AINO -lahjakortin voittaja ja upea tarjous AINO-shopiin!

Suuri kiitos kaikille AINOn lahjakortin arvontaan osallistuneille ja kaikista ihanista kommenteista, joita jätitte koskien AINOn tuotteita! Varmasti myös AINOn takana työskentelevän Sadun mieltä on lämmittänyt kivat viestinne koskien hänen kauniita juhla-asusteitaan :) Niin mielellään sitä arpoisi useamman voittajan, mutta valitettavasti vain yksi pääsee nauttimaan tuosta huikeasta lahjakortista.  Toivottavasti näitä kivoja arvontoja saadaan kuitenkin tulevaisuudessa lisää ilahduttamaan teitä lukijoita.

Pidemmittä puheitta voittajan julkaistamiseen. Arvonnasta huolehti jälleen hyväksi havaittu Random.org. Osallistuvia arpoja oli yhteensä huikeat 135 kappaletta ja onnettaren suosikiksi osotttaui tällä kertaa tämä kommentti:

Yhdellä arvalla mukana!
enni.viitanen@hotmail.com


Onnelliselle voittajalle lähtee sähköpostiviesti minulta ja Sadulta.


Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdalle, mutta AINOn ihastuttavat asusteet veivät sydämesi, on minulla kuitenkin ilouutisia. Satu nimittäin haluaa tarjota kaikille mahdollisuuden tilata oman asusteensa -15% alennuksella. Tarjous on voimassa tästä päivästä alkaen 30.4.2014 saakka eli koko tämän huhtikuun ajan. Alennuksen lunastat näpyttelemällä sana MAKEA ostosta maksaessasi ruudulla näkyvään alekoodi-kohtaan. Alennuksen voi hyödyntää joko valmiisiin tuotteisiin tai custom-tilaukseen!

http://www.aino-shop.com/

2 kommenttia:

  1. Tyylikkäitä asusteita! käy tutustumassa uuteen hääblogiini http://lamoreindimenticabile.blogspot.com

    VastaaPoista