Huomenlahjaidea sekä Daniel Wellington alekoodi!



Olen haaveillut pitkän tovin Daniel Wellingtonin rannekellosta, jonka ajaton preppy tyyli miellyttää omaa silmääni kovasti. Kellot ovat mielestäni tyylikkäitä ja juuri sopivan yksinkertaisia, mutta hinta pysyttelee silti kohtuullisissa lukemissa. Sekä miehille että naisille löytyy oma mallistonsa, vaikkakin niissä on paljon yhteisiä piirteitä.


Parasta kellossa kuitenkin on, että rannekkeita voi tilata myös erikseen ja kätevästi vaihdella itse. Näin ollen sama kello muuntuu moneksi. Tästä minun valitsemastani mallista löytyy myös todella kaunis ruusukultainen kellotaulu, jota pitkään puntaroin. Käytän kuitenkin itse paljon hopeaa ja vähän pelkäsin, että ruusukultainto häviää yhtä nopeasti kuin se tulikin, joten päädyin tällä kertaa turvallisempaan vaihtoehtoon. Hopeisen kello-osan kaveriksi valitsin ruskean nahkarannekkeen, mutta saatan joutua myöhemmin tilaamaan myös mustan (ja ehkä sen raidallisenkin), joka sekin sopinee tähän. Mieluisa yllätys on, että rannekkeessa todellakin löytyy tuotekuvailun mukaisesti tarpeeksi reikiä, jotta se muotoutuu täydellisesti myös pienempään ranteeseen ja pysy kivasti paikallaan.

Miesten vatsaava kello on lähes samanlainen, mutta isommalla kellotaululla. Tämä miesten versio sopii mielestäni myös naisten käyttöön, mikäli hakusessa on tosiaan hieman suurempi kellotaulu.



Teitä mielessäpitäen, nyt olisi hyvä tilaisuus hoitaa huomenlahja tulevalle miehelle tai kiitoslahja-asiat kaasoille ja bestmaneille kuntoon, sillä saat -15% alennusta tilauksestasi koodilla MAKEAWEDDING kunhan teet tilauksen 15.4. mennessä sivuilla www.danielwellington.com


Lisäksi jos laitat tilauksen pikaisesti 134.2. mennessä menemään pääset hyödyntämään Ystävänpäiväkamppanjan, joka tarjoaa mukaan ilmaisen lahjapakkauksen, ilmaisen express postituksen sekä ilmaisen palauksen tilatessasi sivulta www.danielwellington.com

Somessa löydät DW tuotteet hashtagilla #danielwellington
Ystävänpäiväkampanjan hasthtag #withlovefrom

Postaus toteutettu yhteistyössä Daniel Wellingtonin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti