Parhaat IKEA-tuotteet häihin, osa 2

Keräilin jokin aika sitten aikaisempaan postaukseen mielestäni parhaita ideoita, joissa on käytetty edullisia, tuunauskelpoisia ja monikäyttöisiä IKEA tuotteita. Ideoita kertyi sen verran paljon, että jouduin jakamaan jutun kahteen osioon, joista jälkimmäinen tulee tässä. Aikaisempaan kirjoitukseen pääset tästä.


Skurar -sarjasta löytyy nättejä pitsireunaisia kehyksiä kynttilänjalkoja ja alustoja, sopivat kauniisti erityisesti maalaisromanttisiin juhliin. Saatavana valkoisena ja harmaana, mutta näitä voi kätevästi maalailla myös itse. Matalat kynttiläaluset (4,99€/kpl) sopivat niin alustaksi pöytäsomisterykelmille kuin kakkujen ja muiden herkkujen tarjoiluun. Ruukut (2,99€kpl) sen sijaan käyvät tuikuille, maljakoiksi tai vaikka karkkibuffetiin! (Images: Kayla Adam’s Photo & Design Studio via Wedding Chicks  / The House that Lars buildt / ClockWorkLemon  /  Tamara Gruner via Wedding Chicks)

Paperisilla Regolit -kattovalaisimilla (4,99€/kpl) luot näyttävät kattosomistuksen tai rajaat hauskan ulkoalueen kesäjuhliin. Pallot voi myös maalata, näyttää aika upealta! (Images: Melanie Duerkopp Photography via Inspired by this  /  The Knot Shop)

 

Borghild-pitsiverhoilla (19,99€/kpl) suunnittelet upean vihkialttarin tai sisääntulon. Maalaisromanttiseen somistukseen verhoista saa myös kauniit kaitaliinat juhlakattaukseen!  (Images: Christie Graham Photography via Style Me Pretty and Wedding Chicks)


Ung Drill -kehys (29,95€) sopii kauniisti Photoboothiin, mutta myös kehykseksi esimerkiksi pöytäjärjestykselle. Saatavana myös hauskana peilinä (39,95€). (Images: Lauren Scotti Photography / Wedding Chicks  / Kayla Adams & Co. via Wedding Chicks  /  Emmaline Bride )

Borrby -lyhtyjä (Pieni 7,99€ , iso 16,99€) löytyy varmasti monesta kodista. Ne sopivat myös mainiosti hääjuhlaan. Syyshäissä nämä ovat aivan ihanat osana näyttävää pöytäkattausta. Kesäjuhlissa nämä voi kynttilöiden sijaan täyttää vaikka kukilla! Lyhdystä saa myös oivan "laatikon" onnittelukorteille. (Images: Hopkins Studios / The Knot / Lisa Hessel Photography via Style Me Pretty   /  Awake Photography via Ruffled  / Sposto PhotographyWedding Chicks )

Blomster -kynttilänjalat (9,99€/ 3kpl) sopivat moderniinkin pöytäsomistukseen. Kauniit jalalliset tuikkukipot sopivat esimerkiksi runsaan kasviköynnöksen kaveriksi! (Images: Loft Photography LLC via  Style me Pretty / Katie Slater PhotographyApartment Therapy)


Ikeasta löytyy valtava määrä erilaisia maljakoita, jotka soveltuvat niin pöytäkattaukseen, kynttiläastioiksi kuin karkkibuffetiin. Yksi malli omista suosikeistani on Cylinder-maljakot (alk. 14,99€ / 3kpl), joista saa rakennettu kivan kokonaisuuden eri korkeuksia käyttäen (Image: Ikea)

Tässä minun Ikea-vinkkini. Jos sinulla on muita edullisia ja inspiroivia Ikea-vinkkejä häihin, jätä ihmeessä kommenttiboxiin vinkkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti