin! Jatkaisimme samaa teemaa, mitä olen tuonut std esille =) Toisaalta myös haluaisin häälehden, mutta en tiedä sitten :D

  Kolmella arvalla mukana! ilmoitus arvonnasta menee arvonta välilehteen =)

  VastaaPoista
 9. Häät ovat ensi kesänä, joten kaikki paperityö on vielä edessä :) käyttäisin palkinnon joko kutsujen suunnitteluun tai menu- ja ohjelmalehtisiin. Häidemme teemavärit ovat harmaa ja vanha roosa, maalaisromanttisella tyylillä :) Mukana kahdella arvalla, seuraan blogiasi bloglovinissa. jennim88 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Häät ovat ensi kesänä, joten kaikki paperityö on vielä edessä :) käyttäisin palkinnon joko kutsujen suunnitteluun tai menu- ja ohjelmalehtisiin. Häidemme teemavärit ovat harmaa ja vanha roosa, maalaisromanttisella tyylillä :) Mukana kahdella arvalla, seuraan blogiasi bloglovinissa. jennim88 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Tosi mahtava arvonta. Meillä on jo muut jutut häissä suunniteltu DIY-hengessä, mutta kiitoskortteihin tämän voisi hyödyntää. Kahdella arvalla mukana, olen jo blogin lukija.

  VastaaPoista
 12. Ihana arvonta!
  Tämä tulisi todella tarpeeseen ohjelmalehtisten suunnittelussa!
  Seurailen blogiasi, ja maininta arvonnasta tämän päivän postauksessa, joten mukana kolmella arvalla!

  VastaaPoista
 13. Häälehti voisi olla hauska lisä meille! Osallistun kahdella arvalla, luen bloglovin'in kautta. :)

  essipee@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Käyttäisin lahjakortin kiitoskortteihin! Meidän häät tulevat olemaan maalaisromanttiset ja tunnelmaltaan super rennot :)

  hansci_@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Niin ja yhdellä arvalla mukana... :)

  hansci_@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Käyttäisin tämän mahtavan lahjakortin hääkutsujen suunnitteluun. Häämme ovat ensi kesänä. Olemme pohtineet vintagetyylisiä häitä, hempeillä ja maanläheisillä väreillä.

  Mukana olen kahdella arvalla, olen blogin lukija :)

  VastaaPoista
 17. Häidemme visuaalinen ilme tulee olemaan iloinen, leikkisä ja rento, väreinä pinkki, minttu ja akva. Sekoitus vintagea ja nykypäivää, koristeena paperikukkia, ilmapalloja, pompomeja ja liitutaulukylttejä, Käyttäisin lahjakortin todennäköisesti kiitoskorttien suunnitteluun.

  Kolmella arvalla mukana :) Linkitin blogini sivupalkkiin: Pitsiä & Minttua

  VastaaPoista
 18. 2 arvalla mukana: Kutsukortit tulevat olemaan 50-luvun fontilla kirjoitetut, kuvassa moottoripyörämme,... Värimaailma todennäköisesti harmaan sävyt ja vaalean vihreä

  VastaaPoista
 19. Kahdella arvalla mukana, seuraan bloglovinin kautta. Käyttäisin lahjakortin kiitoskortteihin, joihin haluaisin pienen kuvakollaasin. Ostimme kutsuumme valmiin designin, johon muokkasimme itse tekstit useilla fonteilla. Muissa paperituotteissa näkyy kutsun elementtejä: samoja fontteja hopealla paperilla.

  VastaaPoista
 20. Yhdellä arvalla mukana. Käyttäisin lahjakortin, kutsuihin, ohjelmalehtiseen, hääbingoon ja kiitoskorttiin. Riippuen sitten toki mitä kerkiäisin kyseisellä summalla saada ;) Häiden teemaa ei olla vielä kokonaisvaltaisesti päätetty, mutta taitaa olla maalaistyyliset, eli lähinnä viljaa pitäisi saada esim. kutsuun jotenkin mallattua :)
  Olen blogin lukija.

  VastaaPoista
 21. Me käytettäisiin varmaankin lahjakortti kiitoskortin suunnitteluun :)

  3 arpaa: olen blogin lukija + jaoin linkin blogissani

  VastaaPoista
 22. Kahdella arvalla mukaan, liityin lukijaksi! Meillä on tulossa hieman maalaisromanttiset häät - roosaa, pellavaa ja pitsiä. Kutsuihin on tällä hetkellä niin monta ideaa, joista en osaa valita, että lahjakortin käyttäisin helpottamaan tätä hääkutsuongelmaa. Ja olisipa kiva jatkaa vaikka kiitoskortit sitten samalla teemalla.

  VastaaPoista
 23. Ekaa kertaa ikinä osallistun mihinkään blogiarvontaan, mutta nyt on niin loistava palkinto, että on pakko kokeilla, jos onni suosisi!

  Meidän häät ovat syksyllä ja lahjakortti käytettäisiin pääasiassa kutsuihin. Olisi hienoa saada myös ohjelmat/menut sun muut paperituotteet valmistettua samalla tyylillä. Tykkään tehdä paljon itse, mutta kutsukorttien suunnittelussa olisi ihana saada ammattilainen apuun :)

  Osallistun yhdellä arvalla.

  carita.aalto@outlook.com

  VastaaPoista
 24. Kahdella arvalla mukana (seuraan bloglovinin kautta). Minä käyttäisin lahjakortin häiden kutsukortteihin, jonka väreinä olisi lämpimät ruskea ja beigen sävyt (viljapellon värit). Toiveena olisi saada kortteihin maalaistunnelmaa (esim. olkia, kananpojan sulkia, pitsikuviointia...). Tällaista ihanuutta en ole vielä mistää löytänyt, eikä omat taido riitä sen suunnitteluun. :D

  VastaaPoista
 25. Kolmella arvalla lähdetään tavoittelemaan onnea! Arvonnan voiton käyttäisin häiden kutsukortteihin, joiden tekstiosiot suunnitteilla jo kovaa vauhtia.

  VastaaPoista
 26. Kolmella arvalla lähdetään tavoittelemaan onnea! Arvonnan voiton käyttäisin häiden kutsukortteihin, joiden tekstiosiot suunnitteilla jo kovaa vauhtia.

  VastaaPoista
 27. Kolmella arvalla erittäin epätoivoisesti mukana! ;) Tarkoituksena olisi saada lentolipun muotoon kutsut, mutta onhan tässä jo tullu huomattua että helpommin sanottu kuin tehty :)

  VastaaPoista
 28. Apua mihin mun kommentti hävisi!
  Kirjotanpa sitten uudestaan kun en halua tälläistä mahdollisuutta menettää :D Elikkä aivan ihana arvonta <3
  Itse tarvitsisin apua kutsujen tai sitten ohjelma ja menun korttien suunnittelussa, kun olen ihan hukassa niiden kanssa!
  Toiveena olisi pastellin värit, erilaisia fontteja sekä ehkä vähän pitsiä.
  Kolmella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 29. kiitoskortit taitais tulla tehdyksi palkinnolla!
  maison@luukku.com

  VastaaPoista
 30. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 31. Täältä mukaan arvontaan myös!Olenkin jo kysellyt aiemmin kutsujen suhteen, vielä jännittää saadaanko haluamamme kirkko hääpäiväksi, joka elokuussa.(tammikuun 15.pvä selviää)Tasaisesti palkinto jakautuisi kutsuihin, menuihin, ohjelmaan, paikkakortteihin ja kiitoskortteihin...
  Yksi arpa arvontaan.
  heidi.tolli@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Oi vau! Köyttäisin hääbingoon, pusupeliin ja häälehteen tai sitten kutsuihin. Teemana chic rustic ja väreinä minttu, persikka ja valkoinen.
  1 arpa. susa.pakarinen@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Voih, täällä käytettäisiin voitto kutsujen suunnitteluun: vanhaa, mustavalkoista valokuvaa, tekstiä ja sopivaa sommittelua. 50-lukua ja nykyaikaa sulassa sovussa. <3

  Luen blogiasi ja omaan blogiin lisäsin linkin arvontaasi. Mukana siis kolmella arvalla. :)

  VastaaPoista
 34. Ihana arvonta! Ehdottomasti mukana kahdella arvalla! Käyttäisin kutsujen, ohjelman ja menukorttien suunnitteluun, ja tyyli noudattelisi Save the Date -kutsuistamme tuttua hempeää värimaailmaa :)

  VastaaPoista
 35. Maalaisromanttisella otteella, pitsillä ja pelkistetyllä vintagella on meidän häät suunniteltu. Osallistumme yhdellä arvalla ja haaveilemme yksilöllisistä ja kauniista kutsukorteista :)

  VastaaPoista
 36. Kahdella arvalla mukana. Häissämme kohtaavat vintage sekä maalaisromantiikka kun juhlapaikkana toimii eräs vanha ja kuvankaunis kartano. Olisimme kiinnostuneita hääkutsusta ja hääinfosta tai menukorteista ja ohjelmalehtisistä tai hääbingosta. Kaikki kiinnostaa!

  VastaaPoista
 37. Koitanpa minäkin onneani yhdellä arvalla kun tänne saatumalta päädyin! Käyttäisin lahjakortin kutsujen suunnitteluun. Ensi kesän häiden värimaailmasta pari vaihtoehtoa olemassa: Luonnonvalkoinen yhdistettynä koivunvihreään tai minttuun tai turkoosiin. annevsi(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Häidemme toivon ilmentävän modernia tyylikkyyttä ja kepeyttä. Panostaisin siis printeissä kokonaisuuteen ja oivaltavaan typografiaan ja sijoitteluun :) Mukana kahdella arvalla - visio päässäni on selkeä, toteuttajaa vielä kaivataan, joten I wish me good luck :D

  VastaaPoista
 39. Käyttäisin lahjakortin kiitoskortteihin, menukortteihin.

  VastaaPoista
 40. Käyttäisin lahjan kiitoskortteihin :)

  VastaaPoista
 41. Käyttäisin lahjakortin hääkutsujen suunniteluun. Fonteilla leikittelyt miellyttävät erityisesti silmääni! Myös tuleva sulhanen ihastui yksinkertaiseen ja huoliteltuun ilmeseen, mitä esimerkiksi Oton ja Elinan hääkutsussa on.. Kahdella arvalla (bloglovin + kommentti) osallistuu nimimerkki Riikku

  VastaaPoista
 42. Mahtava arvonta, olen ehdottomasti mukana. Tarvitsisin apua erityisesti hääkutsun kanssa. Häidemme teemana on rennot häät, viirinauhoja, pompomeja ja kaikkea leikkisää. Tämä saisi näkyä myös kutsussa. Pidän kovasti suunnittelemistasi kutsuista ja olen ollut aikeissa ottaa yhteyttä kutsujen suunnittelun merkeissä. Toivottavasti onni on suosiollinen. Osallistun kahdella arvalla, seuraan bloglovinin kautta :)

  - Camilla hki

  VastaaPoista
 43. Kiitos paljon Janina kaikesta siitä inspiraatiosta, mitä olen saanut blogistasi! Meidän helmikuiset häämme tulevat olemaan musta-valko-harmaat ripauksella pirteää keltaista. Graafisissa jutuissamme näkyy rentous ja leikkisyys. Jos tämän skaban voittaisin, käyttäisin lahjakortin todennäköisesti hääbingoon tai Päivä paparazzina -lappuseen, jonka annamme tehtäväksi lapsivieraillemme. Mukaan kolmella arvalla, tässä linkki blogiini: http://hellerannassa.blogspot.fi/2013/12/meidan-haakutsut.html. t. Vivi Turusta

  VastaaPoista
 44. Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti hääkutsujen suunnitteluun. Olen itse vielä ihan tuhannen ja yhden vaihtoehdon välillä ja tulisi tarpeeseen ammattilaisen näkemys kutsujen valinnassa! Simppeli, moderni, erikoinen! Valkoinen, hopea, turkoosi!

  VastaaPoista
 45. Tämä on kyllä kilpailu jonka haluaisin kaikista kilpailuista mieluiten voittaa! :) Tämä ei-niin-tee-se-itse-morsian käyttäisi lahjakortin ainakin kutsukortin suunnitteluun, muita mahdollisia suunnittelukohteita olisi menukortti sekä tietovisa/hääbingo. Nälkä kasvaa syödessä ;) Meidän tulevia häitä kuvaavavat sanat vaaleanpunainen, harmaa, valkoinen, söpö mutta tyylikäs. Osallistun kolmella arvalla, arvonta tullaan mainitsemaan blogissani Vain hääelämää ja liityn samalla blogisi lukijaksi :)

  VastaaPoista
 46. Yhdellä arvalla mukaan arvontaan! Käyttäisin lahjakortin varmasti kutsujen tai häälehden suunnitteluun. Meidän häät on elokuussa, ja ihania ideoita kutsuihin ym. löytyy netistä niin paljon, että valinnanvaikeus on iskenyt jo suunnittelun alkumetreillä. Mutta eri fonteilla tyylittely miellyttää kyllä kutsuissa tosi paljon :)
  t.Sadza

  VastaaPoista
 47. Juhlimme tulevana kesänä ja kaikki graafiset tuotteet kaipaavat vielä suunnittelijaa, lahjakortilla olisi hyvä lähteä liikkeelle vaikka hääkutsujen kanssa. Mitään erityistä teemaa häissämme ei ole, mutta hääpuvussanikin käytettävää pitsiä olisi jollakin tavalla ihana saada paperituotteisiinkin mukaan.

  VastaaPoista
 48. Osallistun arvontaan kahdella arvalla. Aloitin seuraamisen bloglovinin kautta. Käyttäisimme lahjakortin hääkutsujen suunnittelemiseen häiden teemaamme sopiviksi.

  VastaaPoista
 49. Osallistun kahdella arvalla. Seuraan blogia googlen käyttäjäraadin kautta.

  VastaaPoista
 50. Voi ku kiva arvonta! Meidän häät ovet vielä vähän hämärän peitossa (vuodelle 2014), sen verran muuta menossa samaan aikaan. Olisikin ihana saada graafisen suunnittelun apua, sitä todella tarvitaan! Osallistun kahdella arvalla, seuraan bloglovinin kautta.

  VastaaPoista
 51. Kaksi arpalippusta hattuun! Käyttäisin lahjakortin mitä luultavimmin hääkutsujen suunnitteluun. Haaveissa on jotain maalaisromanttisen, saaristolaismaisen merellisyyden ja niihin sopivien värien (laivastonsininen ja roosa) yhdistävää : )

  VastaaPoista
 52. Moikka! Ihana arvonta :) käyttäisin palkinnon hääkutsuihin, ja paikkalappuihin, jotka olisivat tyyliltään yksinkertaisen kauniita. Valkoinen, harmaa, musta ja pastillinpersikka häidemme teemavärit! Toivottavasti onni potkisi! :)

  VastaaPoista
 53. Voi kunpa onni suosisi! Teemamme on pastellisävyinen, sekoitus romantiikkaa ja modernia. En millään jaksaisi tehdä kutsuja itse mielestäni ne on jo "nähty". Yhdellä arvalla mukana, vaikka seuraankin blogiasi päivittäin. pixu_19@hotmail.com

  VastaaPoista
 54. Kommenttini ei jostain syystä tullut näkyviin, niin laitan vielä uuden. Toivottavasti ei tule nyt tuplana. Itse käyttäisin lahjakortin hääkutsujen suunnitteluun. Olen koittanut itse alkaa kortteja tekemään, mutta graafinen suunnittelu onkin vaikeaa. Todella vaikeaa itseasiassa. Tarvitsisin todella apua. Mikäli lahjakortista tämän jälkeen on vielä arvoa jäljellä, niin käyttäisin sen bingon tekemiseen. Meillä teemaväreinä pellavaa, raikasta vihreätä, valkoista ja vaaleanpunaista. Mukana kahdella lipulla T: katjavaaranen@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Käyttäisin lahjakortin todennäköisesti kutsukortteihin, sillä ajattelin aluksi tehdä ne itse, mutta säästyisin aika suurelta vaivalta jos ne tulisivat tätä kautta :) Olen mukana kahdella arvalla.

  sarikomulainen1@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Tähän täytyy ehdottomasti osallistua! Lahjakortti menisi aivan varmasti kutsukorttien suunnitteluun. :) Meidän häiden visuaalinen ilme on pääasiassa mustavalkoista höystettynä navy-sinisellä ja puuterisävyillä, ja kutsuiltakin haetaan jotain ko. värimaailmaan ja kaupunkihäihimme sopivaa fiilistä.

  Mukana kolmella arvalla!

  VastaaPoista
 57. Minua pyydettiin pari päivää sitten kaasoksi ja nyt löysin sattumalta tämän blogin, tässähän se ilta sitten meneekin kun lueskelee kaikkia näitä ihania juttuja! :) Tämä lahjakortti olisi kyllä aivan huippujuttu ja olisi ihana saada antaa se lahjaksi hääparille! Veikkaisin, että lahjakortti käytettäisiin ensisijaisesti kutsuihin ja/tai johonkin "spesiaaliin" yllätykselliseen juttuun. Häiden ilmeestä en vielä tässä vaiheessa osaa sanoa sen tarkemmin, mutta jotenkin morsiamen lempiväri turkoosi tulee olemaan mukana, ja tyyli tulee olemaan yksinkertaisen tyylikäs ja puhdaslinjainen ilman turhia krumeluureja.

  Mukana tällä yhdellä arvalla,
  Siru-kaaso

  VastaaPoista
 58. Yhdellä arvalla mukana. Käyttäisin lahjakortin häälehteen tai vaikka hääbingoon :) Olisi kova halu tehdä kaikenlaista, mutta aika ei tahdo riittää.

  VastaaPoista
 59. Kahdella arvalla mukana ihanassa arvonnassa! :) Meillä on tulossa maalaisromanttiset häät, väreinä hiekka, roosa ja valkoinen. Lahjakortin käyttäisin kutsuihin, jotka ovat mietinnän alla :)

  VastaaPoista
 60. 2 arpaa, käyttäisin tämän muun oheistoiminnan (istumajärjestystaulu, tervetuloa taulu, pöytämerkit) suunnitteluun koska sinähän jo kutsumme teit:)

  VastaaPoista
 61. Mahtava arvonta! Häämme ovat meren läheisyydessä ladossa ja graafinen ilme tulisi mukailemaan näitä teemoja; rustiikkia ja merihenkisyyttä. Käyttäisimme tämän ihanan lahjakortin kutsuihin ja/tai muihin häihin liittyviin paperituotteisiin, Mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 62. Upea arvonta! :) Osallistun yhdellä arvalla. Lahjakortin käyttäisimme joko kutsu- tai kiitoskortteihin. Mitään erityistä teemaa meillä ei häissä ole, visuaalinen ilme tulee olemaan selkeä ja harmoninen, ilman sen suurempia koukeroita. Väreinä ovat musta, harmaa, valkoinen ja vaaleanpunainen. Häissämme on vaikutteita Amerikasta ja Kanadasta, sillä osa sukulaisistani asuu siellä.

  -Johanna-

  VastaaPoista
 63. Minun ja sulhaseni tarinaan liittyy oleellisesti keltaiset kumisaappaat ja keltainen Scania, joten käyttäisin lahjakortin kyseisen teeman soveltamiseen häissämme, hyvällä maulla tietenkin. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 64. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla. Minulla ja kihlatullani on tulossa häät kesällä 2015 ja käyttäisin lahjakortin kutsu-, menu- ja kiitoskorttien suunnitelluun! Visuaalinen ilme on tärkeä, jonka haluaisin olla tyylikäs, selkeä ja vaalea. Hyvää joulua!

  laura.s.o.halonen@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Osallistun kahdella arvalla. Tulemme viettämään häitämme kesällä 2015 ja käyttäisin lahjakortin luultavimmin kutsukorttien suunnitteluun. Ilme saisi olla simppeli, mustaa ja vihreää, mahdollisesti muutamaa eri fonttia... :)

  hennajellona@yahoo.com

  VastaaPoista
 66. Tämän tarkoituksena on tiedottaa suurelle yleisölle, että Daniel John, yksityinen lainanantaja on avannut taloudellisen mahdollisuuden kaikille, jotka tarvitsevat taloudellista apua. Annamme lainaksi 2 prosentin korkoa yksityisille, yrityksille ja yrityksille selkeillä ja ymmärrettävällä ehdolla. ota meihin yhteyttä sähköpostilla, jotta voimme antaa lainaehdotamme osoitteessa danieljohnhome@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Hei kaikki, olen Taru Porista, Suomea ja haluan vain sanoa kiitollisen kiitoksen Dante Paola -osuuskunnan avulle vilpittömyydestä, avoimuudesta, läpinäkyvyydestä, totuudenmukaisuudesta, rakkaudesta ja tuesta lainavarojen saamisen aikana ja sen jälkeen. Olen ollut paljon läpi näiden huijareiden käsissä, ja aika ei salli minun sanoa kaikkea mitä kävin läpi vuonna 2018 verkossa vieraana tai saada lainavaroja kotiin saamiseksi täällä Suomessa, mutta Jumala vastasi rukoukset tuen ja rakkauden kautta herralta Dante Paolalta, joka omaksui minut ja ymmärsi kanssani alkuperäisestä epäilystäni ja epäkohteliaisuudestani huolimatta ja hänen hyvällä sydämellään ja rakkaudellaan olen nyt kodinomistaja hänen 2%: n korkolainavarojensa kautta ja olen luvannut levitä uutisia ja kertoa myös maailmalle, että siellä on edelleen aitoja ja harvoja hyviä online-lainayrityksiä, jotka voivat auttaa ja elvyttää myös kuivaa luuta, kuten olin vuonna 2018. Älä jätä kuuntelematta ja lukemassa tätä todistusta, koska tämä on todellinen elämää muuttava kokemus, ja jokaisen, joka tarvitsee tällaista kääntymistä, ei pitäisi epäröida tai epäillä sitä, koska olen todistanut ja vannon taivaan Jumalalle, että tämä tarina on todellinen ja myös tarina kokemuksestani heidän kanssaan. Katso heidät heidän sähköpostistaan, jos tarvitset rahoitusta! sähköposti: Dantecooperativehelp@hotmail.com, tai Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593

  Kiitos
  TARU

  VastaaPoista