DIY -taustat aidoista kukista

DIY -taustojen inspiraatiopostaukset saavat jatkoa. Aikaisemman kankaiset tee-se-itse -taustat löydät täältä. Nyt vuorossa on kukat, ja nimenomaan aidot sellaiset! Taustoja voi käyttää esimerkiksi photoboothin taustalla, hääparin pöydän takana tai vaikka ihan vain rajaamaan juhlatilaa.


 Herkän romanttiseen taustaan tarvitset vain siimaa tai muuta sopivaa narua sekä tietysti kukkia. Katkaise kukat aivan varren tyvestä ja kieputa kiinni naruun sopivan etäisyyden välein. Tähän sopii erityisesti keskisuuret kukat, esim. ruusut ja neilikat.


  Image: Ali Harper  via Project wedding

Helppo tausta, jonka voi tehdä suoraan juhlapaikan seinään mikäli teippien kiinnittäminen on sallittua. Valitse teemaväreihin sopivia kukkia ja iske ne seinään suloiseen sekamelskaan!Nämä ripustettavat kukat maljakkoineen sopivat puutarhajuhliin ja ne on helppo ripustaa puiden oksille. Maljakkoina käy niin lasipurkit, pullot, peltitölkit ja lyhdyt. Hämärtyvään iltaan niiden sekaan voi sujauttaa pieniä kynttilälyhtyjä ja sytyttää illan tullen tunnelmaa luomaan.


  Image: Eric Kelley via Once wed

Kaunis kukkaköynnös syntyy käyttämällä paljon lehtivihreää, esimerkiksi koivun hennoinpia oksia tai minun suosikkiani eukalyptusta / oliivin lehtiä. Sinne tänne kukkia lisäämällä saat köynnökseen väriä ja eloisuutta.


 Images: Dior via Moonriver  /  Ceci style

 Näyttävä tausta syntyy käyttämällä kukkia runsaasti. Tarvitsen esim. kanaverkkoa, kehykset verkon pingottamiseen ja kukkien kiinnitystarvikkeita. Aika upea!


Millaisia ajatuksia kukista valmistetut taustat synnyttävät?
1 kommentti: