DIY -seppele harsokukista

 Image: Couple for you

Yksi tulevan kesän häätrendeistä on kukat. Ne näkyvät niin häiden graafisissa tuotteissa, kuin juhlatilan somistuksessa. Myös erilaiset kukista tehdyt seppeleet ja hiuskoristeet ovat nyt pinnalla sulostuttamassa morsiuslookia. 

Herkän romanttinen seppele syntyy kepeästä harsokukasta ja mikä parasta, seppele on niin helppo valmistaa itse, että siinä onnistuu kuka tahansa! Mieti aluksi haluatko seppeleestä runsaan näyttävän, vai hyvinkin pelkistetyn ja vähäkukkaisen, enemmän ohuen hiuspannan tyylisen. Mikäli kaipaat ohjeita harsokukkaseppeleen valmistamiseen, löytyy ainakin yksi ohje täältä ja hieman erilainen versio täältä. Aikooko joku käyttää hääpäivänä kukkaseppelettä? Millaisista kukista se tulee koostumaan? :)


 

2 kommenttia:

  1. Mun unelmana on ollut juurikin tää harsokukista tehty seppele, mutta se ei taida kestää helmikuussa, jos on kovaa pakkasta.. Mutta onneksi on hiuskorut! (: Niillä saa samaa kukkaislookia aikaiseksi, esim. makeanvedenhelmillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo harsokukkaseppeleet on kyllä herkkiä ja kauniita yksinkertaisuudessaan. Jos sattuu tosi leuto helmikuu, niin kyllä nuo kukat saattaisivat kestääkin. Hiuskoru on toki varmempi valinta ja niitäkin on saatavilla niin moneen lähtöön, että mieleinen varmasti löytyy. Ja ainahan voi teettää sen oman unelmansa, esimerkiksi AINO toteuttaa tilaustöitä :)

      Poista