Kimppu kaulaan?Kukkia on käytetty perinteisesti kimpussa ja kampauksessa, mutta empä ole morsianten häälookissa aikaisemmin törmännyt kukkiin hääkaulakorun sijasta. Miksipä ei, näin kimppu olisi vielä suuremmassa roolissa, kun se keikkuisi koko päivän kaulalla. Ainakin ylimmäinen kaulaseppele on aika kaunis!
 
Mitä tuumaat, kaunistus vai kammotus? 6 kommenttia:

 1. Enpäs ole aiemmin moisiin törmännyt. Hyvin selkeälinjaisen puvun kanssa toimii hyvinkin kauniisti, kuten tuossa viimeisen rivin vasemmassa kuvassa. Tuo morsiusharsohässäkkä näyttää jo lähinnä turkikselta omaan silmään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nuo riippuvat ovat aika kauniita. Ite en kuitenkaan pystyisi pitämään noita muhkeampia versioita, näyttävät ehkä jopa hieman ahdistavilta. Muuten nämä voisivat olla aika hauskat myös kaasoilla, kun niissä toistuisi morsiamen kimpun kukat / värit :)

   Poista
 2. Ihan hauska idea, mutta ehkä kuitenkin sellainen, jota katuisi kymmenen vuoden päästä hääkuvia katsoessaan. :D Enkä tiedä miten käytännöllinen kukkakaulakoru olisi, yksi saisi astmakohtauksen ja toisen kimpussa pyörisi ampiaisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita seikkoja kannattaa varmasti pohtia ennen toteuttamista ;) Ehkä jossakin häiden jälkeisessä trash the dress -tyyppisessä kuvauksessa voisi olla ihan toteutuskelpoista :)

   Poista
 3. Oh Lord, jokaisella toki tyylinsä, mutta ei ei ei ja ei:D ei minulle!:D

  VastaaPoista