Modernit ja urbaanit juhlapaikat ympäri maan


Syksy ja loppuvuosi on tunnetusti aikaa, jolloin monella hääparilla hääsuunnittelu vierähtää kunnolla käyntiin. Juhlapaikan varaus löytynee tehtävälistan kärkipäästä sillä se määrittelee pitkälti häiden luonteen, vierasmäärän ja muun tyylin. Vähäeleiset, urbaanit ja tehdastyyliset juhlatilat ovat tällä hetkellä haluttu juttu. Keräsinkin inspiraatioksi parisenkymmentä modernia, urbaania juhlatilaa eri puolilta Suomea. Tutustu ja ihastu! Juhlapaikan nimeä klikkaamalla saat jokaisesta juhlatilasta tarkemmat tiedot, henkilömäärineen ja hintatietoineen.

Elva Event Loft, Helsinki
Tyylikäs ja urbaani loft tunnelmallisessa Kruununhaassa. Minimalistinen tyyli jättää tilaa parin omille somisteille. Täällä jos missä otetaan kauneimmat hääkuvat!Galleria Forum Box, Helsinki 
Jos etsit hieman persoonallisempaa häätilaa, kannattaa tutustua Forum Boxiin! Upea tehdasmainen tila, jonka nykytaidenäyttelyt tekevät tilasta erityisen uniikin.

Hotel Lilla Roberts / Krog Roba, Helsinki
Helsingin Kaartinkaupungissa sijaitsee todellinen helmi, Krog Roba. Tämä moderni tila tarjoaa ylellisen juhlapaikan laatutietoiselle hääparille.
Restaurant Ultima, Helsinki
Ultima on kiinnostava yhdistelmä modernia designia ja gourmet-tason lähiruokaa. Ylellinen ja hämyisä tunnelma on omiaan ikimuistoisiin hääjuhliin.Villa Kataya, Helsinki
Moderni, mutta silti kotoisa juhlatila Helsingin Lauttasaaresta. Isolta pihalta ja olohuoneesta avautuu upeat maisemat merelle. Sopii erityisen hyvin intiimeihin ja tunnelmallisiin hääjuhliin.

Tapahtumaravintola Kellohalli, Helsinki
Urbaanit kaupunkihäät vietetään tietysti trendikkäällä Teurastamon alueella. Ravintola Kellohalli on rouhean moderni, mutta muuntautuu tunnelmalliseksi häätilaksi valoilla ja somisteilla.

Southpark Restaurant, Helsinki
Ravintola Southpark on yhtä isoa ikkunaa, joiden takana avautuva Koffinpuisto tuo juhliin uniikin ja urbaanin tunnelman. Trenditietoisen hääparin valinta!
Sofia Future Farm / Sofia Bistro, Helsinki
Tunnelmallisissa Torikortteleissa sijaitsevassa Sofia Bistrossa yhdistyy historiallinen tila ja laatutietoisen moderni sisustus. Unohtumaton juhlatila suurempiinkin hääjuhliin.
Wonderland, Helsinki 
Maaginen Wonderland on nimensä mukaisesti ihmemaa. Katosta roikkuvat kukka-asetelmat tekevät tästä tilasta uniikin ja ihanan persoonallisen.Teatteri Toivo, Helsinki
Helsingin Hermannissa sijaitseva teatteri muuntautuu todella hyvin myös häihin. Salissa on aitoa industrial-tunnelmaa ja huippuluokan valotekniikkaa.
Ravintola Hima&Sali, Helsinki
Urbaanit häät vietetään Kaapelitehtaan Hima&Salissa! Yli kymmenen metriä korkea sali on näyttävä tila, joka ei kuitenkaan tunnu kolkolta. Huolettomien mutta tyylikkäiden häiden kohde.

Keilaniemi Ravintolat / Juhlatila, Espoo
Valoisa ja avara juhlatila, josta aukeaa upeat maisemat suoraan merelle. Iso terassi, tyylikäs sisustus ja maistuvat tarjoilut kruunaavat hääjuhlan.
Willa Söder, Sipoo
Uudenkarhea juhlatila, johon on lisätty ripaus luksusta. Sopii modernista ja vaaleasta tyylistä pitävälle hääparille.

Grundlage Sali, Turku
Tässä tilassa on yhdistyy kiinnostavalla tavalla jugend, moderni sisustus ja nykytaide. Uniikki hääpaikka hieman pienempiin hääjuhliin.Manilla / Vanha Viinatehdas, Turku
Turun rouhein juhlatila on kunnostettu Manillan vanhaan viinatehtaaseen. Tilan erikoisuus on ehdottomasti lasinen parvi ja osittain lasitettu lattia. Tunnelmalliset ja persoonalliset häät tanssitaan täällä!
Ravintola Goto, Rauma
Moderni ravintola Goto sijaitsee keskellä tunnelmallista Vanhaa Raumaa. Näkyviin jätetyt hirsiseinät tuovat hyvän lisän muuten pelkistettyyn sisustukseen. Goton keittiön ruoka on rentoa mutta korkealaatuista.
Pyynikin Panimo, Tampere
Tampereen Pyynikillä juhlitaan upeiden kuparipannujen keskellä. Valtavat ikkunat tuovat tilaan ihanasti luonnonvaloa.
Ravintola Periscope, Tampere
Tampereen huikeimmat maisemat avautuvat Ravintola Periscopen valtavista ikkunoista. Ravintolasalissa yhdistyy trendikkäästi puu ja kupari, mikä tekee saliin lämpimän tunnelman.

Ravintola Piha, Tampere
Vanhaan kutomoon kunnostettu Ravintola Piha on upean valoisa ja moderni. Punatiiliseinät tuovat pikantin lisän vaaleaan tilaan. Menussa otetaan varmasti hääparin toiveet huomioon.


TEHDAS 108, Nokia
Rouhea ja industrial-henkinen tila entisessä konekorjaamossa Nokialla. Täällä vietetään rennot hääjuhlat, joissa musiikki raikaa. Helppo somistaa omaan tyyliin ja tunnelmaa saa muutettua valaistuksella.
Ninan keittiö Veska / Ravintolasali, Pirkkala
Hienovaraisen tyylikäs ravintola, joka muuntautuu modernin hääparin juhlatilaksi. Tarjoilut ja muut järjestelyt hoituvat mutkattomasti avaimet käteen -periaatteella.
Lehmonkärki / Villa Vellamo, Asikkala
Laadukasta designia kauniin luonnon keskellä. Upea huvila on suunniteltu täydellisiä hääjuhlia varten. Yläkerrasta löytyvästä hääsviitistä aukeaa järvimaisemat.

Café Herkkuhetki Myllyranta, Mänttä
Idylliseen veturitalliin kunnostettu juhlatila on täydellinen paikka isoihin hääjuhliin. Kesäisin pääsee nauttimaan terassin järvinäköalasta.

Tutustu myös aikaisempiin juhlapaikkapostauksiin:
Uniikit & persoonalliset juhlatilat ympäri Suomen
25 x maalaisromanttinen juhlapaikka
20 x merellinen juhlapaikka

Postaus toteutettu yhteistyössä Venuun kanssa.

24 kommenttia:

 1. I am absolutely loving your gorgeous blog! Thanks

  VastaaPoista
 2. Nice post
  Thank You for sharing it.
  Get update us with latest one
  Nice day!
  brians club
  briansclub

  VastaaPoista
 3. I am a great fan of your website, you write very informative articles.
  Keep writing such amazing articles,


  You can also visit as you wish like that information.


  Ac repair services in jaipur - experienced split, window air conditioner repairing in jaipur and get ac repairing charges, air condition repair center contact addresses, phone numbers, ratings, reviews.

  Thanks for sharing.  AC Repair in Jaipur
  AC Service Center in Jaipur  Regards

  Sameer

  VastaaPoista
 4. Absolutely unique and fine piece of information.Thank you so much.
  Ghost Mannequin services

  VastaaPoista
 5. Yayin.com.tr Tv Hosting hizmeti ve IP Kamera Canlı Yayın hizmetinde en uygun fiyat garantisi sunmaktadır.

  VastaaPoista
 6. It s a very useful page. Thank you. 96e68cf45c9c6fc6d99ab8a3210adac2
  imranli
  kesap
  sinop
  reyhanli
  kursunlu
  alaca
  aliaga
  atkaracalar
  camardi

  VastaaPoista
 7. It s a very useful page. Thank you. e3adb6bc5cf44111ca79aa9e8e471095
  osmaneli
  talas
  karabaglar
  cizre
  nusaybin
  omerli
  bayat
  hilvan
  resadiye

  VastaaPoista
 8. Congratulations on your article, it was very helpful and successful. ddffa5f4c9a65052f3666c9ed3ac5392
  sms onay
  website kurma
  website kurma

  VastaaPoista
 9. Thank you for your explanation, very good content. d5f91cf378d6dafb6a1fb8b720739e5f
  define dedektörü

  VastaaPoista
 10. Se on upeaa tietoa moderneista ja urbaaneista juhlapaikoista ympäri maata.
  Pidin erityisesti kolmannesta sen upeasta pöytäkoristeesta.

  VastaaPoista
 11. Se on upeaa tietoa moderneista ja urbaaneista juhlapaikoista ympäri maata.
  Pidin erityisesti kolmannesta sen upeasta pöytäkoristeesta.

  VastaaPoista