Heinäpaalit hääsomistuksessa, 5 vinkkiä

 Syyshäät alkavat olla ihan kohta ajankohtaisia ja mikä ihana teema löytyykään suomalaisesta syksyisestä peltomaisemasta, nimittäin heinäpaalit! Voi kuulostaa vähän tylsältä, mutta katsokaas mitä hauskoja somistusideoita paaleista voikaan rakentaa, täydellisiä maalaishenkisiin juhliin!


1. Upeat hääpotretit, trash the dress -kuvat 

Heinäpaalit ja peltomaisemat luovat kivan taustan potretteihin ja tarjoavat samalla kauniin, pehmeän sävymaailman.2. Rakenna paaleista istuimia tai tarjoilupöytiä

Vihkiminen ulkona, juhlat juhlatilaksi muutetussa vanhassa hallissa tai ladossa, mutta istuimet puuttuvat? Mukavat istuimet rakentuu paaleista, jotka tietysti kannattaa peittää istuinmukavuuden takaamiseksi kankailla. Tarjoilupöydät syntyvät yhtä näppärästi lankuista tai levyistä.Images: BMae Photography via Door County Bride /  Gideon Photography via Engaged & Inspired3. Rajaa tilaa rakentamalla seiniä

Toimii hauskasti myös kuvausnurkan takana!5. Kivoja pieniä yksityiskohtia somistukseen

Pystytä paaleihin tienvarsikyltit, kokoa nättejä somistenurkkauksia juhlapaikalle.. tai ideoi jotain täysin uutta ja upeaa :)
4 kommenttia:

 1. Meidän juhlapaikkana oli vanha maatalo ka sen pihaan kasattiin pari sellaista isoa paviljonkia, joihin sitten laitettin istuimiksi heinöpaaleja ja paalien päälle heiteltiin vanhoja värikkään raidallisia räsymattoja. Paviljongin kattoon vielä pienet riisipaperi led-pallovalot ja ihana istuskelupaikka oli valmis :)

  Paalitkin saatiin ilmaiseksi yhdeltä heppatallilta, kun se oli vanhaa heinää, joka ei enää hevosille ruuaksi kelpaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että tämä idea on jo ollut käytössä, teidän toteutus kuulostaa upeata räsymattoineen ja tunnelmavaloine :) Mahtava tuuri, että paalitkin löytyi noin vaivattomasti ja vielä ilmaiseksi!

   Poista
 2. Me täällä kanssa kaason kanssa juuri innostuttiin heinäpaaleista hääkoristeina, koska pinterest :D itse ei vielä vaan keksitty mihin tarkoitukseen ne meihän häihin tulisi, tässä oliki taas muutava kiva idea!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä paaleista voi tosiaan loihtia vaikka mitä. Nyt vaan kaason kanssa pähkäilemään, missä roolissa ne teidän juhliin päätyy! :)

   Poista