Löydä unelmiesi juhlapaikka!


Kuvassa Myllysali, juhlapaikan tietoihin pääset tästä.

Juhlapaikka lukeutuu niihin asioihin, jonka varaaminen on monen hääparin tehtävälistan kärjessä. Paikka määrittää aina auttamatta tulevan juhlan tyyliä, tunnelmaa ja luonnetta ja toimii siten pohjana muulle suunnittelulle ja pikkutarkoille somistusratkaisuille. Onko mielessä modernit kaupunkihäät, rennot juhlat meren läheisyydessä vai tunnelmalliset maalaishäät? Juhlapaikan visuaalista ilmettä ei kannata sivuuttaa, sillä juuri se juhlatila toimii yhtenä suurimpana tunnelmanluojana. Aivan kuten muissakin palveluissa, sopivan juhlapaikan löydyttyä kannattaa toimia ripeästi. Etenkin pääkaupunkiseudulla ja suuremmilla paikkakunnilla suosituimmat juhlapaikat varataan hyvissä ajoin jopa pari vuotta ennen juhlapäivää. Kun täydellinen paikka on valittu, on lupa ryhtyä suunnittelemaan kaikkea muuta ihanaa!

Kuvassa Pirunkirkon juhlasali, juhlapaikan tietoihin pääset tästä.

Mistä sitten lähteä etsimään sitä omaa unelmien juhlatilaa? Ahkeralla googlettamalla ja hääblogeja seuraamalla löytyy varmasti paljon erilaisia tiloja, mutta suosittelen tutustumaan myös Venuu.fi -sivustoon. Sivustoon on listattu valtava määrä juhlatiloja ympäri Suomen ja uusia upeita paikkoja juhlia tärkeää päivää päivittyy jatkuvasti lisää. Sivuilta voi hakea paikkakunnan vierasmäärän tai vaikka halutun tyylin mukaan sopivaa juhlatilaa. Kaikki tärkeät ja eri tilojen vertailua helpottavat informaatiot on listattu kunkin juhlapaikan tietoihin. Tiedoista käy ilmi juhlatilaan mahtuvat vierasmäärät, tilasta löytyvät varusteet, hinnat, mahdollisuudet pitopalveluun/omiin tarjoiluihin ja jopa päivittyvä varauskalenteri sekä tietenkin kattavat valokuvat juhlapaikasta ja sen ympäristöstä. Sivuston kautta pystyt myös lähettämään suoraan tarjouspyynnön haluamaasi juhlapaikkaan. Eri tilojen vertailu ei oikeastaan voisi olla tämän helpompaa! Pääset selaamaan suoraan häihin sopivia juhlatiloja tämän linkin kautta.

Kuulisin mielelläni mitä kautta te löysitte unelmien juhlapaikan ja millaisia juhlapaikkoja 2017 ja 2018 vuoden hääpareilla on varattuna. Entä mikä sai päätymään juuri kyseiseen tilaan? :)

Kuvassa Tenalji von Fersen, juhlapaikan tietoihin pääset tästä.

5 kommenttia:

 1. Työni ja aiempien tutkailujeni takia tiedän suurimman osan lähiympäristön juhlapaikoista entuudestaan, joten sen suurempaa apuavälinettä en etsimiseen tarvinnut. Päädyttiin Ravintola Sipulin Bankettisaliin juhlimaan ensi tammikuun häitämme. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä löytyikin juhlapaikka todella kivuttomasti ja upeaan paikkaan päädyittekin! Ehdottomasti yksi upeimmista Helsingin juhlatiloista :)

   Poista
 2. Mietimme ensin Lappeenrannan upseerikerhoa, koska se olisi saatu upseerikerhon jäsenyyden (mies, en minä) kautta edullisesti, ja se on hieno paikka. Tiettyjen epävarmuustekijöiden vuoksi valitsimme kuitenkin hääpaikan ei niinkään rakennuksen vaan laajemmin alueen mukaan. Koska kesämökkimme on meille molemmille valtavan rakas paikka (tulevaisuudessa toivottavasti enemmänkin kuin vain muutaman viikon kesällä), ja suhteemme romanttisimmat hetket on epäilemättä vietetty siellä, päädyimme varaamaan hääpaikaksi läheisen kesähotellin. Jos sää vain suosii, meidät siunataan avioliittoon Saimaan rannalla lähellä Mikkeliä (en vielä ole laittanut paikan tarkkaa nimeä blogiin, tulee myöhemmin). Se jos jokin on täydellistä. Kesähotelli noin muuten ei ole järisyttävän hieno, mutta sinne mahtuvat kaikki vieraat ja koristeilla sen saa juhlavaksi. Heillä on myös pitkä kokemus häiden järjestelyistä, mitä pidän plussana. Ja sitäpaitsi: minkä rakennuksen juhlavuudessa menettää, se korvautuu heinäkuisella luonnolla - vieressä iso piha, järvi, metsää, peltoa - kaikki rakkaita meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kyllä aivan täydelliseltä juhlapaikalta teille. Minusta ihanaa, että valitsistte paikan, joka on teille tärkeä ja josta teillä on ihania muistoja.
   Varsinkin kesähäissä kannattaa ehdottomasti huomioida myös ympäröivä miljöö ja kauniina päivänä osan illankin tapahtumista voi siirtää pihalle. Vähemmän kauniistakin rakennuksesta on todellakin mahdollista saada upea ja juhlava hyvällä etukäteissuunnittelulla. Onnea tulevista häistä! :)

   Poista
 3. Meillä oli ensin varattuna Juhlatila Sukkatehdas, mutta heillä tehtiin järjestyssääntömuutoksia niin päädyttiin vaihtamaan paikkaa. Sukkatehtaan löysin googlettelemalla ja he olivat myös häämessuilla talvella. Uusi paikka onkin sitten Vesilahden nuorisoseurantila, 800metrin päässä kirkosta ja saa omat juomat ja pitopalvelun sekä koristella tosi vapaasti <3 Tämäkin löytyi googlettelemalla, tosin tiesin jo paikan entuudestaan :)

  VastaaPoista