First Look -kuvaus

Moni hääpari haluaa varmasti nähdä toisensa hääpäivänä vasta alttarilla.
Usein hääkuvaus kuitenkin sijoitetaan jo ennen vihkimistä, 
jotta säästytään siltä, että vieraiden ei tarvitse odotella juhlapaikalla hääparia kuvauksista.

Jos aikataulut eivät salli kuvien ottamista juhlan aikana tai vihkimisen jälkeen, 
voi hääkuvien ottamisen aloittaa First Look -kuvauksella. 
Tuolloin saadaan taltioitua tuo koskettava ja jännittäväkin hetki,
kun näkee tulevan morsiamen tai sulhasen ensimmäistä kertaa hääpäivänä.

Kuinka moni aikoo ottaa First Look -kuvat ja mihin ajankohtaan teillä on aikomus ottaa hääkuvat?


6 kommenttia:

 1. Me aiotaan ottaa First look kuvat, kun kuvaus pidetään ennen vihkimistä. Ei haluta odotuttaa vieraita, mutta haluan kuitenkin sen "first look" filliksen niin tällainen kuvaus sopii sitten hyvin tunnelmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Kuvauksesta saa varmasti ihanan tunnelmallisia muistoja. Ja mikä parasta, tuon toteuttaminen kuvauksen alkuun ei vaari suuria järjestelyitä :)

   Poista
 2. Ihana idea! Itse haluaisin toteuttaa hääkuvauksen kirkon jälkeen ennen juhlatilaisuutta, mutta jotenkin kaikki tuntuvat olevan ideaa vastaa vetoamalla muun muassa turhaan odottamiseen. Mutta tällaisen kuvauksen voisin kelpuuttaa ennen kirkkoa, jolloin samalla voisi ottaa hääkuvatkin. Jotenkin tilanne olisi kuitenkin erityinen meille molemmille kun tuo ensikohtaaminen olisi "järjestetty" eli hieman samalla tavalla kuin kirkossa. Pitää pistää idea korvan taakse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmasti mukavampi vieraille, kun ei tarvitse odottaa hääparia, mutta toisaalta voihan heille koittaa järjestää tekemistä siksi aikaa, kun hääparia kuvataan, mikäli se tapahtuu juhlan aikana :) Varmasti myös juhlan ajankohta vaikuttaa, jos vihkiminen on kovin myöhään, on ehkä mukavampi ottaa kuvat ennen vihkimistä, jotta hääparillekin jää aikaa nauttia juhlastaan!

   Toivottavasti ideasta on teille hyötyä, uskon että tuosta saa oikein ihania kuvia, kun näette toisenne ensimmäisen kerran :)

   Poista
 3. Oo, First look -kuvat! Ei ois tullu ees mieleenkään! Täytyy laittaa korvan taakse, oli kyllä niin ihanan romanttinen idea ettei mitään rajaa! Toivottavasti ilmeet vaan sitten on yhtä ihanat kuin näissä kuvissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun innostuit ajatuksesta :)
   Kyllä ne ilmeet on varmasti yhtä yllättyneitä ja ainakin onnellisia ja aitoja! :)

   Poista