Arvonta: Voita lahjakortti Hotel Haveniin

Iso kiitos kaikille, jotka ovat ehtineet jo osallistua blogini synttäriarvontoihin. Todella mahtavaa, että osallistumisia on tullut jo tähän mennessä niin paljon. Tämä varmasti edesauttaa, että jatkossakin voidaan keksiä jotakin pientä hauskaa teidän lukijoiden iloksi :)

Tänään on vuorossa viimeinen arvonta, joka päättää blogini synttäriviikon. Muistakaahan kuitenkin,  että kaikkiin näihin voi osallistua vielä reilun viikon verran. Viimeisestä ylläristä paljastuu jotakin ihanaa ja todellista luksusta. Voittaja pääsee nimittäin nauttimaan puolisonsa kanssa Hotel Havenin pehmeistä lakanoista.

Haven on valittu maailman parhaimmaksi hotelliksi Small Luxury hotelliketjuun kuuluvien hotellien keskuudessa. Hotelli tarjoaa sivujensa mukaan asiakkailleen lämminhenkistä kodikkuutta, eksklusiivista viihtyvyyttä ja korkealuokkaisia palveluja vaativampaankin makuun. Jokainen täällä majoittunut voi varmasti allekirjoittaa nämä todeksi! Haven sijaitsee aivan Helsingin kauppatorin tuntumassa, joten osasta huoneita löytyy myös upea merinäköala. Omakohtaisia kokemuksiani hotellista voit käydä lukemassa aikaisemmasta postauksestani.


Hotel Haven arpoo kanssani nyt yhdelle onnekkaalle lahjakortin, joka oikeuttaa yhden yön yöpymiseen Hotel Havenin Lux -huoneessa vapaavalintaisen viikonloppuna pe-su välillä. Lux huoneet ovat hotellin suurimpia huoneita, ns. junior suiteja. Kyseistä huonetta kuvaillaan hotellin sivuilla seuraavasti

Kun vaadit huoneeltasi paljon, avara ja tunnelmallinen Lux on täydellinen valinta. Jopa 50 m2 suuruisissa huoneissa rentoudut ja nautit ylellisten yksityiskohtien luomasta kokonaisuudesta.

Lahjakortti on siis aika oivallinen käyttää hääyön viettoon. Jos et vaikuta pääkaupunkiseudulla, niin ei huolta. Voit silti osallistua ja voittaessasi ottaa vaikkapa varaslähdön häämatkalle ja käyttää lahjakortin yöpymällä ennen lentoa yhdessä hotellin tyylikkäimmäissä huoneessa. Tai ehkä haluatte pientä luksusta arjen puurtamiseen ja suunnata viikonlopun viettoon pääkaupunkiseudulle. Sinä päätät!


Hotelli Havenin lahjakortin arvontaan osallistut kertomalla milloin ja millaiseen tilaisuuteen sinä käyttäisit lahjakortin. Nyt on myös oiva tilaisuus kertoa mistä haluaisit lukea blogissani enemmän, mihin toivot ideoita yms. Muistathan jättää toimivan sähköpostiosoitteen, jotta saan sinuun yhteyden voiton osuessa kohdalle. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 6.3.2016 klo 24.00. saakka. Mikäli en tavoita voittajaa 2 viikon sisällä arvonnan suorittamisesta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Tämän postauksen kuvat ovat otettu Style-huoneesta, mutta voit käydä kurkkaamassa kuvia ja lisätietoja Lux-huoneesta hotellin sivuilta.
Jos hääyöasiat on vielä hoitamatta, kannattaa samalla kurkata tarjolla olevat hääyöpaketit. Aina on mahdollista pyytää myös omiin tarpeisiinne räätälöityä hääyöpakettia valmispakettien ulkopuolelta.

Onnea kaikille arvontaan tasapuolisesti! :)

Postaus toteutettu yhteistyössä Hotel Havenin kanssa.


169 kommenttia:

  1. Oi, kerran olen kyseiseen hotelliin päässyt käymään, ja jätti ehdottomasti kaipuun päästä uudelleen ihan yöksi.

    Mentäis yhdessä poikaystävän kanssa viikonloppuna hemmotteluun. Häät ei ole vielä ajankohtaista, mutta 7 vuoden seurustelu on opettanut, että tämmöset pienet irtiotot tekee hyvää :)
    manteli@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Menimme äsken kihloihin, ja miehelläni on kuukauden päästä synttärit. Olen ajatellut näitä molempia juhlistaa pitämällä pienimuotoiset yllätysjuhlat miehelleni. Olisi ihanaa päästä tämän lisäksi yllättämään hänet ihanalla hotelliyöllä, koska en malttaisi odottaa häämatkaan asti tällaisten luksusjuttujen kanssa, mutta budjetin takia on valitettavasti pakko.

    bloggen@hotmail.fi

    VastaaPoista
  3. Meidän hääpäivä viime vuonna meni vähän ohi :D Käyttäisin lahjakortin tämän korjaamiseen. Olen yksityiskohtien ihminen, joten olisi kiva lukea esimerkiksi miten jo kutsua hyödyntämällä voidaan tuoda juhlien teema hienovaraisesti esille.

    VastaaPoista
  4. Oi, näyttää niin hienolta!
    Olemme menossa elokuussa naimisiin ja hääbudjetti lohkaisee jo liiankin suuren palan meidän häämatkastamme, jonka takia häämatkakohteemme on omatoimi vaellusreissu suomessa :) Eli voisimme lähteä täältä Pohjanmaalta pääkaupunkiseudulle vaeltamaan ja viettämään romanttista yötä hotellissa :)

    Blogisi on todella ihana enkä osaa sanoa, miten sitä lähtisi parantelemaan! :)

    nonurmi(at)gmail.com

    VastaaPoista
  5. Olemme yöpyneet Havenissa muutaman kerran ja hääyömme vietämme myös siellä. Ehkä lahjakortti menisi hääyöhön tai sitten saisimme ihanan tekosyyn yöpyä Havenissa esimerkiksi vuosipäivän aikoihin.

    tahtovatkovasti@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Oi olisi ihanaa viettää tuolla pikaloma ihan kahdestaan.

    Sinulla on niin ihana blogi, etten edes osaa sanoa mitä siinä pitäisi olla lisää. telluk (♡)gmail.com

    VastaaPoista
  7. Emme ole vielä koskaan ollut mieheni kanssa missään kahdestaan. Ei laivalla, ei romanttisia lomia tai muita. Yhdessäolo vuosia takana kolme ja häät ensivuonna. Käyttäisin tämän joskus kesällä/syksyllä yhteisen kiireisen arjen katkojana.

    Lottis-91@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Oi, tämä olisi aivan mahtava juttu, nimittäin meillä on hääyö vielä varaamatta, joten käyttäisin lahjakortin ehdottomasti siihen :)

    Tykkään blogistasi juuri tällaisena, joten en ole osannut kaivata mitään vähemmän tai lisää!!

    habeliini@netti.fi

    VastaaPoista
  9. Rentoutumisvkl varten! :)

    Inka.veijalainen@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Käyttäisin lahjakortin tulevan aviomieheni yllättämiseen. Molemmilla kevät on tosi kiireistä aikaa koulun ja töiden kanssa, joten rentoutuminen 6. vuosipäivän merkeissä olisi paikallaan. :) Tämmöiset paot arjesta tekee parisuhteelle todella hyvää!

    nakatsu@live.fi

    VastaaPoista
  11. Olisi täydellinen paikka viettää hääyötä. Sijaintinsa puolesta myöskin täydellinen, sopivan lähellä kauppatoria josta lautta Suomenlinnaan lähtee. :)

    jonna-nieminen@hotmail.fi

    VastaaPoista
  12. Emme ole koskaan yöpyneet hotelli Havenissa, mutta olen haaveillut joskus yöpyväni heillä junior suitessa. Mikäli voittaisimme arvonnassa, käyttäisimme sen ehdottomasti häidemme jälkeen eli tammi-helmikuussa 2017. Olisi upeaa lähteä esimerkiksi heiltä suoraan lentokentälle ja häämatkalle.

    kirsikka_88@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Rentoutumista varten. Lähtisimme sinne yhdessä tulevan aviomiehen kanssa. Kummallakin todella kiireinen arki, joten ois mukava päästä rentoutumaan!

    Sarauu1@hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Tämä olisi täydellinen paikka viettää hääyötä elokuussa 2017 :)<3 sallakk (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Oi, mikä arvonta! Onnittelut blogisynttäreiden johdosta. Me olemme varanneet jo hääyölle hotellin, mutta emme ole heti lähdössä häämatkalle niin voisimme hakea hieman luksusta arkeen viettämällä yön tuolla LUX-huoneessa! :)

    VastaaPoista
  16. Jouduimme siirtämään häitämme, sillä mies jäi odottamatta työttömäksi. Kauhea stressi molemmilla tällä hetkellä, joten tää olis aivan mahtava rentoutus arjen keskellä.legendaarinen_enkuli@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Menemme naimisiin tämän vuoden lokakuussa ja tämä olisi täydellinen paikka viettää hääyötä.
    jesuiita@hotmail.com

    VastaaPoista
  18. Hotel Haven on ollut meidän haaveissa jo pitkään, toivoisimme pääsevämme sinne viettämään hääyötä!

    VastaaPoista
  19. Käyttäisin lahjakortin hääyön viettämiseen :) caroline.ravskar@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Omaan hääyöhön on vielä jonkun verran aikaa, joten ennen sitä käyttäisin lahjakortin kuudennen vuosipäivämme juhlistamiseen!

    sini_kauno@luukku.com

    VastaaPoista
  21. Tämä olisi täydellinen hääyötämme varten! Mieheni on belgialainen ja pidämme pienet häät Helsingissä. Hääyö olisi mahtava viettää Hotel Havenissä, sillä mieheni on kuitenkin loppujen lopuksi Suomessa 'turisti' eikä keskeinen sijainti, luksus ja mahdollinen näköala olisi yhtään hullumpi kokemus. Olisipa hänellä jotakin kerrottavaa tuttavilleen hääyöstä Belgiassa ;) myo(a)dynawatt.fi

    VastaaPoista
  22. Omat kokemukseni pääkaupunkiseudun hotelleista rajoittuvat lähinnä omppuhotelleihin, joten mikä olisikaan sen ihanampaa kuin kaapata tuoreehko aviomies kainaloon ja suunnata nauttimaan Helsingin kulttuuritarjonnasta, luksushotellin lakanoista sekä etelässä asuvien ystävien harvinaisesta seurasta jonakin viikonloppuna. purppurasade@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Käyttäisin lahjakortin hääyöhön, mikäli voimassaoloaikaa riittää 2017 vuodelle. Muutoin käyttäisimme sen varmasti luksustreffipäivään tai vaikka -1 hääpäivänä.:)

    sari.m.pehkonen@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Meillä on jo hääyö varattuna, mutta kesällä odottelee myös suhteen 10-vuotispäivä. Tuohon emme ole raaskineet suunnitella suurempia juhlallisuuksia, kun häät seuraavat jo kuukauden päästä. Luksusyö hotellissa olisi mieletön tapa juhlia, omassa rakkaassa kotikaupungissa :) noorastenholm@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Meillä on ollut ihan älyttömän raskas ja uuvuttava syksy ja talvi. Miehellä on ollut ihan älytön kiire töissä ja minä väänsin gradua ja aloitin työskentelyn tammikuun alussa. Molemmilla on pinna ollut "hiukan" kireällä, eikä kiukuttelulta olla vältytty. Hääyöpaikka on jo varattu mutta olisi ihanaa päästä vielä ennen häitä rentoutumaan ja viettämään
    rauhallista viikonloppua yhdessä!
    siiri.jaaskelainen@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Me mennään elokuussa naimisiin Tampereen suunnalla ja anopin häitä juhlitaan siitä kolmen viikon päästä Helsingissä, olisi ihanaa päättää tämä meidän perheen hääsesonki luxus hotelli yöhön! Siihen siis lahjakortin käyttäisin.

    vilma.vainiola@hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  28. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  29. Hotelli Haven on ollut mun toivelistalla hääyöpaikaksi. Kesäkuun eka viikonloppu vietetään häät Suomenlinnassa josta olisi sitten lyhyt matka Haveniin. Pe-la yö viettäisin kaasojen kanssa ja sviitti olisi siinä erinomainen paikka kaunistautumiselle.

    VastaaPoista
  30. Heinäkuussa on häät, syksyllä olisi kiva päästä miehen kanssa kahden hotelliin. Meillä on yksi tytär ja todella harvoin kahdenkeskistä aikaa kun lapselle ei oikein ole hoitajia. Yö hotellissa olisi todellista luksusta! :)
    matilda.ra@hotmail.com

    VastaaPoista
  31. Heinäkuussa on häät, syksyllä olisi kiva päästä miehen kanssa kahden hotelliin. Meillä on yksi tytär ja todella harvoin kahdenkeskistä aikaa kun lapselle ei oikein ole hoitajia. Yö hotellissa olisi todellista luksusta! :)
    matilda.ra@hotmail.com

    VastaaPoista
  32. Käyttäisin lahjakotin häidemme aikaan elokuussa, sillä jomman kumman on paettava kotoa ennen häitä. Voisin pukeutua ja laitautua hotellissa ennen hääjuhlaamme.
    tiina.torkkola at gmail.com

    VastaaPoista
  33. Hääyöksi sijainti on hieman liian kaukana, mutta antaisin lahjakortin lahjaksi tulevalle aviomiehelleni. Ja jos häämatkalle lähdetään, olisi ihana idea viettää ensin yö hotellissa :)
    Blogistasi olen saanut paljon inspiraatiota tuleviin häihin, kiitos!

    mira.k@hotmail.fi

    VastaaPoista
  34. Mennään naimisiin heinäkuussa ja tää olis ihan mahtava viettää hääyötä tuolla :)
    Mariella@wippies.com

    VastaaPoista
  35. Mikä hotelliyö tilaisuus! Itse käyttäisimme lahjakortin extra ihaniin treiffeihin, tai ehkä yllä olevan morsiamen tavoin häitä edeltävään yöhön. Tuntuu kuitenkin että olisi kivaa saada sulhanen mukaan nauttimaan pienestä arjen luksuksesta. Muutoin blogissasi lukisin mielelläni hääkattauksista, tai tämän vuoden hauskoista polttari ideoista :)

    VastaaPoista
  36. Ja ainiin sposti, maria.wahlstedt@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Juhlimme hääpäivää pyöreillä kymmenvuosilla pääsiaäien aikoihin. Tämä hotelli on arjen luksusta ja siellä olisi upea juhlia kahden kesken.
    tarjaksi@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Oi tämä on juuri mitä tarvitsemme!
    Elämämme on ollut viimeisen puolen vuoden aikana kiireistä aikaa. Työt ovat veroittaneet yhteistä aikaamme niin, että tulevan aviomiehen kanssa ei olla nähty kuin muutaman kerran viikossa.
    Aina nähdessä saa tarkistaa että kukas tuo mies onkaan :DD Työkiireiden lisäksi olemme suunnitelleet kesähäitämme, ja kun siinä ei olisi vielä tarpeeksi, olemme olleet keskellä talonrakennusprojektia. Olisi ihanaa pyyhkiä sahanpurut pois punteista ja köllähtää puhtaisiin, pehmeisiin lakanoihin yhdessä rakkaan kanssa. Ainiin, talo valmistui keskiviikkona ;)
    -Tiina

    tiina-jalonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  39. Apua, ihana palkinto! Hotellihuone tulisi käyttöön ehdottomasti häiden jälkeen, kun kiire ja stressi ovat helpottaneet. Emme ajatelleet lähteä heti häiden jälkeen häämatkalle, koska uuden työn aloittamisen jälkeen lomaakaan ei ole. Tällainen paketti olisi kyllä hyvä rentoutumiskeino ja voisimmepa startata tällaisen yön jälkeen vaikka pienelle viikonloppureissulle ulkomaille :)

    Minä tykkään lukea blogista eniten pieniä, oivaltavia vinkkejä, jotka ovat itse toteutettavissa. Kattausideat ja muut koristeluideat ovat ne, joiden takia tänne aina tulen. Ja tietenkin tyylikäs ulkoasu ;)

    anni.maliniemi@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Olemme avopuolisoni kanssa molemmat pienen irtioton tarpeessa emmekä ole kumpikaan yöpyneet kyseissä hotellissa. Olisi ihana päästä viettämään aikaa kaksistaan kodin ulkopuolella.

    sanssu-@hotmail.com

    VastaaPoista
  41. Käyttäisin lahjakortin syyskuun puolivälissä hääyön viettoon. Kustannussyistä olemme suunnitelleet menevämme "vain" kotiin, mutta tämä olisi ihan unelmien täyttymys! rita.nyberg (at) outlook.com

    VastaaPoista
  42. Käyttäisin lahjakortin häämatkaa varten, kun jo Helsinkiin on täältä meiltä jo niin hurjan pitkä matka että ei olisi pahitteeksi pysähtyä ensin rauhoittumaan Helsinkiin ja sitten jatkaa matkaa rahatilanteen mukaan mahdollisesti pidemmällekin! Ollaan muutenkin miehen kanssa ihan hotelli-intoilijoita, ja olisi kiva päästä kokemaan Haven, sillä siitä on kyllä tullut jo haaveiltua monet kerrat! Opiskelijabudjetilla on vain usein tyydyttävä halvimpaan vaihtoehtoon, mutta jospa sitä kuitenkin Haveniinkiin joskus pääsisi vaikka voitto ei sattuiskaan kohdalle! :)

    elli.ps@hotmail.com

    VastaaPoista
  43. Veisin tulevan aviomieheni -1 vuotishääpäivämatkalle Helsinkiin 5.8.2016. Omat häämme ovat siitä tasan vuoden kuluttua, 5.8.2017 <3

    ainom.hakala@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Olisipa kaivattu irtiotto päästä tulevan mieheni kanssa hengähtämään noin ihaniin puitteisiin! :) Elokuisten häidemme suunnittelut, yrittäjämieheni työkiireet ja minun opinnäytetyöstressi, kaikki tälle yhdelle keväälle...kaikki irtaantumiset arjesta ovat lämpimästi tervetulleita :)

    minnik83@hotmail.com

    VastaaPoista
  45. Käyttäisin tämän vuoden puolella laatuajan takaamiseksi pyolison kanssa. Aikaa on arjen keskellä niin vähänrauhalluseen yhteiseen olemiseen, varsinkaan noin hienoissa puitteissa. Etenkin kun rahat on tiukilla kun itse opiskelen vielä 😊

    VastaaPoista
  46. Olisi ihana yllättää tuleva mieheni rentoutus lomalla helsingissä ja samalla viettää meidän molempiem 30v synttäreitä.lähtisimme kerrankin kahdestaan treffeille vähän kauemmas koti kaupungista :)

    VastaaPoista
  47. Mentäisiin miehen kanssa kesällä minibreikille. On ollut kiireinrn syksy ja talvi ja olisi kiva ottaa vähän ihan sitä omaa aikaa ... :)

    VastaaPoista
  48. Kun kaksi aikuista, molemmat koko ikänsä sinkkuna ollutta tapaa toisensa 40-vuotiaina, ei enää ole kiire minnekään vaan voi rauhassa nauttia uudesta elämänvaiheesta. Tätä uutta elämänvaihetta on kuitenkin kestänyt jo jonkin aikaa ja minulla meni hermot, eli aion kosia karkauspäivänä, ensi maanantaina 29.2.2016 :)

    Jos vastaus on myönteinen, naimisiin mennään ihan kahden kesken sitten kun se molemmista oikealta tuntuva hetki tulee. Se voi tulla jo ensi kuussa tai ensi vuonna ja hääyö olisi silloin mukava viettää jossain muualla kuin kotona. Jos taas vastaus tulee hamekankaan muodossa, menisin hotelliin kaverini kanssa viettämään tyttöjen viikonloppua :)
    skvattram (a) outlook . com

    VastaaPoista
  49. Käyttäisin lahjakortin hääyöhömme. Meillä on häät 23.7.2016 <3

    Mielestäni blogisi on hyvä näin, kirjoitat kattavasti aiheesta kuin aiheesta ja se on minun mieleeni. :)

    Silkkiniityn@gmail.com

    VastaaPoista
  50. Jälleen kerran mahtava arvonta! Hääyötä emme pääsisi viettämään Haveniin, sillä vietämme häät pohjanmaalla. Asumme kuitenkin pääkaupunkiseudulla, joten tavallinen viikonloppu muuttuisi luksus viikonlopuksi tällä huipulla tilaisuudella! :) nelli.portin@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Koska vietämme hääyön Tampereella, tämä olisi ihana kihlapäivän yllätys ennen häitä :) Mapeliini

    VastaaPoista
  52. Ehdottomasti juuri hääyön viettoon käyttäisin lahjakortin. Hyvin arvosteltu hotelli, niin olisi unelma päästä viikonlopun viettoon sinne!

    b.ansku@hotmail.com

    VastaaPoista
  53. Olen ihastellut hotellin nettisivuja ja käyttäisin lahjakortin ehdottomasti hääyöhömme elokuussa♡

    rrosss.rk@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Meillä sulhasen kanssa molemmilla kävi yt-neuvotteluiden kanssa huonoin mahdollinen tuuri, ja työttömyysputki odottelee kuukauden päästä, 4 kuukautta ennen häitä. Mun alalla töitä on lähinnä pk-seudulla, ja miehen alalla Uudellamaalla on työntekijöistä kova ylitarjonta. Varaudumme jo siihen, että häämatkabudjetti täytyy käyttää muihin asioihin, joten lahjakortin käyttäisin siis korvaamaan tuon menetyksen.

    Tanjakatainen@gmail.com

    VastaaPoista
  55. Oi ei tämä olisi täydellistä!! Olemme sulhoni kanssa molemmat opiskelijoita ja keksin heti monta ideaa hotelliyölle!!

    Ekana mieleen tuli tietty hääyö. Olemme suunnitelleet säästösyistä yöpyä ihan vaan kotona, mutta olisihan hotelli ihan unelma!! <3 Toinen vaihtoehto olisi käyttää lahjakortti nyt loppukeväästä ennen häitä. Olen tämän lukuvuoden ollut hyvin kiireinen ja sressaantunut opintojen valmistumisen vuoksi, ja kaiken tämän uurastuksen vuoksi laatuaika rakkaan kanssa on jäänyt harmillisen vähälle. Hotelliyö olisi ihanaa luksusta tämän jälkeen ja ihana rentoutus ennen häävalmistelujen loppuspurttia! Tulisi kyllä enemmän kuin tarpeeseen tämä palkinto..

    anmalas@utu.fi

    VastaaPoista
  56. Olemme lähdössä ennen häitämme treenileirille Portugaliin ja lennot lähtevät niin aikaisin, että täytyisi majoittua jossakin Helsingissä. Tämä tulisi siis todella tarpeeseen! Voi kunpa arpaonni suosisi! <3

    tanaanhuomennaikuisesti@gmail.com

    VastaaPoista
  57. Ai että, no tälle kyllä tulisi lapsiperheen arjen vastapainona tarvetta! Saisi hetkeksi keskittyä vain puolisoon ilman, että joutuu tarkkailemaan kuuluuko lastenhuoneesta köhinää, kitinää tai kolinaa. Ei olisi lainkaan huono homma tämä!

    Ps. Vinkkasin blogisi synttäriarvonnoista myös oman blogini puolella, toivottavasti ei haittaa! :)

    sayneverblog@blogspot.com

    VastaaPoista
  58. Aivan ihastuttava hotelli! Elämässä on viime aikoina ollut hieman alamäkeä, joten hotelliyö toisi mukavaa piristystä elämään! En tiedä, tarvitseeko hotelliyötä varten olla sen suurempaa syytä kuin rentoutuminen ja elämästä nautiskelu, ne riittäisivät mulle. Ja oon varma, että Hotelli Haven olisi täydellinen paikka tälle suunnitelmalle! Ehkä pieni shoppailureissu ja hyvä ruoka siihen lisäksi, niin miniloma olisi täydellinen!
    terveisin Lomantarpeessa (miianblogi(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  59. Edelliseen viestiin korjaten miianblogi(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  60. Menisin kesäkuussa mieheni kanssa.hääpäivämme on ollut kesäkuussa. Ihanaa olisi päästä . Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Oi,tämä hotelli jos joku olisi ihana loppu ihanalle hääpäivälle ja ihana startti ihanalle häämatkalle! <3 en tiedä mitään mitä toivoisin lisättäväksi blogiisi,täällä on ollu niin kattavasti monen moista mistä on ollut hyötyä hääsuunnittelussa! :) kiitos siis siitä!
    heidimaria.koskela@gmail.com

    VastaaPoista
  62. Haven on yksi mahdollisista hääyökohteistamme. Vaihtoehtoisesti myös voisimme juhlia kihlojemme vuosipäivää tuolla. Jo pelkkä irtiotto arjesta ja laatuaikaa parisuhteeseen tekisi hyvää.

    On ja olisi kiva nähdä erityylisä häitä, miten 20-luvun häät suunnitellaan kutsukorteista koristeihin ja miten tämä onnistuu fiftari häissä tai jääteemaisissa. Miten voisi sotkea kahta tyyliä tyylikkäästi.

    T: rouvaroisto@gmail.com

    VastaaPoista
  63. Ehdottomasti mukana jälleen, olisi ihana mennä viettämään vain yhteistä aikaa kahdestaan avomieheni kanssa, sillä molemmilla on ollut ihan mieletön kiire töissä viime aikoina. Blogistasi tykkään lukea kaikista budjetti-vinkeistä, sillä suunnitelmissa olisi viettää pienen budjetin häät parin vuoden päästä :)
    hanna1.purr@gmail.com

    VastaaPoista
  64. Hääyöpaikka vielä uupuu :)

    eli_sa90@hotmail.com

    VastaaPoista
  65. Airiina
    Meillä tulee pääsiäisenä täyteen 5 vuotta naimisissa ja sen juhlistamiseen aikoisin käyttää lahjakortin ja yllättää mieheni.

    aiholapp(at)uusikaupunki.fi

    VastaaPoista
  66. Olemme menossa naimisiin elokuussa Tampereella, mutta suuntaamme lyhyelle viikonloppuhäämatkalle, johon tarkoitukseen tämä sopisi täydellisesti!
    aino.lehmus@gmail.com

    VastaaPoista
  67. Pääsisin kerrankin viettämään laatuaikaa puolisoni kanssa kesken kiireisen pikkulapsi-arjen!

    arjenmiljonaari@gmail.com

    VastaaPoista
  68. Lähtisin rakkaan kanssa viettämään vuosipäivää kerrankin oikein tyylillä :)


    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  69. Käyttäisin ehdottomasti lahjakortin hääyöpaikkana! Kesällä häät <3
    hanna.vettenniemi@outlook.com

    VastaaPoista
  70. Viettäisimme miehen kanssa varmasti ihanan vuosipäivän Helsingissä <3
    Saara779@hotmail.com

    VastaaPoista
  71. Viikonloppuhemmotteluun poikaystäväni kanssa tänä keväänä :)
    Etäsuhteen takia pystymme viettämään aikaa poikaystäväni kanssa vain viikonloppuisin. Hotelliyö Havenissa toisi ihanaa kaivattua yhteistä aikaa - luksuksella :)

    ainooz(at)netti.fi

    VastaaPoista
  72. Käyttäisin rentoutumis hetkeen hääkiireiden keskellä ja viettäisimme samalla tulevan miehen syntymäpäivää 14.5 <3
    honkanenmilla@hotmail.com

    VastaaPoista
  73. Käyttäisin lahjakortin viikonloppuhemmotteluun mieheni kanssa tänä keväänä ennen esikoisemme syntymää huhtikuussa. Olisi ihana päästä vielä kerran nauttimaan yhdessä ja pois arjen tuoksinnasta ennen pikkuisen saapumista <3

    vilhelmiina.mikkola (at) gmail.com

    VastaaPoista
  74. Voitas käydä arkea piristämässä ehkä ilman suurempia syitä tai sitten kesällä -1 hääpäivää fiilistelemässä.
    Hotelliyö olis luksusta ja sais keskittyä vaan toisiinsa ja herkutella rauhassa yhteisen aamiaisen :) - partanenannariina@gmail.com

    VastaaPoista
  75. Käyttäisin lahjakortin hääyötä seuraavaan yöhön, koska itse hääyö jää vähän askeettiseksi. Olemme kauempaa ja olemme lähdössä häämatkalle Helsingistä , joten tuo sopisi ihanasti matkalle lähtöä edeltäväksi yöksi :)

    tiinaheikkil@gmail.com

    VastaaPoista
  76. Tällä juhlistettaisiin hääpäivää <3
    Ikinä ei olla oltu kahdestaan missään hotellissa.
    piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  77. Juhlisin siellä puolison kanssa ensi kesän hopeahääpäiväämme!

    mimppu1@gmail.com

    VastaaPoista
  78. Juhlisin siellä puolison kanssa ensi kesän hopeahääpäiväämme!

    mimppu1@gmail.com

    VastaaPoista
  79. Olisi ihana yllättää mieheni tällaisella <3 yhteistä aikaa on aina liian vähän. millaturunen@hotmail.fi

    VastaaPoista
  80. Vuosipäivän juhlistamiseen olisi täydellistä �� <3 piupauuu@gmail.com

    VastaaPoista
  81. Minulla ja miehelläni tuli 20 vuotta avioliitossa täyteen viime kesänä. Emme päässeet sitä juhlistamaan viime kesänä, monenlaisten työ ym. esteiden vuoksi. Haluaisin juhlistaa mieheni kanssa 20 yhteistä vuotta ihanassa paikassa ja muistella yhteisiä vuosia sekä suunnitella ihanaa tulevaisuutta. Hotelli Haven olisi juuri sopiva paikka tuomaan elämäämme juhlaa arjen keskelle.

    tuija.ylitalo@phnet.fi

    VastaaPoista
  82. Viettäisin mieheni kanssa kaupunkiviikonlopun :)! Varsinkin nyt kun kevät tekee tuloaan, ei toisaalta malta lähteä minnekään, mutta sitten kun on hyvä syy lähteä, on pieni reissu aina piristävä :)!
    elisa.tuusa(at)gmail.com

    VastaaPoista
  83. Me ollaan menossa miehen kanssa heinäkuun alussa naimisiin, ja häiden suunnittelun lisäksi pyöritämme vauva-arkea ja omakotitalon rakennusprojektia, joten käyttäisin lahjakortin arjesta irtaantumiseen kevään aikana, jolloin saataisiin nauttia miehen kanssa ihan kahdestaan aikaa!

    Blogista lukisin mielelläni esimerkiksi teemoihin liittyen vielä lisää. Vaikea keksiä, kun kirjoituksesi ovat niin hyviä jo nyt! :)

    Jenna_laitinen(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  84. Käyttäisin lahjakortin arjen luksusyllärinä miehelleni :)

    orange23(at)netti.fi

    VastaaPoista
  85. Ihana palkinto! Meidät vihitään elokuun alussa ja käyttäisin palkinnon varmaankin romanttisiin kaupunkitreffeihin häiden jälkeisellä viikolla, kun ei vielä tiedetä millon päästään häämatkalle :)

    emmi.koskinen@utu.fi

    VastaaPoista
  86. Kerrankin päästäisiin miehen kanssa kahdestaan viettämään hääpäivää ja muistelemaan vuosien takaisia häitämme <3 Viime aikoina ollut niin hektistä, että piristys tulisi tarpeeseen :)
    nelliina(@)Yahoo.com

    VastaaPoista
  87. Oi tämmönen luksusirtiotto mulle ja tulevalle aviomiehelle ois ihan mahtava vaikka kesällä kun häähömppä valtaa kalenteria :)
    maij-u@hotmail.com

    VastaaPoista
  88. Olisi ihanaa pästä mieheni kanssa kahdestaan rentoutumaan ja viettämään romanttista vuosipäivää.
    sinilintu_(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  89. Tuo tulisi ehdottomasti hääyöhön käytettyä tulevana kesänä! Olisi unelma!riikka.myyrylainen@gmail.com

    VastaaPoista
  90. Hennajenniina
    Mieheni kanssa rentouttava hetki olisi nyt tarpeen, hieman irti arjen kiidosta, ihan vain kahdestaan.

    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  91. Käyttäisin lahjakortin yllätyksenä tulevalle miehelleni, olemme menossa hänen lempibändinsä keikalle Helsinkiin ja yöpaikka uupuu vielä...
    laeglas_@hotmail.com

    VastaaPoista
  92. Yllättäisin tulevan aviomieheni vuosipäivänämme. Tai vaihtoehtoisesti palkitsisin kovasta työstä, jonka hän on tehnyt Pelastusopistoon hakemisen innoittamana. Joka tapauksessa, mieheni yllättäisin. :)
    milja.sini@gmail.com

    VastaaPoista
  93. Kävisin mieheni kanssa vähän rentoutumassa :)
    suvi.vikholm(a)luukku.com

    VastaaPoista
  94. Haluaisin yllättää mieheni, sillä kahdenkeskistä aikaa ei ole pienen lapsen vanhemmilla juuri ollenkaan tarjolla. Tämä toisi romantiikan taas todella mukaan kuvioihin <3 Blogista on kiva lukea mm. hääkampaus-vinkkejä, kattausvinkkejä erilaisiin pöytiin jne.
    ansku_66@hotmail.com

    VastaaPoista
  95. Oi, meillä miehen kanssa 2-vuotispäivä tulossa, ehdottomasti silloin käytettäisiin! :)

    mimyy93@gmail.com

    VastaaPoista
  96. Miehen syntymäpäivänä voitaisiin mennä vähän nauttimaan luksuksesta! :) pauliina.j.lappi@gmail.com

    VastaaPoista
  97. Ihana arvonta. Koska hääyö ei ole vielä ajankohtainen, käyttäisin lahjakortin rentoutumiseen puolisoni kanssa.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  98. Vau mikä ihana arvonta ja juuri ajankohtainen. Ollaan menossa naimisiin ensi kesänä kihlattuni kanssa. Meillä ei ole mitään hääyöpaikkaa tällä hetkellä ja asumme molemmat pk-seudulla. Tämä olisi mahtava lahja meille.
    riikkavu1@luukku.com

    VastaaPoista
  99. Ehdottomasti hääyötä varten menisi tällainen luksus juttu♡Blogisi on uusi tuttavuus ja en osaa mitään kaivata siihen uutta,ihana!��

    VastaaPoista
  100. Ehdottomasti hemmottelu viikonloppu kesälle, kun juhlistamme 10-vuotista taivaltamme. Muutenkin parisuhteen aika erittäin kortilla, kun yhdistää lapsiperhe arjen, kokopäivätyöt, ammattikorkeakoulu-opinnot ja harrastukset. Ei tahdo jäädä aikaa sen parisuhteen hemmottelulle. rantanenannemari@gmail.com

    VastaaPoista
  101. Tämä olisi aika hieno tapa juhlistaa tuoretta kihlausta :)
    En osaa toivoa blogiin lisää, koska hyvän blogin idea on juuri se, että blogisti kirjoittaa siitä, mikä häntä kiinnostaa
    kristapasm(at)gmail.com

    VastaaPoista
  102. Oi mikä ihana arvonta! :) Käyttäisin tuon ehdottomasti syyskuussa hääviikonloppuna! Perjantaina yöpyisin sulhasesta erossa itsekseni, aamulla heräisin ja laittautuisin rauhassa ja hääjuhlan jälkeen päästäisi tuoreen aviomiehen kanssa rentoutumaan kerrankin ihan kahdestaan, ilman lapsia :) miramariia.heinonen@gmail.com

    VastaaPoista
  103. Ehdottomasti ennen häitä hetkeksi huilimaan Hotel Haveniin! Pieni tauko kaikesta stressaamisesta ja järkkäämisestä tekisi hyvää!
    elina.porrassalmi@gmail.com

    VastaaPoista
  104. Häitä juhlimme eri paikkakunnalla, mutta 10v vuosipäiväämme juhlisimme tuolla kauniissa hotellissa :)

    anu.e.hanninen@gmail.com

    VastaaPoista
  105. Menemme tämän vuoden elokuussa naimisiin ja hääyöpaikka on vielä auki, käyttäisin voittamani lahjakortin ehdottomasti siihen. Yhteistä matkaa on jo takana 8 vuotta ja olisi ihanaa saada luxus yö hääjuhlan lopuksi, jossa voisimme ihan vain rentoutua ja rauhottua <3

    dmfhao@utu.fi

    VastaaPoista
  106. Käyttäisimme hotelliyön ennen elokuisia häitä rentoutumiseen. Häästressi vie kyllä voimia! :) MinnaAarnio@hotmail.com.

    VastaaPoista
  107. Käyttäisin lahjakortin kohta pyöreitä vuosia täyttävän mieheni yllätyshemmotteluun! nautiskellen.blogi@gmail.com

    VastaaPoista
  108. Käyttäisin lahjakortin yhteiseen hemmotteluaikaan mieheni kanssa, joka ollut kortilla erityislapsemme syntymän jälkeen. kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  109. Käyttäisin lahjakohtin yksinkertaisesti hemmotteluun seuraavan Suomen visiitin yhteydessä!!! juhevu@utu.fi

    VastaaPoista
  110. Oi! Täällä olisi ihana viettää hääyö 2.7.2016!
    eerika.pusenius@gmail.com

    VastaaPoista
  111. Onpa kiva! :)<3 Käyttäisin lahjakortin rentoutumiseen tuoreen aviopuolisoni kanssa ennen häämatkalle lähtöä. slaaj@luukku.com

    VastaaPoista
  112. Häät syyskuussa ja hääyömajoitus hakusessa. Tämä olisi loistava!!! ainojatimo2016@gmail.com

    VastaaPoista
  113. Olen parhaan ystäväni kaasona ja antaisin tämän yllätyksenä hänelle sekä sulholleen, sillä heillä ei ole vielä yöpaikkaa hääjuhlan jälkeen. Toivottavasti onni potkaisee ja pääsen yllättämään heidät :) annlaak@gmail.com

    VastaaPoista
  114. Lähdemme häämatkalle Karibialle ensi vuoden alussa, hemmotteluyö ennen pitkää lentoa olisi enemmän kuin ihana <3 mari_inkinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  115. Jos voittaisimme tämän lahjakortin, järjestelisimme keväällä ehdottomasti meidän kahden viikonlopun pääkaupunkiseudulle, johon voisimme yhdistää myös kylpylärentoilua ja vaikkapa skumppalasit Stockan alakerrassa - kerrassaan ihana syy lähteä pois Itä-Suomesta hakemaan kahdenkeskeistä laatuaikaa :)

    loveisamillionlittlethings@gmail.com

    VastaaPoista
  116. Lähtisimme mieheni kanssa viikonloppulomalle, ja nauttisimme ylellisestä yöpymisestä.
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  117. Vau mitkä jubileet käynnissä, onnea! Menemme naimisiin mieheni kanssa 2017 kesällä. Mies haluaisi panostaa hotelliin, joten Haven on listallamme yhtenä vaihtoehtona heti ensimmäisistä suunnitteluhetkistä lähtien. Olisipa mahtava todella päästä viettämään hääyötä Haveniin! :) (heidi.a.hanninen(a)gmail.com)

    VastaaPoista
  118. Avopuolison kanssa olisi ihana päästä täältä pohjoisesta käymään viikonloppureissulla ihan kahdestaan :)
    cherrycloud@luukku.com

    VastaaPoista
  119. Olemme menossa naimisiin keväällä 2017 ja lapsen takia häämatkalle suunnataan vasta myöhemmin. Olisikin mahtavaa viettää miniloma aivan kahdestaan noin loistokkaissa puitteissa ja nauttia vain toisistamme! helih44@gmail.com

    VastaaPoista
  120. Hotelliyö toisi valoa yli 10 vuotta sitten alkaneeseen sairastelukierteeseeni ja olisi hemmottelua myös miehelleni, joka on seissyt rinnallani koko ajan. Ehkä viettäisimme 4-vuotis hääpäivämme siellä?

    VastaaPoista
  121. Me ei vielä häiden jälkeen päästä häämatkalle lähtemään, mutta pieni viikonloppuloma olisi ihana. :)

    lillija@luukku.com

    VastaaPoista
  122. Käyttäisin lahjakortin hääyöhömme :)

    heidimalinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  123. Meillä on jo sviitti hääyötä varten, mutta viettäisin Havenissa häitä edeltävän yön ja valmistautuisin huoneessa häitä varten meikkaajan ja kampaajan avustuksella. Juhlapaikkamme on todella lähellä Havenia, joten hotellista kipaisisin vaivattomasti valokuvaukseen ja itse hääjuhliin.

    murphyslawofweddings@gmail.com

    VastaaPoista
  124. Haluaisin yllättää puolisoni hänen syntymäpäivänään. Puolisolleni on todella vaikea keksiä mitään uutta ja yllättävää lahjaksi, tämä olisi varmasti vähintään mielenkiintoista! T. iina k, iina.maija@gmail.com

    VastaaPoista
  125. Käyttäisin lahjakortin kun poikaystäväni palaa Suomeen oltuaan melkein vuoden vaihdossa. Olisi ihana viettää pitkän ajan jälkeen ensimmäinen yö kera tuollaisen luxuksen. elina.hakala@hotmail.fi

    VastaaPoista
  126. Koska vietimme hääyön vaatimattomasti aittassa, olisi ihanaa juhlistaa vuosipäivää ylellisellä hotelliyöllä.

    VastaaPoista
  127. Viikonlopun irtiotto kuulostaa taivaalliselta! Kyllä kelpaisi rankan ja kiireisen vuoden jälkeen. :) sonja05 at hotmail.com

    VastaaPoista
  128. Käymme säännöllisesti aviomieheni kanssa treffeillä ja nyt olisi oiva tilaisuus järjestää treffit , joihin kuuluu yöpyminen luksus hotellissa ! tiiakemppi(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  129. Haluaisin yllättää poikaystäväni järjestämällä hänelle ihanan viikonlopun Hotel Havenissa. Hotelliviikonloppu toisi luksusta arkeemme! veeraylitalo@hotmail.fi

    VastaaPoista
  130. Lahjakortti menisi mieheni yllättämiseen ja saisimme juhlia hääpäivää nro 12 hienoissa puitteissa! Tahtoo arjessa romantiikka unohtua näin monen vuoden jälkeen...

    VastaaPoista
  131. 9 vuotta yhdessä, 7 vuotta avoliittoa, kaksi lasta ja urat. Mutta ei juuri yhteistä aikaa. Tämä olisi MITÄ mahtavin tapa muistaa toista. Ja suhdetta. - heidi

    haidihaidi@windowslive.com

    VastaaPoista
  132. Yllättäisin mieheni hänen 30v syntymäpäivien kunniaksi :) Ja kahdeksannen alkaneen yhteisen vuoden kunniaksi. fevejii@gmail.com

    VastaaPoista
  133. Kyllä ehdottomasti järkkäisin miehelleni ihanan Helsinki-viikonlopun. Juuri keskustelimme, että olisi ihana lähteä minihotellilomalle, mutta tällä hetkellä roposet täytyy laittaa hääbudjetitin. :)

    keijukaismorsian@gmail.com

    VastaaPoista
  134. Vanhemmilleni on ensi kesänä 30-vuotis hääpäivä ja koska he ovat kovia tekemään töitä, eivätkä oikein koskaan ehdi rentoutua tarpeeksi niin antaisin lahjakortin ehdottomasti vanhemmilleni lahjaksi :) He eivät asu pääkaupunkiseudulla, mutta rakastavat Helsingissä vierailua niin tämä olisi juuri loistava tapa muistaa heitä.

    ansku.ja@hotmail.com

    VastaaPoista
  135. Käyttäisin lahjakortin kahdenkeskiseen aikaan mieheni kanssa 15v. hääpäivän kunniaksi.
    Minnaleena.martikainen (a) phnet.fi

    VastaaPoista
  136. Heippa, onpa ihana synttäriarvonta! Ehdottomasti käyttäisin tämän lahjakortin mieheni kanssa 1v-hääpäivän juhlistamiseen :) minkku87@hotmail.com

    VastaaPoista
  137. Rakkaani asuu Jenkeissä. Tällä tietoa näemme seuraavan kerran kesällä, joten sitten lähdettäis viettämään romanttista lomaa Helsinkiin. =)

    sannamaria77 at gmail.com

    VastaaPoista
  138. Rakkaan kanssa rentoutumaan =)
    marianna1 at luukku.com

    VastaaPoista
  139. Käyttäsin lahjakortin todennäköisesti yöhön ennen häälomalle lähtöä (meillä häät Jyväskylässä) tai heti sen jälkeen.

    mv.seppanen@gmail.com

    VastaaPoista
  140. Useasti olen haaveillut, että pääsisin tänne ihanaan hotelliin yöpymään. Nyt jos arpaonni suosisi, lähtisimme mieheni kanssa viettämään hääpäivää tuonne =). Mikä olisikaan sen ihanampaa kiireisen lapsiperhearjen vastapainona =).
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  141. Useasti olen haaveillut, että pääsisin tänne ihanaan hotelliin yöpymään. Nyt jos arpaonni suosisi, lähtisimme mieheni kanssa viettämään hääpäivää tuonne =). Mikä olisikaan sen ihanampaa kiireisen lapsiperhearjen vastapainona =).
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  142. Käyttäisin lahjakortin ylelliseen viikonloppulomaan ja irtiottoon kiireisestä arjesta.
    rrida@suomi24.fi

    VastaaPoista
  143. Käyttäisimme lahjakortin kesällä meidän kihlapäivän vuosipäivänä (tai siinä lähimain) viikonloppulomaan ja irtiottoon arjesta :) samalla myös hemmottelisimme toisiamme

    rosmarriini(a)gmail.com

    VastaaPoista
  144. Mentiin salaa naimisiin kahdestaan kesällä 2014 ja häitä juhlittiin ystävien kanssa viime syksynä. Nyt odotamme yhteistä pienokaista syntyväksi heinäkuussa ja irtiotto ennen sitä olisi enemmän kuin tervetullut. Meillä on kummallakin synttärit maaliskuussa, joten mikä olisi ihanampi tapa viettää syntymäpäiviä. Oih arvonnan jumalat tämä olisi niin meille :)

    VastaaPoista
  145. Ehkä hyvin levätyn yön jälkeen voisi suunnata vaikka laivaan ja lomalle
    hippu@outlook.com

    VastaaPoista
  146. Kerran käytiin siellä, mutta silloin oli suhteemme niin uusi, ilmassa liian paljon jännitystä ja punaviiniä, rentoutumisesta tietoakaan. Nyt, parin vuoden jälkeen, jonain kauniina kevätviikonloppuna, olisi ihana mennä uudestaan, muistella nauraen alkuaikoja, suunnitella tulevaa, Nauttia jokaisesta hetkestä superkauniissa hotellissa. <3 kriku82@hotmail.com

    VastaaPoista
  147. Lukisin mielelläni häämatkavinkkejä, ohjeita koristeluun ja kutsuihin.
    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  148. Osallistun arvontaan! Käyttäisin lahjakortin ihan vain lomailuviikonloppuun. Aika vähän olemme puolisoni kanssa matkustelleet, mutta lahjakortti antaisi hyvän syyn lähteä katselemaan Helsinkiä! hiltuha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  149. Käyttäisin lahjakortin ikään kuin myöhäiseen häämatkaan! Ulkomaan matkailusta emme niin välitäkään, joten Helsinki olisi juuri sopiva kohde. juhtimus(at)gmail(piste)com

    VastaaPoista
  150. Ensi kesänä jättäisin lapset ensimmäistä kertaa yökylään ja ottaisimme mieheni kanssa hetken kahdenkeskistä aikaa.

    VastaaPoista
  151. Ensi kesänä jättäisin lapset ensimmäistä kertaa yökylään ja ottaisimme mieheni kanssa hetken kahdenkeskistä aikaa.

    VastaaPoista
  152. Yllättäisin tulevan aviomieheni luksushääyöllä! Blogissa toivoisin näkeväni oikeita (suomalaisia) häitä ja niihin tehtyjä juttuja. sofiakoo16@gmail.com

    VastaaPoista
  153. Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti mieheni kanssa. Asumme Pirkanmaalla, joten yöpyminen olisi meille kuin pieni kotimaan lomareissu :) Hemmottelua ja rentoutumista parhaassa seurassa.
    ainomaria.kujanpaa@gmail.com

    VastaaPoista
  154. Mieheni kanssa yhteiseloa tulee kohta täyteen 22 vuotta, joten piritystä ja vaihtelua perusarkeen kaipaisin. Niin ja tietysti hänen kanssaa yhdessä ;-) pippuri.malmi (at) gmail.com

    VastaaPoista
  155. Me miehen kanssa vaikutetaan täällä melko pohjoisessa, joten hääyön sijasta käytettäisiin varmaan lahjakortti rentoon viikonloppureissuun Helsingissä! :) lovecomesatdawn at gmail piste com

    VastaaPoista
  156. Omia häitä ei olla ainakaan vielä juhlimassa, mutta rentoutus viikonloppu hippusella luxusta ei kuulosta huonolta!

    Mä yksinkertaisesti rakastan ja palvon sun blogia! Ja täytyy sanoa että olet ihana ihminen. Kiitos näin hienosta blogista :)

    vekku.karhu@gmail.com

    VastaaPoista
  157. Kolme vuotta häiden jälkeen emme vieläkään ole käyneet häämatkalla, yö luksushotellissa pääkaupungissa riittäisi mainiosti ;) eva.erlands@gmail.com

    VastaaPoista
  158. Koska häät ei ole ihan vielä ajankohtaiset meillä, käyttäisin tämän juhlistaaksemme vuosipäivää. Olisi ihana kaiken kiireen ja penninvenytyksen keskellä saada vähän ylellisyyttä <3
    marialuok(at)gmail.com

    VastaaPoista
  159. Peppinen
    Onnea blogillesi minulta myöskin, kullan kanssa kahdestaan viettäisimme laatuaikaa tässä hienossa hotellissa, hääyön voi aina ottaa uudestaan.

    peholapp(at)uusikaupunki.fi

    VastaaPoista
  160. Ensinnäkin, kiitos ihanasta blogistasi! Olen seurannut sitä jo jonkin aikaa, ei vain ole tullut aikaisemmin kommentoitua mitään. :) Vaikka häät eivät olekaan omalla kohdallani ajankohtaiset, on niistä mukava haaveilla ja saada kaikenlaisia vinkkejä "kaiken varalle" ;) Lahjakortin säästäisin johonkin spesiaalijuttuun poikaystäväni kanssa, Hotel Havenissa yöpyminen olisi nimittäin niin harvinainen juttu! <3

    anna.m.karvonen@gmail.com

    VastaaPoista
  161. Onpas hulppeita arvontoja! Tämä olisi ihana, meillä on hääyöt ja häämatkat vietetty, vuosipäivää olisi upea viettää noin ihanassa hotellissa!
    arhippainen@luukku.com

    VastaaPoista
  162. Käyttäisin lahjakortin puolisoni yllättämiseen kihlajaispäivänä. Häiden suunnittelun lomaan olisi ihanaa saada vähän luksusta.

    Blogisi on aivan ihana ja olisinkin toivonut ideoita pyöreiden pöytien näyttävään koristeluun joissa ei välttämättä ole kauheasti tilaa koristeille.

    sandra.snellman(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  163. Tämä olisi ehdottomasti täydellistä luksusta hääyöhön, joka koittaa tänä kesänä <3

    sarapietis(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  164. Ei olle ihan häiden suunnittelussa, mutta pieni irtiotto kullan kanssa tekisi kyllä terää. Saahan sitä hemmotella itseään ja rakasta ihan muuten vaan, eikös
    nellakos(at)gmail.com

    VastaaPoista
  165. Häihin on vielä tovi, mutta olisi muutama muu asia, joiden takia olisi ihana nyt pitää pieni yhteinen miniloma! Hotelli voisi kyllä olla ihana hääyötä vartenkin <3
    maukkuti@luukku.com

    VastaaPoista
  166. Oi, vaikuttaa hotellilta josta tykkäisin. Jospa sitä pääsisi hääpäivää kesällä vähän romanttisemmissa puitteissa viettämään, viime vuonna käytiin pizzalla kun ei kiireen vuoksi muuta ennätetty :P
    pauleceb(at)gmail.com

    VastaaPoista
  167. Viime tipassa arvontaan mukaan.. eli olemme mieheni kanssa menossa naimisiin 29. heinäkuuta Helsingissä ja meiltä puuttuu vielä hotelli hääyöksi. Silloin käyttäisin ehdottomasti tuon lahjakortin ❤ sanreh@student.uef.fi

    VastaaPoista
  168. On jäänyt surkean huonolle hemmottelulle vaimo hääpäivinä. Lapsiperheessä kun rahalle on yleensä muutakin menoa niin järkevinä ollaan säästetty... Nyt olisi kuitenkin 15v hääpäivä tulossa, kyllähän siihen pitäisi vähän hohtoa saada
    karicepu(at)gmail.com

    VastaaPoista