Voita upea lifestyle parikuvaus!


Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille, jotka ovat osallistuneet mukaan viikon aikaisempiin arvontoihin. Erityisen mukavaa on ollut lueskella kommentteja eiliseen postaukseen ja ihan vähän saada aavistusta samalla blogini lukijoista :)

Tämän päivän synttäriarvonnasta löytyy ikuisia muistoja kauniiden valokuvien muodossa, sillä nyt yhdellä onnekkaalla on mahdollisuus voittaa dokumentaarinen lifestyleparikuvaus DMK PHOTOGRAPHY:n kuvaamana.

DMK PHOTOGRAPHY on lifestyle valokuvausta luonnonvalossa, se on tärkeiden hetkien vangitsemista, tarinoiden kertomista ja muistojen luomista. Sen keskeisessä osassa ovat persoonallisuus ja luonnollisuus, rento oleminen ja hyvä fiilis. DMK:n takana vaikuttaa Espoolainen valokuvaaja Dominika Montonen-Koivisto. Dominika pyrkii ikuistamaan aitoja tunteita ja ilmeitä. Hänen kuvissaan ei pönötetä eikä poseerata, vaan luvassa on rentoa ja luonnollista meininkiä!PALKINTO: Voittaja saa 1 tunnin dokumentaarisen lifestyle parikuvauksen miljöössä. Kuvaus suunnitellaan yhdessä valokuvaajan kanssa ja toteutetaan kevään/kesän 2016 aikana. Kuvaus voi olla kihla-, save the date-, pre wedding- tai after wedding -kuvaus tai ihan vaikka vain parikuvaus teistä kahdesta!
Voittajapari saa itselleen 5 korkealaatuista printtiä suosikkikuvistaan sekä n. 15 digitaalista kuvatiedostoa (palkinnon arvo yhteensä 350e). Huom. Kuvaus totetutetaan pääkaunpunkiseudulla, joten voiton osuessa kohdalle, olethan valmis matkustamaan kummallekin sopivana ajankohtana.

Osallistu kommentoimalla ja kerro lyhyesti miksi juuri te olisitte täydellinen voittajapari! Muistathan jättää toimivan sähköpostiosoitteen, jotta saan sinuun yhteyden voiton osuessa kohdalle. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 6.3.2016 klo 24.00. saakka. Valitsemme voittajan yhdessä Dominikan kanssa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Postauksen kuvat DMK PHOTOGRAPHY.
71 kommenttia:

 1. Hei!

  Haluaisin osallistua kilpailuun.
  Olisi ihanaa saada yhteisiä kuvia muistoksi meistä kahdesta.
  Olemme olleet nyt (7.2.2016) neljä vuotta yhdessä, eikä meistä oikein ole vielä yhteistä kuvaa jonka haluaisi laittaa kotonakaan näytille saati teettää ihan kuvaa.
  Olemme menossa nyt kesällä 16.7 naimisiin ja silloin saamme kyllä hääkuvia, mutta olisi ihanaa saada myöskin ihan meistä kahdesta näköisemme kuva ����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se sähköposti sitten toki unohtui.. Eli Kristuliinu@hotmail.com ;D

   Poista
 2. Ihana palkinto taas kerran!

  Olemme olleet yhdessä kuusi vuotta ja kihloissakin jo kolmisen vuotta. Tulevana kesänä olisi häät tiedossa. Opiskelijabudjetin takia emme ole ottaneet kihlakuvia tai muitakaan 'virallisia' yhteiskuvia ja olisi ihana näin häiden kynnyksellä ikuistaa meidät yhteisissä kuvissa. Kuvaussessio voisi olla jopa ihan miellyttävä kokemus, kun on yrittänyt häihin hieman laihduttaa ja kiristellä kroppaa ja sitä myötä itsetuntokin on kasvanut :)
  nonurmi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Meillä on haaveissa saada save the date kuvat otettua kesän aikana juhannuksena 2017 juhlittavia häitämme varten. Olemme olleet yhdessä pian 7 vuotta ja meillä on kehyksiä kaapit täynnä muttei yhteiskuvaa minkä niihin voisi laittaa! Olisi ihana saada tuollainen muisto meistä (: pajula.laura@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Lahjoittaisin voiton hyvälle ystävälleni, joka avioituu miehensä kanssa kesällä 2017. Minusta ja miehestäni otettiin upeat kihlakuvat viime elokuussa ja toivon, että myös ystäväni saisivat ammattilaisen ottamat kuvat itsestään <3 meilaaemilialle@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Olisipa ihana palkinto! Luonnollisesti minäkin pidän syynä ansaittuun voittoon budjettia ja rankkaa arkea. Eka kuukausi hoitovapaalla ja tämä luo rajoitetta budjettiin. Ja lisäksi äiskä ja iskä tarvitsevat yhteistä aikaa ja hemmottelua! Siitä on koko ajan puute.

  Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja sähköposti. 😊 anna_riina@hotmail.com

   Poista
 6. Moi :)

  Olisi ihana saada meistä yhteiskuvia, olemme mieheni kanssa olleet kohta 12-vuotta yhdessä ja ne kunnon yhteiskuvat puuttuu, jotka viitsisi esille laittaa ;)
  T.Tiia
  tiia.s.salminen@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mahtavia kuvia ja upea palkinto. Osallistun kilpailuun, sillä haaveissani on käyttää meistä otettuja pariskunta-/kihlavalokuvia syyskuussa 2016 pidettävissä häissä. Kumpikaan meistä ei varsinaisesti ole mikään linssilude, joten viiden vuoden yhdessä elomme ajalta meistä on olemassa vain vähän yhteisiä kuvia. Tällä saisi tilanteen korjattua upeasti kerralla kuntoon. ainojatimo2016@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Voi miten hienoa olisikaan voittaa! Olen jo kauan haaveillut saavani meistä jonkin ihanan yhteiskuvan sängyn yläpuolle, raha vain tulee aina vastaan, itse kun vielä opiskelen. Voisi sitten myös hyödyntää save the date kirteissakin 😍 camillajanette@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Minä haluaisin osallistua kilpailuun, mutten suinkaan omalla parisuhteellani. Jos sattuu, että voittaisin, haluaisin tarjota kuvauksen minun ystäväpariskunnalleni 1-vuotishääpäivän kunniaksi. He ovat ihana pariskunta ja menneet naimisiin 8.8.2015, joten kohtahan se hääpäiväkin on kulman takana. Lisäksi he ovat tulossa meidän häihin 6.8. ja uhraavat näin ollen mahdollisen hääpäivän reissunsa meidän vuoksemme. :)
  Tällaisella palkinnolla haluaisin heitä muistaa.
  anni.maliniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Moi!

  Me mieheni kanssa olisimme loistava voittajapari koska olemme ns. yhden ilmeen pari. Meillä on lukuisia yhteiskuvia, mutta yleensä niissä on sama huumoripainotteinen ilme. Toki nekin ovat kivoja ja meidän oloisia mutta olisihan se kiva että näin kahdeksan vuoden jälkeen saisimme ammattilaisen apua tähän ongelmaan ;) Olisi siis kerrassaan ihanaa päästä oikeisiin kuvauksiin ja saada jotain mitä voisi laittaa esille ja näyttää muillekkin. Häitämme tanssitaan elokuussa, joten ajankohtakin sopii hienosti.

  jen.rantanen (at) gmail.com

  VastaaPoista
 11. Emme me, mutta vanhempani. Olleet naimisissa yli 30v ja ainoa kunnollinen yhteiskuva on hääkuva. Eivät millään suostu kameran eteen, mutta jos ammattilainen osaisi.
  Haluaisin niin järjestää yllätyksenä matkan Helsinkiin.
  Ovat aivan tavallisia riipun yli 60v pohjois-suomalaisia. Mutta se kaikki erityisyys onkin siellä sisällä. Ja haluaisin, että heistä olisi kuvia, joista he itse pitävät.

  VastaaPoista
 12. Yhteistä taivalta takana jo kohta viisi vuotta, mutta meistä ei ole yhtäkään kunnollista yhteiskuvaa.. :D Nämä kuvat näyttävät niin upeilta, että ehkä meistäkin saisi salonkikelpoisen otoksen vaikka marraskuisen kihlautumisen kunniaksi <3 sallakk (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Meillä on ollut mieheni kanssa monin tavoin haastava matka kuljettavana, nyt tulevaisuus tuntuu kuitenkin valoisammalta ja kohti kesähäitä ollaan menossa. Olisi ihanaa saada ikuistettua yhteisiä hetkiä rakkaimman kanssa ammattilaisen johdolla! Näitä kuvia voisi sitten vanhana kiikkustuolissa katsella ja muistella yhteistä taivalta.
  s_n_a9@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Dominikan ottamat kuvat ovat aivan mielettömän kauniita; luonnollisia, harmonisia ja täynnä tunnetta. Olen kauniiden asioiden ystäviä, ja rakastan valokuvia. Olemme menossa naimisiin ensi syyskuussa ja mikä olisi ihanampaa kuin ottaa kauniit kuvat muistoksi kesältä ennen avioliittoa. Olemme olleet yhdessä jo seitsemän vuotta, elämä hymyilee ja tuntuu, että näin on hyvä olla. Tällainen tunne olisi kiva ikuistaa siksi myös valokuviin! rita.nyberg (at) outlook.com

  VastaaPoista
 15. Oih mikä arvonta!! Olisipa ihana päästä ammattilaisvalokuvaajan kuvattavaksi! Rakastamme mieheni kanssa valokuvia ja haaveilimmekin kihlajaiskuvauksista, mutta opiskelijoita kun ielä ollaan niin ei sitä tullut koskaan toteutettua. Vielä ehtisi ennen heinäkuussa koittavia häitä! <3

  anmalas@utu.fi

  VastaaPoista
 16. Tähän on ehdottomasti osallistuttava! :) Kihlauduimme vuoden 2014 loppupuolella emmekä koskaan saaneet aikeiseksi ottaa kunnollisia valokuvia itsestäme, tämä harmittaa edelleen.. Meillä on kehyksissä vanhemmille whatsappilla lähetetty kuva kehyksissä tällä hetkellä, eikä se ole kovinkaan tunnelmallinen :D Parisuhdetta takana 6,5 vuotta ja nyt voisi olla hyvä hetki saada meistä siistejä kuvia :)

  VastaaPoista
 17. Meistä ei koko viiden ja puolen vuoden yhteiselon aikana ole yhtään yhteiskuvaa. Osasyynä varmaan molempien ujous valkokuvissa, mutta ehkä ammattikuvaaja saisi meistä irti jotain ja saataisiin ihana yhteiskuva :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Ihana arvonta!

  Meille parikuvaus sopisi erinomaisesti, sillä kiireisen lapsi- ja työarjen ohessa yhteiset kahdenkeskiset hetket ovat jääneet taka-alalle. Viime kesän jäljiltä ei taida olla juuri kännykällä otettuja yhteisselfieitä kummempia otoksia olemassa joten olisi jo aikakin saada muutama edustava muistutus siitä, kuinka hyvännäköinen pariskunta oikein olemmekaan!

  Lisäksi viimeksi studiossa käytyämme palasimme kotiin todella pettyneinä. Lapsemme synnyttyä halusimme otattaa tuoreesta perheestä kunnon kuvat, mutta kuvaaja oli myöhässä aikataulusta, kuvien laatu oli melko heikkoa ja tilausohjeiden noudattamisesta huolimatta en saanut kuvia luvatulle ajankohdalle - jouluksi 2015, enkä ole saanut muuten vieläkään! Olisi siis kiva käydä uusimassa "ammattilaiskuvauksesta" jääneet kokemukset ja saada positiivinen fiilis.

  sayneverblog@blogspot.com

  VastaaPoista
 19. Oih, mikä arvonta! Lahjoittaisin kuvaukset siskolleni ja hänen miehelleen, jotka ovat menossa naimisiin kesällä 2017. Siskoani ei ole helppo saada kameran eteen, mutta uskon, että ammattilaisen käsissä hänestäkin saataisiin irti! Pariskuntana he ovat äärettömän ihania ja ansaitsevat toisensa. Heillä on kihlajaiset tänä lauantaina ja olisi ihanaa jos voisin antaa osana kihlalahjaa valokuvauksen!

  pauliina.j.lappi@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Olisi ihana päästä kuvauksiin avomieheni kanssa ja saada yhteisiä muistoja. Voisimme samalla harjoitella häitä varten eli kuinka olla kuvattavana. :)

  katja.piirainen@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Olisi ihana päästä kuvauksiin avomieheni kanssa ja saada yhteisiä muistoja. Voisimme samalla harjoitella häitä varten eli kuinka olla kuvattavana. :)

  katja.piirainen@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Olisi ihana jos mieheni kanssa onni suosisi meitä tässä arvonnassa! Meillä on pian 6 vuotta yhteistä tassuttelua takana, mutta ei yhtään ns. virallista yhteiskuvaa ole tullut otettua sinä aikana. Nyt ehkä olisi jo aika, vaikka sitten hääkuvat samalla kun kesällä menemme kerran naimisiinkin! Meiliosoitteeni: suvi.niemiaho(at)helsinki.fi

  VastaaPoista
 23. Oih, olisi ihana saada yhteiskuvat mieheni kanssa. Olemme olleet yhdessä tänä vuonna 15 vuotta ja sitä olisi kiva juhlistaa upeilla kuvilla uunituoreina vanhempina 💕
  suhonsu@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Pienen opiskelijabudjetin häämme v. 2003 jäivät kokonaan ilman kunnollisia kuvia meistä. Kuvaajaan ei ollut varaa ja oma kameramme oli tuolloin kertakäyttökamera.
  Olisi ihana yllättää rakas puoliso tulevana 13-vuotishääpäivänä parikuvauksella. <3
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Menemme kesällä naimisiin 16.7 ja tajusimme jouluna kun tuli 2 vuotta täyteen kihloissa, että eihän meistä ole kihlajaiskuvia otettu ollenkaan. Olemme olleet nyt yhdessä 7,5 vuotta ja kaikki kuvat on ns. selfieitä tai tilanne kuvia festareilta. Rakastan itse valokuvaamista, nimenomaan juuri tilannekuvia ja ainakun olemme reissussa on miehestäni "hyviä" kuvia tilanteesta kuin tlanteesta, mutta minusta tai meistä ei yhtään kuvaa. Jännitän hääkuvia aivan uskomattoman paljon koska molemmat ollaan todella huonoja "posettamaan". Toki ammattilaiset osaavat tilanteen kääntää niin ettei poseerauksia tarvita, mutta harjoitus tekee mestarin... :)

  sannu.ansio@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Lahjoittaisin voiton veljelleni ja veljen avovaimolle, jotka saavat keväällä ensimmäisen lapsensa. Yhteiskuvat odotusaikana olisi varmasti ihana muisto <3

  elliina87@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Meillä on häät kesällä Puolassa ja budjettisyistä kuvat jää täällä ottamatta, joten olisi kyllä ihana saada hääkuvat täältä Suomesta ja nimenomaan kotipaikkakunnalla täällä pk-seudulla <3 jenni.korelin@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Menemme mieheni kanssa tänä vuonna naimisiin, yhdeksän yhteisen vuoden jälkeen. Näiden vuosien aikana meistä on noin kaksi yhteiskuvaa, eli käytännössä ei mitään :O Emme kumpikaan juuri viihdy kameran edessä, joten olisi mahtavaa nähdä kuinka ammattilainen saisi meistä kauniita kuvia, budjetin takia kun hääkuvaajaakaan ei tule.

  anu.e.hanninen@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva päästä päivittämään kuvat kaksin, kun naimisissa on oltu 5,5 v ja tänä aikana lähinnä perhekuvia otettu. Sini_su@hotmail.com

   Poista
 29. Hääpäivästämme ei ole onnistunteina kuvia meistä ja olisi ihan saada mieheni kanssa yhteisiä hetkiä taltioitua. Olemme tuoreita vahempia niin muistona itsellemme ja lapsellemme meistä ihana kuva <3 ztina@suomi24.fi

  VastaaPoista
 30. Kirjoitin kamalan pitkän viestin ja se hävisi, voi ei! : ( no, lyhyt versio: olemme olleet yhdessä yli 5 v enkä haluaisi ainoiden kunnon kuvien olevan vasta hääkuvat joita joutuu odottamaan vielä 1.5 v. Meistä ei ole yhtään kunnon yhteiskuvaa; ei edes kihlajaiskuvia. Muuten ei ole varaa hommata kuvausta "huvikseen". Olusi kiva saada harjoitella kuvissa olemista ennen häitä.
  kettunenjenna@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Ihana arvonta! Meistä ei taida mieheni kanssa olla hääkuvia lukuunottamatta juuri yhtään kunnon yhteiskuvia, kihlakuvatkin jäivät ottamatta. Otettaisiin sitten 1-vee hääpäiväkuvia :)
  anna.rantapaa@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Olisi ihana päästä häiden jälkeen ottamaan meistä kuvia, kun niitä ei tahdo löytyä seitsemältä vuodelta kun muutama pönötyskuva. Kihlakuvatkin jäi täysin ottamatta. Tästä saisi mukavan yllätyksen miehelle,kun niitä en ikinä järjestä ja muutenkin elämä on aikasta vaihtelevaa, on ylämäkiä ja alamäkiä. Saisi edes seinälle kuvan mitä katsoa kun on huono päivä, josta näkee millaisia me oikeasti ollaan onnellisina yhdessä. jenina.alanen@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Voi että kuinka ihana arvonta! Minä haluaisin arpaonnen osuvan minuun koska kihlattuni viihtyy enemmänkin kameran toisella puolella. Arvostamme molemmat hyviä ja laadukkaita kuvia. Hääkuvista puhuttaessa oli hiukan naama mytryllä kun ei hän vain osaa oikein olla kuvattavana. Emme kumpikaan ole koskaan ollut ammattilaisvalokuvaajan kuvattavana ja uskon että kihlattuni, joka ei todellakaan osaa olla kun kamera häneen osoittaa, voisi hyvinkin muuttaa mielipiteensä hääkuvien suhteen jos pääsisi ennen häitä ammattilaisen eteen. Haastaisinkin kuvaajan ennen kaikkea kuvaamaan miehestäni luonnollisen kuvan ilman hänen höpsöä valokuvavirnistystä!

  sanni365@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Olemme olleet jo monta vuotta yhdessä, mutta meistä ei ole vielä kunnollista yhteiskuvaa. Kaiken lisäksi molemmat valmistumme kevään aikana, joten olisi kiva saada meistä yhteiset valmistujaiskuvat ❤ mmi.nieminen@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Vau mikä arvonta!
  Menimme mieheni kanssa naimisiin viime kesänä ja hääkuvat ovat käytännössä yksiä ainoita yhteiskuvia meistä, vaikka yhteistä taivalta on takana jo 6,5 vuotta. Nyt odotamme esikoistamme joka sai alkunsa hääyönämme ja olisi ihana saada meistä vielä muutama yhteinen kuva kahdestaan ennen rakkaan pienokaisen syntymää <3

  vilhelmiina.mikkola (at) gmail.com

  VastaaPoista
 36. Ihana arvonta!

  Olemme olleet miehen kanssa yli 10vuotta yhdessä ja meillä on kolme ihanaa tytärtä. Heistä löytyy kyllä paljon ihania kuvia, mutta meistä ei ainuttakaan kunnollista. Tällainen olisi niin mahtava mahdollisuus!

  heidi.hockert@student.samk.fi

  VastaaPoista
 37. Olisi jännittävää saada mahdollisuus koettaa(!) taltioida kuvaan se ainutlaatuinen ja meidän elämämme ympäripyöräyttänyt näkymätön yhteys, joka meillä tulevan mieheni kanssa on :) Onnistuisikohan.

  minnik83@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Haluaisin ottaa meistä yhteiskuvat palkinnoksi,koska selviydyimme yhdessä rankasta vauvavuodesta. Vuosi on vaatinut molemmilta valtavasti töitä parisuhteen eteen ja välillä on usko horjunut. Olemme oppineet, että toista ei voi pitää itsestäänselvyytenä ja pienet arkiset teot ja sanat ovat hyvin tärkeitä. Oli se sitten puurokattilan tiskaaminen tai toisen kädestä kiinni pitäminen. Tässä sitä kuitenkin ollaan, voittajina ja aivan kuin vastarakastuneina. Yhteinen matka jatkuu, entistä vahvempina.

  johannajuntunen@outlook.com

  VastaaPoista
 39. Olisi ihanaa saada yhteinen kuvaus, sillä kaikki kuvat mitä meistä parina löytyy on jotain suttuisia selfieitä missä mies tekee jotain hassuja ilmeitä. Olisi hienoa päästä ammattilaisen kuvattavaksi, ja saada muistot loppuelämäksi.

  bloggen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 40. Kaikki laadukkaat perustelut on jo kuultu edellisissä kommenteissa. Joten minä tyydyn toteeamaan, että haluaisin tällaiset kuvaukset hirmuisen paljon! Emme varmasti tarvitse niitä maailman eniten, mutta olidihan se luksusta elämään :)

  keijukaismorsian@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Vau miten ihana palkinto! :) Olemme menossa mieheni kanssa ensi elokuussa naimisiin ja arki onkin aika kiireistä uuden työn, treenauksen, opintojen viimeistelyn sekä hääsuunnittelujen takia. Siksi yhteistä aikaa ei ole kovin paljoa ja elämä on aika vauhdikasta. Olisikin ihanaa saada ikuistettua meistä yhteinen kuva, nyt kun kovasti yritetään olla edustuskunnossakin ja nyt, kun ollaan vielä ihan kaksistaan. Häissä toki otetaan kuvia, mutta olisi huippua saada kuvia meistä myös meidän näköisissä vaatteissa ja ympäristössä - se olisi ihanaa arjen luksusta, yhteistä laatuaikaa, ja siitä saisi varmasti aivan ihanan taulun myös kotiin muistuttamaan yhteisen elämän ihanuuksista. <3

  loveisamillionlittlethings@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Huikea palkinto! Juhlimme yhteistä 10-vuotis päivää maaliskuussa ja mikäs sen parempi olisi kun saada ammattilaisen ottamat yhteiskuvat. Meistä on otettu kaverikuvana yläasteella aikanaan kuva mutta siitä alkaa olla se 10 vuotta aikaa ja siinä ajassa kerennyt _hieman_ muuttumaan. Olisi mahtava saada kahdesta pönöttävästä ihmisestä kunnon kuvia mitä näyttää tulevissa häissä. Lisäksi meissä olis vähän haastetta kuvaajalle ;) - partanenannariina@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Oih, ihana palkinto. Menemme naimisiin mieheni kanssa kesällä 2017 ja haaveilemme save the date -kuvauksista kesäkuussa Haagan alppiruusupuistossa, kun metsän keskeltä paljastuva suorastaan maaginen kukkameri on kauneimmillaan. Minulla on sellainen mututuntuma, että Dominikan tyyli sopisi näihin kuvauksiin täydellisesti. :) (Heidi.a.hanninen(a)gmail.com)

  VastaaPoista
 44. Aivan valtavan hieno palkinto! Minusta ja poikaystävästäni on oikeasti otettu varmaan yksi yhteiskuva tämän reilun kahden vuoden seurustelun aikana, ja tämä harmittaa itseäni ihan hirveästi. Kumpikin meistä on surkea ottamaan valokuvia, joten tällainen tilaisuus olisi meille juuri täydellinen! Siis oikeasti, tämä palkinto olisi ihan mahdottoman ihana voittaa! :D
  - Karamelli / cupido.maxi@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Ihania arvontoja!

  Mä olen kovin huono hankkimaan lahjoja tai yllättämään. Olen monesti halunnut ilahduttaa vanhempaa sisartani, joten nyt tämän voiton osuessa kohdalle olisi oiva mahdollisuus lahjoittaa voitto hänelle ja hänen miehelleen.

  Mies on lähdössä hyvin todennäköisesti tänä vuonna (kesällä/syksyllä?) rauhanturvaajaksi, joten kuvien ottaminen ja niistä tulevat kuvat muistoineen piristäisivät sisartani ja hänen miestään varmasti.

  nakatsu@live.fi

  VastaaPoista
 46. Olisipa mahtavaa päästä ammattikuvaajan kuvattavaksi. Meistä ei pariskuntana ole juuri kuvia, koska olen mielestäni aika epäkuvauksellinen. Mieheni on taas oikea linssilude ja hänestä saa vain onnistuneita kuvia. Meistä ei juurikaan ole tämän 7 vuoden ajalta yhteiskuvia. Kihlajaiskuvatkin on vielä ottamatta ja kohta olemmekin jo naimisissa. Tämä olisi mahtava tilaisuus saada huikeat kuvat meistä. Uskon, että Dominika ammattitaidollaan saisi minusta myös parhaat puoleni esille! :) birgitta.phan(at)gmail.com

  VastaaPoista
 47. Lifestyle-kuvaus olisi ihana syntymäpäivälahja äidilleni ja hänen miehelleen! He eivät koskaan ottaneet kunnollisia hääkuvia, joten ammattilaisen otokset olisivat paikallaan. Meille on jo oma hääkuvaaja varattu, mutta olisi mahtavaa päästä ilahduttamaan läheisiä näin uniikilla tavalla :) noorastenholm@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Hääpäivänä ei mahdollisuutta ottaa rakkaita lemmikkejämme mukaan kuviin. Tämän ansiosta saisimme potretit "koko perheestä" :) caroline.ravskar@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Meille tilaisuus olisi täydellinen, koska meistä ei ole otettu ikinä kunnollista yhteiskuvaa. Ainoat kuvat, joissa olemme molemmat on koiralenkeiltä otettuja kännykkäkuvia, jotka on salaa ottanut äitini. Olisi ihanaa saada meistä kahdesta hyvät valokuvat vaikka seinälle laitettavaksi :) Saara779@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Olisi ihana uudet pariskuntakuvat uudella tyylillä kohta 25 vuotta vanhojen tilalle.


  mimppu1@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Olisi ihana uudet pariskuntakuvat uudella tyylillä kohta 25 vuotta vanhojen tilalle.


  mimppu1@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 53. Olispa ihanaa saada ammattimainen kuvaustuokio ja mieletön muisto oman murusen kanssa <3

  orange23(at)netti.fi

  VastaaPoista
 54. Olen odottanut ja haaveillut häistä tuskastuttavan kauan ja vihdoin näyttäisi siltä, että haaveista tulee totta. 10-vuotta pärähtää meillä mittariin ja yhteiskuvia meistä taitaa olla kokonaiset 1 (jos ei puhelin selfieitä lasketa), kun aina olen itse kameran takana yleensä. Olemme kyllä haaveilleet ja puhuneet että haluaisimme käydä kuvaajalla otattamassa kuvia, ihan ilman syytäkin. Tästä tehtäisiin ehdottomasti samalla save the date -tyylinen kuvaus. Ja varmasti sellaista materiaalia että saisi myös kehystää omaan kotiin sen rakkauden kuvan muodossa <3 rantanenannemari@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Ystävänpäivänä mies yllätti kihloilla, olisi ihana saada nyt kauniit yhteiset kuvat merkittävän etapin kunniaksi. Meistä ei ole kunnon yhteiskuvia. Kaikki kuvat on jonkun kännykälla napsittuja, sukujuhlissa, joissa toinen lappaa kakkua suuhun tai toisella on silmät kiinni. Nämä kuvat näyttää just meidänlaisilta, rentoja ja elämäniloisia, silti tyylikkäitä <3
  kristapasm(at)gmail.com

  VastaaPoista
 56. Meillä ei ole 7 vuoden suhteen jälkeen vieläkään hyviä edustavia kuvia yhdessä, jonka voisi seinälle laittaa. Olisi mahtavaa saada ammattilaisen ottamat kuvat meistä. Lisäksi aiomme olla elämämme kunnossa ensi kesänä, joten pitäisihän se saada ikuistettua! :D

  MinnaAarnio@hotmail.com

  VastaaPoista
 57. Lifestyle-kuvaus oli täydellinen yllätysvoitto meille, sillä olemme vastikään menneet kihloihin ja meistä ei ole otettu mitään ammattilaisen ottamia kuvia. Olemme menossa vuoden päästä naimisiin ja kuvia voisi hyödyntää myös esimerkiksi pöytänumeroinnin osana. kirsikka_88@hotmail.com

  VastaaPoista
 58. Aivan ihana arvonta! Itse hyödyntäisin kuvauksessa myös rakkaan koiramme mahdollisuuden osallistua, koska hääpäivänä koira ei mitenkään voi olla kuvattavana. Kuvia käyttäisimme todennäköisesti häidemme internet-sivuilla ja mahdollisisssa save the date -korteissa.

  heidimalinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 59. Mulla on jo pitkään ollut unelmana tehdä suuri kuvakollaasi sänkymme viereen. Siihen olisi tarkoitus saada kuvia tärkeiden ihmisten kanssa sekä kaikista tärkeistä hetkistä. Meistä ei poikaystäväni kanssa ole vielä yhtäkään virallista kuvaa, niin tässäpä olisi loistava tilaisuus saada sellaiset kuvat! :) Ihana arvonta!

  ansku.ja@hotmail.com

  VastaaPoista
 60. Ollaan oltu reilu puoli vuotta kihloissa ja meillä ei vielä ole otettu mitään virallisia kuvia. Muutenkin meistä kahdesta on todella vähän kuvia (ei yhtään siis), joten olisi todella ihanaa päästä kuvaukseen ja saada meistä kunnon kuvia ja joista jonkin saisi laittaa vielä esille :) Näitä kuvia voitaisiin hyödyntää tulevissa häissä, joko kutsussa tai "meidän tarinamme" kuvituksessa. :)

  rosmarriini@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Haaveissa olisi ihanan rennot kuvat minusta ja miehestäni näin häiden jälkeen. Pitkän seurustelun aikana meistä ei juurikaan ole kunnollisia kuvia otettu kihlakuvista puhumattakaan, joten kehyksiin olisi mukava saada ikuistettua meidän tarina ilman häähössötystä.
  k-maria-(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 62. Menimme naimisiin ollessani viimeisilläni raskaana, joten kuvissa on aika turpea morsian - niin keskivartalosta kuin kasvoistakin. Hääkuvien lisäksi meistä ei juurikaan ole kuvia yhdessä otettu, joten olisikin ihanaa saada ikuistettua meidät kaksi uudelleen.

  VastaaPoista
 63. Ollaan kihlautumassa ihan piakkoin (jos joku termiä ihmettelee, niin meillä ei yhteisestä sopimuksesta kumpikaan kosi :D) ja kihlakuvat olisi ihana otattaa. Mies on melkoinen ulkoilmanarkkari: hiihtää, seikkailu-urheilee, juoksee, vaeltaa, jää- ja kalliokiipeilee. Itse otan ulkoilman taas ihan nautiskelumielessä. Kuljetaan tyylikkäästi mätsäävissä kuoripuvuissa paikasta toiseen. Passattais siis enemmän kuin hyvin luonnossa otettaviin lifestylekuviin! Lisäperusteina voisin mainita sen, että allekirjoittanut elää opiskelijabudjetilla, ja sen, että meistä ei ole juurikaan hyviä yhteiskuvia. Kuvia olisi ihana käyttää esim. häiden kutsuissa tms. :) lovecomesatdawn at gmail piste com

  VastaaPoista
 64. Parikuvaus sopisi meille sillä puoliso harrastaa itse kuvausta ja usein onkin niin että hän on kameran takana ja meistä ei ole kovinkaan montaa kuvaa yhdessä. Kuvia voisi sitten käyttää häissä koristeena.

  sandra.snellman(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 65. Meillä on hääkuvat, mutta eihän niistä enää tunista itteensä. Vaikka toki mielelläni elän siinä harhassa, että näytän edelleen samalta. Mutta sellainen päivitetty parikuva olisi kyllä kiva juttu, nykyään kaikissa kuvissa poseeraa mies ja lapset, mä oon aina kameran takana.
  arhippainen@luukku.com

  VastaaPoista
 66. Kunnon parikuvat on siitä ihania, että jos joskus tulee huono päivä, kuvia katsomalla muistaa ne positiiviset puolet ;) Meidän kaikki yhteiskuvat on vähän niin ja näin otettuja eli tämä ois kyllä mahtava voitto
  maukkuti@luukku.com

  VastaaPoista
 67. Hienoja kuvia! Enpä ollut tajunnut edes ajatella kunnolla asiaa, mutta eipäs meiltä kovin monia tyylikkäitä otoksia meistä löydy. Muutamia juhlien "pönötyskuvia", mutta rennot ja tyylikkäät kuvat ois kiva juttu
  pauleceb(at)gmail.com

  VastaaPoista
 68. Todella kaunis, pidän tästä ideasta kovasti, teit hienoa työtä

  VastaaPoista