Trendikkäimmät marmori-ideat häihin

Ulkomailla marmori on ollut ehdottomasti yksi tämän vuoden häätrendeistä ja innolla olen olenkin odotellut, milloin se alkaa näkyä myös suomalaisissa häissä. Ilokseni ensimmäiset marmorikuviolliset hääkutsut on suunniteltu! Ehkäpä ensi vuonna siis marmori ottaa paikkansa hääsomistuksessa myös täällä meillä!

Vain mielikuvitus on rajana yksityiskohdissa, joissa marmorin eläväistä tekstuuria voi tuoda näkyviin. Keräsin inspiraatioksi omat suosikkini!


Ihanat hääkakut!


via The Celebration Society / Honey Honey Photography via Style me pretty / Sweet Bakes / Blush Wedding Photography via Alicia Keats / Jessica Watson Photography via Burnetts BoardsKauniit marmorikutsut

MakeaDesign Graafinen suunnittelu / Bespoke Photography via Paper and Lace / Milton Photography via Ruffled / Blynda Dacosta Photography via Elegant Wedding / Boho WeddingsMarmori kattauksessa

5ive5ifteen Photo Company via WedLuxe  /  Blush Wedding Photography via Alicia Keats  / Carlie Statsky  via Magnolia Rouge  /   Almost makes perfect / Pen/Carlson via SwoonedTyylin viimeistelevät yksityiskohdat

Lost In Love Photography via Modern Wedding  /  Mike Krautter Photography via Martha Stewart Weddings  /   The sweetest occasion   /  LeFashion  /  Nordic House   /   MK Sadler via The Lane Etsy 

Ihastuttaa vai vihastuttaako marmori? :)

PS. Muistakaahan käydä osallistumassa edellisen postauksen ilmaisen parikuvauksen arvontaan. Osallistumisaikaa on jäljellä vielä pari päivää!

Mikäli haaveilet uniikistä hääkutsuista toiveidesi mukaan suunniteltuina, kannattaa kurkata ihanaan Xenia´s Day -blogiin ja hyödyntää kiva yhteistyöale!

3 kommenttia:

 1. Ehdottomasti hitti! :) Meillä kotona sisustuksessa näkyy marmori jonkun verran, ja väriteeman puolesta sopisi myös häihin paremmin kuin hyvin! Vielä en ole keksinyt, miten marmoria hyödyntäisin, mutta katsotaan jos jotain keksisi.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mustakin! :) Toivottavasti löydätte sopivat yksityikohdat marmorille. Nuo kakut esimerkiksi on niin upeita, ettei niitä ehkä tohtisi edes syödä :)

   Poista
 2. Meillä oli kesällä häissämme kaikki paperituotteet marmoripaperilla :) Luulen, että marmori ja metallivärit ovat tulevina vuosina yhtä suosittuja kuin pitsi ja juutti nyt!

  VastaaPoista