Laventelin tuoksua ilmoilleYksi mielestäni aika ihana vaihtoehto perinteistelle riisinheitolle tai saippuakuplille on laventelin heitto. Samalla se voi toimia myös "jotain sinistä" -roolissa. Käsittääkseni laventelia on helppo kasvattaa ja se tuottaa kukkaa koko kesän. Kukinnot on sitten näppärä poimia ja kuivattaa ja vaikka pussittaa valmiiksi odottamaan hääpäivää ja vihkiseremonian loppua. Mikäli teema väreineen on vielä hakusessa, saisi laventelin herkästä sävystä myös kauniin kantavan teemavärin ja mihin kaikkeen muuhunkin tuo laventeli sopisikaan! Jos kiinnostuit näistä ilmapalloja ja huiskutuskeppeja ekologisemmasta vaihtoehdosta, kurkkaa myös ekologiset konfetit -postaus.

Sytyitkö laventelille? :)2 kommenttia:

  1. Ihana idea! Mä olin jo pistänyt muistiin ekologiset konfetit. Ne on myös mahtava idea, mutta aika hitaita toteuttaa tai sitten pitää järjestää rei'itysbileet :) Meillä saatetaankin heittää laventelia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo rei'ityskin voi olla nopeasti toteutettavaa, jos onnistuu leikkaamaan useamman lehden pinoja kerralla. Kivaa, jos laventeli-idea pääsee teillä toteutukseen! :)

      Poista