Poiminnat uusimmasta Häät-lehdestä 2/2016Painotuore Häät-lehti putosi postilaatikkoon alkuviikosta, olipa tätä numeroa jälleen ehditty odottelemaan! Perinteisesti lehti tulee käytyä läpi heti nopealla selailulla, jonka jälkeen juttu kerrallaan syksyn mittaan :) Sen verran uutta lehteä on kuitenkin tullut jo tutkittua, jotta pystyn paljastamaan omat suosikkijuttuni tästä numerosta!


Parasta numeroissa on mielestäni poikkeuksetta tarinat oikeista suomalaisista häistä ja niitähän on jokaisessa numerossa aina useampi. Tämän lehden suosikkeihin kuului Jennin ja Jaakon DIY-häät (kuva ylhäällä), joissa yhdistyi Shabby Chick -tyyli ja matkustusteema. Kauniit kuvat on ottanut Antti Ekola. Kiinnitä erityisesti huomioita Jennin UPEAAN hääpukuun, jonka morsian on itse suunnitellut!

Toinen kiinnostava häätarina löytyi aivan lehden alusta, Tommin ja Audreyn Jakartassa vietetyt häät , joissa koko hääpaikka muutettiin satumaiseksi, lumoavaksi metsäksi. Huikean upeat ja uniikit hääkoristelut! Mielestäni satumetsän tunnelma on onnistuttu toteuttamaan täydellisesti!


Graafisen suunnittelun asiakkaiden kanssa työskennellessä, olen huomannut, miten vuosi vuodelta yhä useammin häitä lähdetään viettämään ulkomaille. Kun häitä ryhdytään suunnittelemaan ja järjestelemään toiselle paikkakunnalla, saati sitten täysin toiselle mantereelle, on suunnittelussa monta lisäelementtiä. Mahtavaa, että Häät-lehti on pureutunut tähän nousevaan trendiin ja koonnut oman artikkelin niille, jotka suunnittelevat tämän tyyppistä Destination Wedding hääjuhlaa ulkomaille!


Omia kuvia ja kortteja on aina kiva päästä bongailemaan tuoreesta lehdestä. MakeaDesignin kutsut löytyivät tällä kertaa kahdestakin eri artikkelista. Titan ja Henrin pastellisiin puutarhahäihin suunnitellut kutsut löytyivät 2017 häätrendejä koskevasta jutusta. Pastellisävyjen suosio siis jatkuu edelleen ja ensi vuonnakin nähdään utuisia pastellisävyjä ja romanttisia kukkia!Myös Emilialle ja Jussille suunnittelemani kutsukorttikokonaisuus pääsi Get the Look -osioon. Kollaasin inspiraationa on käytetty Meten ja Ollin luonnonläheisiä häitä, juttu kannattaa ehdottomasti kurkistaa myös. Uskon, että myös tällainen orgaaninen, luonnonläheinen häätyyli on nousussa meilläkin päin. Mutkatonta, yksinkertaisen tyylikästä ja luonnonmateriaaleja <3


Tietopaketit kiinnostaa tietenkin aina. Tällä kertaa päästiin tutustumaan sormusten ja korujen maailmaan. Jutun jälkeen saa kivasti tuntumaa eri materiaaleihin ja korujen työstötapoihin! Jos oma sormus on vielä hankkimatta, kannattaa ehdottomasti lukaista juttu läpi!

Mitä mieltä olit uudesta lehdestä ja mikä oli suosikkijuttusi? :)

PS. Lähiaikoina kannattaa pysytellä kuulolla, sillä tulossa on mm. ihana "Real wedding" -postaus suomalaisista häistä sekä yksi huikea arvonta!


 Kuvat otettu Häät-lehden 2/2016 numerosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti