Häät-lehti 1/2016 on täällä!
Häät -lehti muisti minua ilokseni jälleen tuoreella helmikuun numerolla. Kiireisen viikon jälkeen en ole vielä koko lehteä ehtinyt lukemaan, mutta sen verran kuitenkin että sain poimittua muutaman suosikkijutun! Jos et vielä ole hankkinut omaa numeroasi, niin nythän sopiva hetki hakea viikonlppulukemista ja ottaa tämän vuoden häätrendit talteen!Ihanasti luksusta. Kerta toisensa jälkeen suosikkijuttuihini lehdessä lukeutuu tarinat oikeista häistä ja mikä parasta niitä on yhdessä lehdessä aina useammasta parista. Tällä kertaa haluan nostaa esille Emman ja Panun häät, joissa ei luksusta puutu. Lähes kolmetsadat häät nähnyt morsian halusi tehdä omista häistään erilaiset ja pyrkiä täydellisyyteen. Nämä juhlat olivat täynnä tunnetta, värejä, uskomattomia yksityiskohtia ja luksusta. Erityisen ihastunut olen Emman todella kauniiseen avantgardistiseen hääpukuun ja Särkänniemessä otettuihin hääkuviin!Kimallusta. Sormuksen hankinta on suuri ja tärkeä hetki. Lehdessä oli koottuna valtava määrä tämän hetken ajankohtaisia sormuksia suomalaisilta kultasepän verstailta kerättynä. Tästä kokoelmasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin!

Kihlajaiset. Ihanaa että lehteen oli otettu mukaan myös kihlajaisaihe, sillä tiedän ruudun takana olevan paljon häistä unelmoivia, jotka odottavat kihlausta. Kihlajaistenkaan ei tarvitse olla välttämättä perinteinen pönötysjuhla, vaan siitä voi tehdä rohkeasti omannäköisen ja päivittää tilaisuuden luonne nykyaikaan. Kurkkaa lehdestä kahden kihlaparin vinkit omannäköiseen juhlaan.Villi puutarha. Kukkakimpputrendeissä jatkuu rento boheeminen fiilis myös 2016 vuonna. Yhdistele rohkeasti eri värejä ja lajikkeita reheväksi kimpuksi. Minä tykkään tästä!Garda -sininen jalokivi. Häämatkaosiossa matkakohteena esiteltiin Italian helmi, Gardajärvi. Itse Gardalla käyneenä uppouduin kuvien myötä hetkeksi takaisin matkamuisteloihin. Tämä on ehdottomasti varteenotettava matkakohde Eurooppaan matkaaville ja tarjoaa tekemistä moneen makuun: upeat maisemat, paljon aktiviteettejä, ihania villoja, pieniä vuoristokyliä ja rantoja rentoutumiseen.Lyhyen junamatkan päässä on rakkauden kaupunki Verona ja ihmeellinen Venetsia. Ota auto alle ja kierrä koko järvi tai suuntaa kohti Italian alppeja!

Nyt laitan itse lehden hetkeksi lepäämään, sillä minäkin halua mutustella sitä pikkuhiljaa ja juttu kerrallaan, lokakuuhun on vielä pitkä aika! ;)

3 kommenttia: