Modernia ja vintagea

Valokuvaaja Antti Ekolan blogista löytyi ihan mielettömän kauniit häät. Näiden kuvien perusteella häissä ei ole puuttunut rentoa meininkiä ja naurua. Morsiamella on ihan mahtava vintagetyyli ja puku on muuten Pukunin Saaran ompelema, sopii morsiamelle täydellisesti! Kaikki tuntuu olevan viimeisen päälle harkittua, huiskutuskeppejä, pompomeja ja jopa miesten sukkia myöten! Lisää kuvia löytyy täältä. Kannattaa myös kurkata huikea puvun muutos Pukunin sivuilla täällä, mieletöntä!


 Kuvat Antti Ekola


6 kommenttia:

 1. Jep, juuri kävin itsekin ihailemassa näitä kuvia :) Ihana tuo keltainen tehostevärinä, sopii Salmi-saliin ihan älyttömän hyvin!

  Ja ps. tosi kauniit kiitoskortit olit tehtyt Heidille ja Lassille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä tismalleen samaa mieltä, tuo keltainen sopii Salmi salin moderniin tyyliin kuin nenä päähän. Muutenkin keltainen somistus on IHANA, harvemmin sitä kuitenkaan näkyy :)

   Mukavaa, että bongasit kiitoskortit Heidin blogista, kiitos! :)

   Poista
 2. Komppaan Lauraa;
  yksinkertaisen tyylikkäät häät
  ja hienot kiitoskortit olit suunnitellut Heidille ja Lassille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kertakaikkiaan ihanan näköiset häät! :)

   Kiitos, kiva että sinäkin huomasit Heidin ja Lassin kiitoskortit. Heillä oli niin kauniit hääkuvat, että niistä oli helppo saada aikaan kaunis kiitoskortti :)

   Poista
 3. Ohhoh, mitä täältä löytyikään... :) Kiitos kauniista sanoista Janina ja olen täysin samaa mieltä näiden häiden järjestelyistä! Todella kaunista ja harkittua, ihan kaikki. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, tuo muutos, jonka olit saanut aikaan, oli ihan VALTAVA :)
   Ihastuin noihin häihin kuvien perusteella, huiskutuskepit, pompomit.. kaikki! Ihania :)

   Poista