LoveMeDo -häätapahtuma lähestyy

Jos tällä kertaa postiluukusta ei kolahtanut kutsua ystävänpäivähäihin, kannattaa ystävänpäivälauantaina astua juhlien inspiroivaan maailmaan ja suunnata Turkuun LoveMeDo -häätapahtumaan fiilistelemään ihania juhlia!

Love Me Do on tapahtuma kaikille häitä suunnitteleville. Näytteilleasettajien lisäksi kävijöitä hemmotellaan erilaisilla ohjelmanumeroilla, livemusiikilla, sekä ruoka- ja juomamaistiaisilla. Tapahtumasta löydät tuoreita ideoita, inspiraatiota, ihan uudenlaisen tavan ajatella ja tehdä omista juhlistasi juuri itsenne näköiset.

Love Me Do:ssa on tänä vuonna panostettu somistukseen, ei vain näytteilleasettajien puolesta, vaan myös upealla Somistemaailmalla. Sieltä löytyvät tapahtumaa varten suunnitellut upeat esimerkkikattaukset ja teemasomistukset, joista voit poimia itsellesi parhaat ideat.

Lue lisää tapahtuman sivuilta täältä.

Ja hei, vielä on mahdollisuus vaikuttaa Vuoden hääblogin valintaan. MAKEAn lisäksi ehdokkaina on iso määrä upeita hääblogeja! Viimeinen osallistumispäivä on 1.2.2015. Nyt siis vaikuttamaan ja äänestämään, jotta suosikkiblogisi saa ansaittua tunnustusta! Klik


2 kommenttia:

  1. Ihanaa päästä viettämään ystävänpäivää näin! Ja kiva että somistuksiin on panostettu, ne kiinnostaa eniten kun suuret linjaukset on jo omiin häihin tehty ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti aika monella tämän vuoden hääparilla on jo suuremmat linjaukset tässä vaiheessa tehty, joten tosi kiva, että tapahtumassa on panostettu juuri somistukseen. Toivottavasti löydät paljon toteutuskelpoisia ideoita juhliinne! :)

      Poista