Täydellinen kattaus tapetilla


 Image: Lonny

Juhalsuunnitteluasiakkaiden kattausten suunnittelussa olen törmännyt usein ongelmaan nimeltä kaitaliinat. Jos tarkoituksena on löytää jotain hieman spesiaalimpaa, on yleensä ryhdyttävä ompeluhommiin. Törmäsin hiljattain tähän hauskaan ideaan, jossa kaitaliinana on käytetty tapettia! Aika kätevää, sillä tämä ei kaipaa ompelemista ja leveyskin on valmiiksi sopiva. Valikoimathan tapeteissa ovat ihan valtavat, joten näistä löytynee väriä ja kuosia moneen tarkoitukseen. Aika hauska esimerkiksi luo lehtikuosinen tapetti, jota tasapainottaa yksinkertainen kattaus.

Mitä pidätte ideasta, onko toteuttamiskelpoinen vai aivan hullu ajatus? :)

PS. Muistakaahan osallistua synttäriarvontoihin, tämä viikko vielä aikaa!


Images: Eric Kelley via Oncewed

2 kommenttia:

  1. Mielestäni tuo tapetti-idea on ihan loistava! Niinkuin sanoit, valinnanvaraa on loputtomiin ja kuoseja ja värejä löytyy varmasti joka teemaan sopivaksi. Ainut asia mikä pitäisi ottaa huomioon on se, että muistaa avata tapettirullat ajoissa että ne ehtivät suoristua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja hyvästä vinkistä Henriikka. Näitä voi tosiaan olla hieman hankalaa hääaamun kiiressä suoristella ja kupruileva paperi ei ehkä ole kuitenkaan tarkoituksena ;)

      Poista