Myytävänä Hayley Paigen UPEA hääpuku!

Aina silloin tällöin saan yhteydenottoja blogini lukijoilta, jotka ovat valmiita luopumaan omista hääpuvuistaan. Blogia pidempään seuranneet tietänevät, että Hayley Paige on yksi omista suosikkihääpukusuunnittelijoista, joten suurella ilolla päätin auttaa lukijaani Viiviä etsimään omalle upealle hääpuvulleen uutta onnellista omistajaa.


Kuva: Hayley Paige

Kyseessä on siis Hayley Paigen "Paige gown" Style 6601 -hääpuku ilman yllä olevassa valmistajan kuvassa olevia kukkakoristeita. Puku on yksi kolmesta Hayley Paigen omiin häihinsä suunnittelemista malleista. Se kuuluu suunnittelijan kevään 2016 mallistoon ja on ostettu syksyllä 2016 uutena Les Trois Soeurs Bridal -liikkeestä Lontoon Canary Wharfilta.

Hääpuvussa on paljon kevyttä tylliä ja kauniisti kerroksittain laskeutuva helma sekä upeasti selässä risteävät olkaimet. Väriltään puku on ivory, mutta näyttää luonnossa lähes puhtaan valkoiselta. Kokonaisuus on modernin elegantti, mutta samalla tyttömäinen. Tämä puku todella kruunaa morsiamen prinsessapäivän!

Viivi on normaalisti vaatekooltaan M/38, 167 cm pitkä ja hääpuvun kanssa hän käytti 7 cm korkoja. Pukuun on tehty vain pieniä muutoksia. Sen alkuperäiseen vyötärönauhaan on ommeltu lisää yksi hakanen, jolla puvun kireyttä on helppo säätää. Lisäksi olkaimia on vähän lyhennetty ja rintojen kohtia kavennettu, mutta ompeleet ovat purettavissa huomaamattomasti. Ostaja saa mukaan kaksivanteisen Suomesta (Stockmannin White Dressistä) ostetun vannehameen. 

Pukua on käytetty vain kerran ja se on pesty heti häiden jälkeen. Puku on erinomaisessa kunnossa ja myydään pukupussin kanssa. Myös hintalappu ja kuitti ostoksesta löytyvät.

Tällä hetkellä puku sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, mutta kulkeutuu tarvittaessa nopeallakin aikataululla pääkaupunkiseudulle. Puvun ostohinta uutena oli 2800 puntaa eli n. 3000€. Viivi on valmis luopumaan upeasta puvustaan 1500€ hintaan. Yhteydenotot ja lisätiedustelut suoraan Viiville sähköpostitse: viivinvauhdissa@gmail.com


Hääkuvat: Jaakko Sorvisto

1 kommentti:

  1. Hei ihana hääbloggaaja! On taas aika muistaa teitä hääbloggaajia ja haluammekin vinkata sinulle, että Vuoden Hääblogi 2018 -nimeämiset ovat käynnissä osoitteessa https://lovemedo.fi/entry/vuoden-haeaeblogit-2018

    Iloista joulunodotusta ja onnea kisaan! Toivottavasti nähdään häämessuilla Kaapelitehtaalla!

    Fanny/Love me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma

    VastaaPoista