DIY taustat kankaasta

 
Yksinkertainen tapa korostaa juhlasalissa haluttuja asioita tai rajata tilaa, on erilaiset taustat. Taustoja käytetään esimerkiksi tanssilattian taustaseinässä, photobooth -valokuvausnurkassa, buffetpöytien takana tai hääparin pöydän taustalla. Erilaisia tapoja valmistaa tällainen "backdrop" on useita, niin kukista, paperista aina vaahtokarkkeihin saakka. Tässä kuitenkin esittelen pari keinoa toteuttaa tausta kankaasta. Kangas on ehkä helpoin konsti toteutukseen.
 Kangassuikaileista syntyy kivan eläväinen tausta joko yksivärisenä tai hyödyntäen useampaa häiden teemaväriä.
Elegantimpaan tunnelmaan sopii yksivärinen kangas rusetin omaisesti aseteltuna. Mahtavan näköinen on myös tuo paljettikangas!Yksinkertaisen kaunista saa asettamalla rimaan, tukevaan naruun tai valokuvauskangastelineeseen verhot. Kurkkaa miten kauniilta yksivärinen kangas näytti Fiilistelijän Pilvilinnoja Rimman photoboothissa.4 kommenttia:

 1. Heh, et varmaan ylläty jos sanon, että tuo rusetti on aika ihana... ;) Myös alaoikea valokuvausnurkkaus on tosi söpö, ja varmaan aika helppo toteuttaa jos ei vaan tuule! Muistaakseni oon Ikeassa nähnyt aika lailla juuri samanlaisia pitsiverhoja. Ihania kuvia tulisi varnasti luonnonvalossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en kyllä yllättynyt lainkaan :D Tuo pitsinen kuvausnurkka on tosi nätti, ulkona tosiaan tulisi kesällä hyvä valaistus ihan itsestään. Viritelmälle kannattaa kuitenkin miettiä varavaihtoehto sisätiloista jos huonompi sää sattuu :)

   Poista
 2. Pakko vihdoin kommentoida! :) blogissasi on paljon hyödyllistä tekstiä, oon itse saanu uusia inspiraatioita myös pelkistä kuvista! :D haastavaa meillä on se, että meidä juhlien budjetti on todella, todella pieni ja pyrimme tekemään mahdollisimman paljon itse! :) eli, olisko mahdollista saada postausta itse tehdyistä koristeista/vieraslahjoista/tms (ellei sellaista jo ole?).

  www.heinakuumorsian.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi ja mukava kuulla, että blogini on toiminut yhtenä inspiraation lähteenä :) Jos et vielä ole ehtinyt, niin kannattaa kurkata tunnisteen DIY takana olevat blogikirjoitukset. Laitetaan toive korvan taakse ja varmasti lähitulevaisuudessa jaan lisää vinkkejä itse tehtyihin somisteisiin ja muihin hääjuttuihin :)

   Lisäsin blogisi myös Hääblogit-välilehdelle!

   Poista