Häitään suunnittelevan TOP5 hyödyllisimmät sivustot ja sovellukset1. Venuu.fi Juhlapaikan valinta ja varaus kuuluu ensimmäisiin hoidettaviin järjestelyihin. Venuu on sivusto, josta löytyy kattava valikoima upeita, erilaisia juhlapaikkoja moneen makuun, niin pieniin kuin isompiinkin tilaisuuksiin. Havainnollistavien kuvien ja juhlapaikkakohtaisten infopakettien ansiosta näet kaiken tarvittavan yhdellä silmäyksellä. Juhlapaikkoja pystyy rajaamaan monipuolisen haun ansioista ja tarjouspyynnöt lähtevät vaivattoman näppärästi suoraan sivuston kautta.

2. Pinterest.com Hääsuunnitteluun kuuluu tietysti haaveilu ja ideoiden etsintä. Pinterest on tähän aivan loistava paikka, josta löytyy paljon kauniita inspiroivia kuvia ja ideoita. Voit luoda omia kansioita ja lisätä kuvia kätevästi kategoriaittain. Mikä parasta kuvien mukana säilyy linkki alkuperäiseen julkaisusivustoon, joten voit palata kiinnostaan artikkeliin helposti uudestaan. Jos et vielä ole ottanut Pinterestiä haltuun, nyt on loistava aika!

3. Buukkaa bändi  kokoaa samaan sivustoon lukemattomia bändejä ja musiikkipuolen esiintyjiä ympäri maan. Monipuolisen hakutoiminnon avulla näet suoraan juhlapäivänäsi vapaana olevat esiintyjät, hinnat ja genret. Eri bändeistä löytyy lisäksi kattavasti infoa, reaaliaikainen keikkakalenteri sekä linkit youtubeen ja somekanaviin, niin pääset kätevästi kuuntelemaan ääninäytteitä kiinnostavista esiintyjistä.

4. Wedbox on helppokäyttöinen sovellus, jonka avulla vieraat voivat jakaa hääpäivästäsi otettuja kuvia ja videoita helposti. Sovellus on ilmainen ja voit itse päättää kuka pääsee näkemään sovellukseen jaetun sisällön salasanan avulla. Älykäs sovellus järjestää kuvafeedin ottamisajankohdan mukaan. Sovellus tallentaa kuvat parhaalla mahdollisella laadulla, jolloin pystyt lataamaan kuvat myöhemmin koneellesi ja jopa teettämään niistä paperikuvia.

5. Spotify pelastaa silloin, kun budjetti ei kestä livemusaa. Sen avulla olette itse omien juhlienne DJ. Voitte luoda kätevästi unelmienne biisilistat. Tarvitsette vain kaiuttimet ja tanssikengät!

Puuttuuko listalta sinun suosikkisivusto tai -sovellus? Mistä sinä olet ammentanut vinkkejä tai löytänyt parhaat avut juhliesi suunnitteluun?

3 kommenttia:

 1. Yes, I am totally agree with you, I am a great fan of your website, you write very informative articles.
  Keep writing such amazing post,

  Thanks for sharing.


  LED TV Repair in Jaipur
  LED Tv Service Centre in Jaipur


  Regards

  Sameer

  VastaaPoista
 2. Voit jakaa häävideosi tiktokissa. Täältä https://viplikes.fi/tiktok/tiktok-followers/ ostat sivullesi seuraajia.

  VastaaPoista
 3. Tämä väri on erittäin kaunis, pidän todella tämän laventelin ja lilan väristä

  VastaaPoista