Hääkutsut upeisiin talvihäihinMahtavaa uutta vuotta ja erityisesti upeaa häävuotta kaikille tänä vuonna häitään viettäville! :)

Blogi on pysynyt hiljaisena joulun ja uudenvuoden ajan akkuja ladaten, mutta nyt on pikkuhiljaa aika startata vuosi 2016 myös täällä blogin puolella. Toivottavasti pysytte menossa mukana myös tänäkin vuonna ja kaikille uusille lukijoille tervetuloa mukaan!

Vaikka vuosi on vasta pyörähtänyt käyntiin, alkaa vuoden ensimmäinen hääsesonkiaika olla jo käsillä. Päätinkin aloittaa postaukset esittelemällä helmikuussa häitää juhlivien Miljan ja Henrin loppusyksystä valmistuneet hääkutsut. Osa teistä on varmaankin jo törmännyt näihin kortteihin morsiamen pitämässä Häähullun haaveiluja -blogissa, jossa kutsut olivat esittelyssä loppuvuodesta.

Miljan ja Henrin helmihäistä ei tule puuttumaan talven tunnelmaa ja tuiketta. Valon tuiketta hääpari toivoikin mukaan kutsuun pallukoiden muodossa. Hääkutsu haluttiin upeana tummapohjaisena, mutta yleisilmettä haluttiin raikastaa valitsemalla muihin kortteihin vastapainoksi valkoinen pohja.
Hääpari toivoi kutsuihin sisältyvän erillisen RSVP -kortin, jonka vieraat voivat halutessaan täyttää ja lähettää postitse. Tosi mukavaa, että tämä RSVP-korttien lähettäminen on yleistymässä Suomessakin!

Joskus on hyvä ottaa mukaan hieman huumoria ja leikkisyyttä. Minua ainakin hymyilytti nämä postimerkit, joissa esiintyy hääparin suosikkisarjasta Doctor Whosta tuttu Dalek-hahmo. Itse kutsuihin morsian teetti omat postimerkit, mutta nämä merkit päätyivät RSVP -kortteihin. Vieraiden tehtäväksi jäi siis kortin täyttäminen ja kiikuttaminen lähimpään postilaatikkoon.Suunnittelutyö hääparin kanssa jatkuu vielä hääjuhlan korttien parissa. Esitellään niiden osalta lopputulosta sitten myöhemmin, kunhan kortit ovat valmistuneet ja hääpari onnellisesti naimisissa! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti