Foliopallot osana juhlasomistusta


  Olisikohan näistä foliopalloista seuraavaksi häätrendiksi? Yksinkertaisia häihin sopivia foliopalloja on saatavilla sekä numeroina että kirjaimina, kultaisina, hopeisina ja varmasti muissakin metalliväreissä. Kulta on on ollut jo jonkin aikaa trendinä häissä ja tulee varmasti olemaan vielä tämänkin vuoden. Nämä kultaiset pallot ovat aika kauniit!


 Images: Kaysha Weiner via Ruffled

 Pidän kovasti näistä foliopalloin numeroiduista pöydistä. Pitkän narun ansiosta ne eivät suuresta koosta huolimatta ole näköesteenä ja ainakin vieraat löytävät helposti oman istumapaikkansa :)


 Image: Jarusha Brown via Ruffled

  Pöytänumeroinnin lisäksi kirjaimilla sen sijaan voi merkata esimerkiksi photoboothin tai herkkubuffetin, eikä tausta juuri muuta kaipaakaa. Ehkä johonkin juhlatilan sopukkaan voisi myös laittaa hääparin nimikirjaimet. Foliopalloja Suomessa myy ainakin Kuopiossa sijaitseva Juhlapallo. Heliumia myydään kotipakkauksina, mutta omien pallojen täyttöjä saattaa saada myös ilmapalloja myyvistä liikkeistä.Mitä mieltä palloista? :)


2 kommenttia:

 1. Tosi kivoja ja näyttäviä! :) Nuo pöytänumerot on tosi hauskat varsinkin.

  Otsikon luettuani kuvittelin muuten erehdyksessä ekana jotain foliosta rytistettyjä palloja, ja mietin että minkähänlaiset mielenkiintoiset koristeet niistä syntyis! :'D Vois olla hauskojakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotakin kivaa noissa pöytänumeroissa on, teillehän sopisi tuollaiset kultaiset ;) Tai sitten kehittelet jotakin uniikkia niistä foliotolloista :D

   Poista