DIY -hääkimppu pioneista


Anneli Marinovich

 Ihanat kesähäät lähestyvät enkä varmastikaan ole väärässä väittäessäni, että pioni on yksi morsianten hääkukkasuosikeista. Suuren kukinnon vuoksi pioni onkin näyttävä kukka ja ihan jo muutamalla oksalla saa loihdittua upean muhkean kimpun. Rohkea DIY-morsian väkertää kimppunsa itse. Täältä löydät ohjeet ja vinkit pionihääkimpun valmistukseen.Onko ruudun takana morsiamia / kaasoja / morsiamen äitejä, jotka aikovat toteuttaa itse hääkimpun ja juhlapaikan kukka-asetelmat? 

 

5 kommenttia:

 1. Hyvä ohje ja pionit on kyllä ihania!
  Teen itse todennäköisesti kaasoille ja juhlapaikalle kimput, mutta morsiuskimpun ja vieheet tilaan ehkä suosiolla kukkakaupasta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että siellä kokeillaa itse kimppujen valmistusta :) Morsiuskimppu voi olla tietysti vähän vaativampi tapaus, joten ehkä kannattaa sen suhteen tosiaan kääntyä floristin puoleen, jos vähänkin epäilyttää. Mutta toivottavasti kaasokimppujen ja juhlasomistuksen kukka-asetelmien lopputuloloksesta tulee aikanaan kuvia näytille blogiinkin :)

   Poista
 2. Todella kaunis kimppu! Pionit ovat kyllä kauniita ja näyttäviä.
  http://wonderwall-heini.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. aivan ihana kimppu! olen juuri tuskastellut hääkimppujen hintoja joten tämä voisi olla kyllä varteenotettava idea! miten aikaisin tuo kannattaa tehdä jotta kestävät vielä hääpäivän / monta päivää pysyvät hyvinä ja millainen hoito (voiko pitää vain vesinaljakossa?), osaisiko joku auttaa? :)

  VastaaPoista